Celtic - Milan 20 II 2007 - Strona 5

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki

Kto będzie grał dalej ?

Celtic Glasgow
17
35%
AC Milan
31
65%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 mar 2007, 14:20

Gratuluje sobie i Wam awansu. Milan zagrał średni mecz ale na Celtic to wystarczało w 100%. Nie zagrozili nam ani razu z tego co widziałem w skrócie. Milan atakował przez cały czas i trzeba przyznać że dobrze sobie poczyniał ale Boruc grał dobry mecz i robił to co do niego należało. Bramka Kaki ładna, w jego stylu.

Co do naszych dalszych rywali w LM to chce trafić na Liverpool bądź na słabych Niemców.

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 08 mar 2007, 17:14

Sztygar pisze:Macie może rzeczywiście trochę racji, że u obrońcy liczy się przede wszystkim doświadczenie, ale przydałoby się zakupić jakiegoś młodego obrońcę dla Milanu, będzie miał od kogo się uczyć w Milanie, chociaż nie ma to jak gra w pierwszym składzie. Ale to mówię o jakimś młodym, a już naprawdę dobrym. Zobaczymy jak to będzie.
Przepraszam Sztygar, ale poco ich kupować skoro się ich ma ? Marzoratti, Digao, Grimi ? Nadal uważasz, że nie mamy młodych zawodników ?

Co do wczorajszego meczu, bardzo się cieszę, że wygrali, bo żeby inaczej się by to potoczyło to byłaby to dla nas duża porażka. Niestety nie oglądałem jeszcze skrótu z tego spotkania, i nie mogę ocenić gry naszych ulubieńców. Słyszałem, że był dobry mecz, w wykonaniu obu drużyn. Powiem szczerze, że cieszę się, że Boruc tak dobrze bronił, przynajmniej tak wszędzie piszą.

Najważniejsze jednak, że wygraliśmy. Dobrze by było, na Liverpool, któremu moglibyśmy się odkuć, za ostatnią potyczkę w Stambule. Można byłoby też z Chelsea, Shevchenko do którego nadal darzę wielką sympatię, mimo że zrobił nam coś tak nie wyobrażalnego.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 09 mar 2007, 22:06

:wzp: Wróciłam :D
Nie mam siły za bardzo pisać....wymęczył mnie ten wyjazd. Niesamowite przeżycie. Ten stadion, hymn Ligi Mistrzów :jupi: cudowny widok.
Siedziałam na primo anello blu....widok nawet dobry. Dokładnie widać było cały stadion. Moim kolegom udało się nawet zejść na dół i stać za bramką. Wg mnie Milan zagrał dobre spotkanie, żeby nie powiedzieć bardzo dobre. Akcja za akcją, szczególnie w 2 połowie. Te emocje. Niesamowite przeżycie i ten "ryk" radości po strzeleniu gola przez Ricardo i przyśpiewka: "Siam venuti fin qua, per vedere segnare Kaká!". Uważam, że Milan awansował słusznie.
Szacunek dla kibiców The Bhoys. Cudownie kibicowali swojej drużynie. Do samego końca :rydzyk:
A to co pokazali na Duomo to... :shock: cudowny widok. Było ich pełno, z każdej strony. A między nimi, my :D...jedni się z nami witali, podawali ręce, inni gwizdali. Jednak na San Siro to kibice Milanu rządzili...

Jak ja chce tam wrócić... ]:->

Teraz czas się wyspać i wrócić do rzeczywistości. FORZA MILAN!!!!

Awatar użytkownika
Paweuu
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paweuu » 16 mar 2007, 18:02

Powiem, że liczyłem na więcej ze strony Rossonerich.
Jednak liczy się awans, nie ważne w jakim stylu.
Cieszy mnie gol Kaki.
Szkoda, że Ronaldo nie może grać z Milanem w LM.
To na razie wielka strata bo Ronaldo dodaje świeżości w ataku Milanu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”