Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 13:32
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 maja 2011, 13:38
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 maja 2011, 13:41
Tekst ze strony gościa, który uważa za dobre odpuszczanie LM na rzecz krajowego mistrzostwa bo jego klub, legenda wśród europejskich klubów jest za słaby żeby rywalizować z MU i Barcą...Wilmore pisze:Ja bardziej czekam na wpis "Co tam LM, wygraliśmy najtrudniejsze i najważniejsze rozgrywki świata - angielską premier league - więc to my jesteśmy najlepsi na świecie."
Jak zdążyłem zauważyć, to fani ManU pocieszają się tym przy każdej okazji, gdy ich klub nie okaże się być najlepszy w Europie wygrywając LM. Taka głupia tradycja, którą zapoczątkowało chyba zwycięstwo Milanu w Atenach, gdy Manchester odpadł po deklasacji w półfinale. Dlatego mi to zapadło specjalnie w pamięć.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 maja 2011, 13:47
Skończmy już z tym meczem ze Spursami. Odniosę się do pogrubionej części twojego zdania. Tak Milan jest za słaby. Wiedzą o tym kibice. Piłkarze sami o tym mówią, że potrzeba wzmocnień bo nie są w stanie rywalizować z tymi ekipami. Allegri jasno od kilku tygodni mówi, że bez wzmocnień nie mamy szans w Europie. To samo powtarza Galliani i Berlusconi. Piłkarze, trener, spec od transferów(Jeden z najlepszych w swoim fachu, który już kilkakrotnie zbudował ekipę na miarę zwycięstwa w LM) i prezydent chyba wiedzą najlepiej na co Milan stać a na co nie.Tekst ze strony gościa, który uważa za dobre odpuszczanie LM na rzecz krajowego mistrzostwa bo jego klub, legenda wśród europejskich klubów jest za słaby żeby rywalizować z MU i Barcą...
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2011, 13:48
Morrow pisze:pokręciliśmy dupą przed największym jebaką na świecie a on skrzętnie to wykorzystał i nas wyruchał.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 maja 2011, 14:13
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 29 maja 2011, 14:39
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 14:44
A kto wprowadził temat o tym meczu do tego tematu? Czyżby nie twój kompan po szalu?Skończmy już z tym meczem ze Spursami.
Co masz do mojego cytatu? Mourinho z Interem udało się pokonać murarką Barce? UDAŁO. Chelsea awansowałby gdyby sędzia nie popełnił wielu błędów? AWANSOWAŁABY. Real bez błedów w tym sezonie miałby większe szansę? MIAŁBY.Więcej potem.Skoro Mourinho się udało z Interem czy Hiddinkowi się udało i gdybyście w meczu z Chelsea nie grali taktyką 4-3-3-3 to byście odpadli,a i w tym roku z Realem bez taktyki 4-3-3-3 mogło być różnie to należało spróbować.
Silisz się chłopie, zeby jakoś uderzyć w fanów MU i ciągle Ci się tylko ośmieszasz. Żaden fan United teraz, ani po Rzymie nie pisał jakiś głupot tylko przyznał, że Barcelona była lepsza i zasłużyła na Puchar i jest najlepszą drużyną świata.Ja bardziej czekam na wpis "Co tam LM, wygraliśmy najtrudniejsze i najważniejsze rozgrywki świata - angielską premier league - więc to my jesteśmy najlepsi na świecie."
Ja nie potrafię docenić tego wspaniałego zespołu? No nie w ostatnich postach pisząc o drużyne Guardioli i o nim samym broniąc go przed jego umniejszaniem zasług pewnie z pare razy takcih przymiotników jak bajeczna, genialna, kapitalna, cudowna. Jakich jeszcze mam użyć przymiotników, czy są w jeżyku polskim jeszcze wieksze słowa niż te które już przytoczyłem?Barcelona i 4-3-3-3... Nie ogląda się ligi włoskiej, to ludzie nie wiedzą, co to znaczy faktyczne ciągnięcie drużyny za uszy do trofeów. Żenująca próba umniejszania legendy, jaką jest ta drużyna Guardioli.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 maja 2011, 14:51
Gdzie jest krzyż?! Gdzie jest krzyż?!Kamil232 pisze:w tamtym meczu był wałek dekady w Lidze Mistrzów na ich korzyść.
cały śmieszny jesteśWięc wskaż łaskawie paluszkiem w którym momencie mojego cytatu napisałem coś nieprawdziwego, śmiesznego etc. ?
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 15:09
Kamil232
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2011, 16:37
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 maja 2011, 16:39
Ta statystyka fieldy wcale nie nosi miana prowokacjiBarcelona managed as many shots on target against Man Utd last night as they did against 10-man Arsenal at the Nou Camp - 12.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 maja 2011, 16:41
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 16:45
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio