Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lut 2008, 23:49
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lut 2008, 23:50
Jutro Ty zrozumiesz, poznasz tą lepszą część MediolanuGuru pisze:No w końcu zrozumieliście.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lut 2008, 23:51
Ja tego nie napisałemWilmore pisze:Martin Pellegrino pisze:Oglądałem Rome ale Inter mnie kompletnie zawiódł [*].
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lut 2008, 23:51
cloner pisze:Sedzia wypaczyl mecz niestety
Mecz o całkiem inną stawkę. Tym bardziej, że dla Liverpoolu LM jest jedyną deską ratunku w tym sezonie.Diablo_ASR pisze:Ale szanse na awans są, jak chimeryczny Liverpool potrafi przedupić u siebie z Barnsley.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 19 lut 2008, 23:53
Scoooby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dark_Side » 19 lut 2008, 23:53
Sorry baranie ale grając 11 na 11 inaczej to mogło być w 2 połowie LOLu żałosny!guru pisze:cloner pisze:Sedzia wypaczyl mecz niestety
Rozumiem, że do czasu kiedy Materac dostał czerwo, Inter w ogóle coś grał...
Dark_Side

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2008, 23:53
Sorry, kolejny raz forum coś psuje z cytowaniem, a ja mam za dużo pracy, żeby zmieniać.Martin Pellegrino pisze: Ja tego nie napisałem Wink Nie byłbym w stanie wyłączyć Inter dla Romy Razz
Nie karmić trolla!guru pisze: Rozumiem, że do czasu kiedy Materac dostał czerwo, Inter w ogóle coś grał...
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 lut 2008, 23:54
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 lut 2008, 23:54
Czyli od paru ładnych lat cały czas to samoguru pisze:Tym bardziej, że dla Liverpoolu LM jest jedyną deską ratunku w tym sezonie.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lut 2008, 23:54
No nie, ale wiadomo, że grając w 10 trzeba zostawić 2 razy więcej zdrowia na boisku niż grając w 11. Druga żółta - OK, ale pierwsza to typowa kartka z dupy. Mógł se sędzia darować, to był jego pierwszy "faul" (którego oczywiście nie było bo Torres po prostu się położył). Najbardziej mnie drażni to, ze Mascherano mógł wchodzić w nogi zawodników Interu, ale taki Materac to nawet biec za Torresem nie mógł...guru pisze:Rozumiem, że do czasu kiedy Materac dostał czerwo, Inter w ogóle coś grał...
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lut 2008, 23:55
Dark_Side pisze:Sorry baranie ale grając 11 na 11 inaczej to mogło być w 2 połowie LOLu żałosny!
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lut 2008, 23:55
Guru, moze Inter w te 30 minut tez nic nie zagrał, ale .. Liverpool wtedy takze strzału na bramke nie oddał. Wiem, ze sport.onet.pl i tamtejsze komentarze nigdy miarodajne nie były, ale odsyłamRozumiem, że do czasu kiedy Materac dostał czerwo, Inter w ogóle coś grał...
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 19 lut 2008, 23:58
Z tego co pamiętam to po 30 minutach była statystyka strzałów 6-0 na korzyść LFC. I chyba dwa strzały celne (jeden na 100%).uru, moze Inter w te 30 minut tez nic nie zagrał, ale .. Liverpool wtedy takze strzału na bramke nie oddał. Wiem, ze sport.onet.pl i tamtejsze komentarze nigdy miarodajne nie były, ale odsyłam
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 19 lut 2008, 23:59
TS borys IFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio