Kuszczak tam gra, Manchester jest wielki i w ogóle, gra tam wielki Ronaldo, a Roma jest na pewno większa niż Schalke

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 01 kwie 2008, 23:21
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 kwie 2008, 23:27
Było się nie budzićEinar pisze:A miało być tak pięknie.
Po tych kilku akcjach i marnych długich piłkach w I poł żałowałem że nie straciliśmy gola w pierwszej minucie meczu (z Realem też straciliśmy w miarę szybko i zabraliśmy się za odrabianie strat bo nie było wyjścia a tu nie wiem co graliśmy). Może lepiej było zagrać bardziej ofensywnie ale znając Spalla zachowawczy skład mnie nie zdziwił a i tak zresztą mieliśmy swoje sytuacje po utracie gola. Wcześniej się udawało więc nie mam pretensji.Einar pisze:W drugiej części gry zgodnie z moimi oczekiwaniami Giallorossi przycisnęli.
Ja tam nic nie widziałemEinar pisze:sędzia mógł odgwizdać faul Rooneya na Panuccim
Mancini w tym sezonie ma zdecydowanie więcej tych meczów w których gra 'nie na miarę swoich możliwości' i jedzie na opinii z poprzednich pojedynków w których błyszczał a później czytam że idzie do zarządu i mówi że jak nie dadzą mu wysokiego jak na Romę kontraktu to mimo że kocha klub odejdziemaestro pisze:Mancini też nie na miarę swoich możliwości
Oba mecze w zasadzie nie muszą być rozgrywane bo znamy półfinalistów i to Schalke ma większe szanse na awans więc kto to wieEinar pisze:Kuszczak tam gra, Manchester jest wielki i w ogóle, gra tam wielki Ronaldo, a Roma jest na pewno większa niż Schalke Wink
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 01 kwie 2008, 23:38
Yukasz pisze:Było się nie budzić

No coś w tym jest. Generalnie to zgadzam sie z ostatnim zdaniemYukasz pisze:Po tych kilku akcjach i marnych długich piłkach w I poł żałowałem że nie straciliśmy gola w pierwszej minucie meczu (z Realem też straciliśmy w miarę szybko i zabraliśmy się za odrabianie strat bo nie było wyjścia a tu nie wiem co graliśmy). Może lepiej było zagrać bardziej ofensywnie ale znając Spalla zachowawczy skład mnie nie zdziwił a i tak zresztą mieliśmy swoje sytuacje po utracie gola. Wcześniej się udawało więc nie mam pretensji.
Bo i sam faul był niewidoczny i ja dopiero pomyślałem, że tam może być coś niezgodnego z przepisami, jak mnie Maciek Szczęsny w studiu uświadomiłYukasz pisze:Ja tam nic nie widziałem
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 kwie 2008, 0:02
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 kwie 2008, 0:10
Ale jak on to tłumaczył bo sam na to nie wpadnę.Einar pisze:Bo i sam faul był niewidoczny i ja dopiero pomyślałem, że tam może być coś niezgodnego z przepisami, jak mnie Maciek Szczęsny w studiu uświadomił Laughing
Teraz to myślę że trochę za późno aby odpadnięcie z LM miał nam pomóc w walce o scudetto. Jak już to mogliśmy w grupie zając 4 miejsce i jestem przekonany że strata nie wynosiłaby 4 pkt a może nawet mielibyśmy innego lideraEinar pisze:Btw może to i lepiej, że odpadliśmy. Wreszcie czas na czwarte Scudetto Twisted Evil
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 02 kwie 2008, 0:18
Yukasz pisze:Ale jak on to tłumaczył bo sam na to nie wpadnę.
Yukasz pisze:Teraz to myślę że trochę za późno aby odpadnięcie z LM miał nam pomóc w walce o scudetto. Jak już to mogliśmy w grupie zając 4 miejsce i jestem przekonany że strata nie wynosiłaby 4 pkt a może nawet mielibyśmy innego lidera Jak wygramy ligę to myślę że awans by nam w tym nie przeszkodził jak i odpadnięcie nam w tym zbytnio nie pomoże
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 kwie 2008, 7:25
Jezeli ktos ma tak pisac jak on to niech wogole lepiej sie nie odzywa i nie bede plakal ze jest malo ludu. Jak tobie nie pasuje ze zwrocilem mu uwage za to ze robi livescore na forum jak ty swego czasu tokaczy pisze:nO i ty się sapiesz że mamy coraz mniej ludu na forumMartinho pisze:Jakis ty zajebisty jest, dzieki za relacje bo oprocz ciebie to nikt nie ma dostepu do tv ani internetu na tym forum...Jaro1910 pisze:Po pierwszych 45 minutach AS Roma przegrywa na swoim stadionie z Manchesterem United 0:1. Bramkę strzelił niesamowity w tym sezonie Cristiano Ronaldo.
. Albo do pokebola.Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 kwie 2008, 10:09
Martinho pisze:Jak tobie nie pasuje ze zwrocilem mu uwage za to ze robi livescore na forum jak ty swego czasu to Idzze . Albo do pokebola.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 kwie 2008, 10:53
Nie bedziesz mi rozkazywal co mam robic. Przepraszam.kaczy pisze:Weź lepiej załącz se świeżutką płytkę SoAD'a ulżyj sobie na inne sposoby,
Bo?kaczy pisze:Nie chciałbym nic sugerować, ale teraz to tobie jest bliżej do rangi "pika-pika"
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 02 kwie 2008, 11:03
Dzieki, pozdroYukasz pisze:Pozdro dla normalnych kibiców MU, kij w oko wszystkim lupkom
plinert

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 02 kwie 2008, 15:57
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 09 kwie 2008, 15:24
runej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 kwie 2008, 16:00
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 kwie 2008, 16:33
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 09 kwie 2008, 16:45
runej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited