1/8 finału LM - Liverpool vs Inter - Strona 5

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto awansuje do ćwierćfinału?

Livepool
29
54%
Inter
25
46%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lut 2008, 23:49

Sedzia wypaczyl mecz niestety, kartki dał nieslusznie, a juz na pewno tą pierwsza. Znowu kontuzja, szkoda gadac po prostu. Jeden Ibra w ataku nic zdzialac dzis nie mogl, niestety. Moze w rewanzu coach ustawi jakis ultra-ofensywny skladzik :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lut 2008, 23:50

Guru pisze:No w końcu zrozumieliście.
Jutro Ty zrozumiesz, poznasz tą lepszą część Mediolanu :o

Nie widziałem meczu, z tego co czytam to Inter tragedia. Może się podniosą na rewanż ale jak znam Liverpool z Rafałem na czele to jedyne na co mogą liczyć aby awansować to 2:0 i dogrywka.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lut 2008, 23:51

Wilmore pisze:
Martin Pellegrino pisze:Oglądałem Rome ale Inter mnie kompletnie zawiódł [*].
Ja tego nie napisałem ;) Nie byłbym w stanie wyłączyć Inter dla Romy :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lut 2008, 23:51

cloner pisze:Sedzia wypaczyl mecz niestety

Rozumiem, że do czasu kiedy Materac dostał czerwo, Inter w ogóle coś grał...
Diablo_ASR pisze:Ale szanse na awans są, jak chimeryczny Liverpool potrafi przedupić u siebie z Barnsley.
Mecz o całkiem inną stawkę. Tym bardziej, że dla Liverpoolu LM jest jedyną deską ratunku w tym sezonie.

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 19 lut 2008, 23:53

Ej niezla macie skutecznosc w typowaniu ankiety. Prawie dobrze wytypowaliscie % posiadanie pilki :) :spoko:

Awatar użytkownika
Dark_Side
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dark_Side » 19 lut 2008, 23:53

guru pisze:
cloner pisze:Sedzia wypaczyl mecz niestety

Sorry baranie ale grając 11 na 11 inaczej to mogło być w 2 połowie LOLu żałosny!

2 wp // fieldy

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2008, 23:53

Martin Pellegrino pisze: Ja tego nie napisałem Wink Nie byłbym w stanie wyłączyć Inter dla Romy Razz
Sorry, kolejny raz forum coś psuje z cytowaniem, a ja mam za dużo pracy, żeby zmieniać. ;)
guru pisze: Rozumiem, że do czasu kiedy Materac dostał czerwo, Inter w ogóle coś grał...
Nie karmić trolla! ;)
Inter od początku do końca grał źle. Mancini ma wielkich piłkarzy i nie ma ustawienia, oglądając takie mecze już rozumiem, dlaczego ploteczki o wypaczaniu seryjnie wyników na korzyść Interu wydają mi się wiarygodne.
Z drugiej strony trochę mi Interu żal - derby Mediolanu w finale LM i godne odejście Maldiniego po zwycięstwie w finale... To by było coś. ;)
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, 23:57 przez Wilmore, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 lut 2008, 23:54

Po pierwszej połowie byłem bardzo zawiedziony..Myślałem sobie i próbowałem przypomnieć kiedy takie szachy oglądałem :P .Natomiast nie żałuje że oglądałem do końca bo było co.Posiadanie piłki z tego co widziałem to było w okolicach 70-30 na korzyść Anglików.Jednak trzeba było się tego spodziewać po bezmyślnych faulach MAtrixa(zawsze uważałem że on nie myśli na boisku widząć jak z beszczelnością wyrządza krzywdę innym :D ).Dla mnie czerwo mimo wszystko zasłużone.Liver nie ma co się oszukiwać Zgniótł Mediolanczyków.Po kontuzji Cordoby już całkiem straciłem nadzieje że Nerazzuri wywiozą chociaż remis.
Liczyłem na drużyny włoskie że wszystkie awansują do 1/4 ale narazie wychodzi że tym co dzisiaj grały bedzie bardzo ciężko a Inter to praktycznie ma już po ptakach...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 lut 2008, 23:54

guru pisze:Tym bardziej, że dla Liverpoolu LM jest jedyną deską ratunku w tym sezonie.
Czyli od paru ładnych lat cały czas to samo :] . Tyle, że tym razem nawet w razie wygranej w Champions League, Benitez i tak pewnie poleci :P .

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lut 2008, 23:54

guru pisze:Rozumiem, że do czasu kiedy Materac dostał czerwo, Inter w ogóle coś grał...
No nie, ale wiadomo, że grając w 10 trzeba zostawić 2 razy więcej zdrowia na boisku niż grając w 11. Druga żółta - OK, ale pierwsza to typowa kartka z dupy. Mógł se sędzia darować, to był jego pierwszy "faul" (którego oczywiście nie było bo Torres po prostu się położył). Najbardziej mnie drażni to, ze Mascherano mógł wchodzić w nogi zawodników Interu, ale taki Materac to nawet biec za Torresem nie mógł...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lut 2008, 23:55

Dark_Side pisze:Sorry baranie ale grając 11 na 11 inaczej to mogło być w 2 połowie LOLu żałosny!

Żałosna to byłą dzisiejsza postawa Interu. Ja się w ogóle dziwię, że Ty ich jeszcze bronisz. Zagrali bez zaangażowania ( coś jak my z MU).

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lut 2008, 23:55

Guru, moze Inter w te 30 minut tez nic nie zagrał, ale .. Liverpool wtedy takze strzału na bramke nie oddał. Wiem, ze sport.onet.pl i tamtejsze komentarze nigdy miarodajne nie były, ale odsyłam :wink:

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1986

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 19 lut 2008, 23:58

uru, moze Inter w te 30 minut tez nic nie zagrał, ale .. Liverpool wtedy takze strzału na bramke nie oddał. Wiem, ze sport.onet.pl i tamtejsze komentarze nigdy miarodajne nie były, ale odsyłam
Z tego co pamiętam to po 30 minutach była statystyka strzałów 6-0 na korzyść LFC. I chyba dwa strzały celne (jeden na 100%).
Więc to musiało być baaaardzo niemiarodajne ;)

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 74

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 19 lut 2008, 23:59

bedzie dobrze w rewanzu. na pewno bedzie walka. musimy wierzyc w inter bo na pewno ich stac na 2-0 z the reds. bedzie przebeznadziejnie trudno ale mozna. na pewno mozna. i tak myslmy. AMEN

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”