Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 23 kwie 2008, 9:24
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 kwie 2008, 9:28
A z kim tak swietnie zagrali w tej edycji? Z Lyonem? A moze z Roma?red85 pisze:United są bowiem jedyną drużyną w stawce LM, która potrafi grać świetnie i na rodzimym, i na europejskim boisku. Ot co.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 kwie 2008, 9:35
Ciekawe czy to zasłona dymna Alexa, czy rzeczywiscie nie zagra.red85 pisze: PS. Występ Vidy pod znakiem zapytania. Wczoraj nie trenował...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 kwie 2008, 9:57
Co ma piernik do wiatraka? Ponoć zwycięstwo w LM daje tytuł najlepszej drużyny w Europie. A jak można najlepszą nazwać drużynę, która na swoim podwórku nie radzi sobie nawet z przeciętnym Realem? Już prędzej ten tytuł pasuje do Manchetseru. Przynajmniej tak mnie się wydajęTobik33 pisze:A co ma piernik do wiatraka ? Gramy obecnie w CL a nie w lidze więc nie rozumiem tego kompletnie. Jak by nie patrzeć Barcelona też bardzo dobrze gra w CL.
Nie zagrali świetnie. Zagrali po prostu najlepiej z wszystkich drużyn, które są obecnie w LM.A z kim tak swietnie zagrali w tej edycji? Z Lyonem? A moze z Roma?
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 23 kwie 2008, 10:03
A rok temu jak można było mówić o Manchesterze jako najlepszej drużynie skoro przegrała z "przeciętnym" Milanem ? To rok temu która drużyna była lepsza Milan czy Manchester ? Champions League a liga to są różne rozgrywki i rządzą się swoimi prawami. Pamiętaj jednak że za zwycięstwo w lidze nikt nie da drużynie statusu najlepszej drużyny na świecie. Mi tam tytuł pasował by do Wisły Kraków a czemu ? bo ją lubię..red85 pisze:Co ma piernik do wiatraka? Ponoć zwycięstwo w LM daje tytuł najlepszej drużyny w Europie. A jak można najlepszą nazwać drużynę, która na swoim podwórku nie radzi sobie nawet z przeciętnym Realem? Już prędzej ten tytuł pasuje do Manchetseru.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 kwie 2008, 10:03
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 kwie 2008, 10:11
Ty patrzysz tylko i wyłącznie na wyniki, a ja nieco głębiej. Jak AFC odpadali z LM, a Premier League nie przegrali meczu grając przy tym piłkę nie z tej ziemii - to byli dla mnie najlepszą drużyną na świecie. Jak Liverpool dochodził do finału LM, a nawet go wygrał, a przy tym w lidze od kilkunastu lat nie jest w stanie nawet powalczyć o majstra, to w żaden sposób nie mogą być lepsi od United, AFC, czy CFC. Jak Milan może być uznawany za najlepszą drużynę na Starym Kontynencie, jak w lidze grał katastrofalnie?Bienias pisze:red85 a wiesz ile druzyn w historii wygralo w jednym sezonie LM i zdobylo ewentualnie obronila tytul mistrza kraju? MU do nich sie nie zalicza czyli idac twoim tokiem myslenia to te 2 druzyny jako jedyne w historii mozna uzanc za najlepsze w Europie.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 kwie 2008, 10:16
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 23 kwie 2008, 11:04
Hello?:P A Liverpool??? Ostatnio coś często triumfuje w LM a na swoim podwórku coś mu nie wychodzi... Chcesz powiedzieć że dlatego właśnie w/g Ciebie nie zasłużył na te ostatnie tytuły mistrza europy?:/red85 pisze: Co ma piernik do wiatraka? Ponoć zwycięstwo w LM daje tytuł najlepszej drużyny w Europie. A jak można najlepszą nazwać drużynę, która na swoim podwórku nie radzi sobie nawet z przeciętnym Realem? Już prędzej ten tytuł pasuje do Manchetseru. Przynajmniej tak mnie się wydajęTo jednak moje subiektywne zdanie i pewnie kibice Barcy mają inne
Właśnie otóż to, z Romą zagrali padake a jeżeli chodzi o Lyon... Przypomnę że Barca też grała w tej edycji LM z Lyonem...A z kim tak swietnie zagrali w tej edycji? Z Lyonem? A moze z Roma?
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 23 kwie 2008, 11:11
Coz, mnie taki wynik wzglednie co podkreslam jeszcze raz, wzglednie satysfakcjonuje. jest jeszcze rewanz... mecz za 9,5 godziny... za 11 bedziemy duzo madrzejsi...klopx pisze:
A tak wogóle śniło mi się że będzie 2:1 dla Barcy:) Tevez wszedł z ławki i nam kulnoł na 2:1:P
plinert

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 kwie 2008, 11:40
Nie ponoć, tylko faktycznie zwycięstwo w LM daje tytuł najlepszej drużyny w Europie. I choćby United woziło w lidze wszystko 4:0 i wygrało 38 kolejnych meczów, a przegrało w półfinale LM, nadal nie będzie najlepszą ekipą w Europie.red85 pisze: Co ma piernik do wiatraka? Ponoć zwycięstwo w LM daje tytuł najlepszej drużyny w Europie.
To tylko świadczy o tym, że PL była wtedy słaba na tyle, że w innych ligach były zespoły lepsze od Arsenalu.red85 pisze: Ty patrzysz tylko i wyłącznie na wyniki, a ja nieco głębiej. Jak AFC odpadali z LM, a Premier League nie przegrali meczu grając przy tym piłkę nie z tej ziemii
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 kwie 2008, 11:58
Żeby choć Barca taki mecz rozegrała z gorszym co najmniej o klasę (od Romy)Schalke...Właśnie otóż to, z Romą zagrali padake a jeżeli chodzi o Lyon... Przypomnę że Barca też grała w tej edycji LM z Lyonem...
I tak wmawianie mnie najbardziej śmieszy. Od kilku lat to mówię - wyznacznikiem klasy drużyny nie są jej występy w LM, gdzie wielokrotnie o sukcesie decyduje duże szczęście, a jej występy na przestrzeni CAŁEGO SEZONU. Ty twierdzisz inaczej - Twoja sprawa. Na całe szczęście mogę mieć swoje zdanie i nie odmówisz mi tego prawa, choć zapewne bardzo byś chciał.Kompleksy biją od Ciebie niczym Gołota w okresie amatorki. Jak United wygra LM - na co wszystko wskazuje, i oby tak było - to kuper podniesiesz jeszcze wyżej i będziesz twierdził, że tytuł najlepszej drużyny w Europie dała Wam właśnie LM, po pokonaniu megamocnej w tym sezonie Barcelony, która przegrała tylko z Realem przeżywającym renesans.
To Twoja opinia. Są bowiem tacy, którzy już teraz mówią (ot Spaletti), że United są najlepsi w Europie. Myślisz, że dwumecz z Barcą może zmienić zdanie człowieka, który pewnie swoją opinię budował na bazie wielomiesięcznej obserwacji? Ja się nieśmiało, bo nieśmiało, ale zgadzam z trenerem Romy. Wybacz, ale tak jestNie ponoć, tylko faktycznie zwycięstwo w LM daje tytuł najlepszej drużyny w Europie. I choćby United woziło w lidze wszystko 4:0 i wygrało 38 kolejnych meczów, a przegrało w półfinale LM, nadal nie będzie najlepszą ekipą w Europie.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 kwie 2008, 12:14
To Cię zmartwię, bo mnie śmieszą takie opinie. Masz prawo do własnej opinii, jasne.red85 pisze: I tak wmawianie mnie najbardziej śmieszy.
I wyobraź sobie, że są ligi, gdzie te rozgrywki są czymś naj.red85 pisze: Wyobraź sobie jednak, że na zachodzie LM nie jest wcale czymś naj.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 kwie 2008, 12:28
P. Vieira grajac jeszcze w Arsenalu, powiedzial w jednym z wywiadow, ze kibicow angielskich odpadniecie z LM boli tylko jeden wieczor a niepowodzenie w Premiership caly nastepny sezon
I takich cytatów mogę jeszcze kilka znaleść Terry'ego, Lamparda...Ale dla mnie, jako osoby, która dorastała oglądając Premier League, te właśnie rozgrywki to absolutny priorytet - zapewnia Rooney.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 23 kwie 2008, 13:12
I w tym momencie nasza pogawędka się kończy gdyż nie mamy ani Ty ani pojecia jak ManU zagrało by z Schalke:) Bo równie dobrze mogę napisać że gdyby Schalke zagrało z Romą tak jak zagrało z Barcą to Rzymianie nie mieliby czego szukać:)Żeby choć Barca taki mecz rozegrała z gorszym co najmniej o klasę (od Romy)Schalke...
Radzę oglądnąć sobie konfrontację z Romą raz jeszcze.
klopx
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio