Adriano. Reka oczywiscie. Ibra z karnych. Których nam nie gwiżdża.nie mam pojęcia kto miałby strzelać te bramki dla gospodarzy.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lut 2009, 21:20
Adriano. Reka oczywiscie. Ibra z karnych. Których nam nie gwiżdża.nie mam pojęcia kto miałby strzelać te bramki dla gospodarzy.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 lut 2009, 21:26

Idąc dalej sztuczne jest wobec tego całe takie kibicowanie na odległość.Poza tym siedzimy w Polsce i troche to sztuczne te podziały i napinanie na innych fanatyków Calcio.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lut 2009, 21:32
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lut 2009, 21:39
Nie znasz się. To się nazywa wyrafinowanieMentor pisze:A tak bardziej na poważnie to nie przekonuje mnie Inter w ofensywie
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lut 2009, 21:39
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 lut 2009, 22:10
Jest podstawowy, ale tak bardziej z braku laku.Zdaje się, że ten osiemnastolatek jest graczem pierwszego składu, wiec co to za argument?
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 lut 2009, 23:01
Poza tym nie zagrają jeszcze Matrix i Vieira. I tak by pewnie nie zagrali w pierwszym składzie, ale skoro wy możecie płakać nad zmiennikami to my też.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 lut 2009, 23:42
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 lut 2009, 10:45
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lut 2009, 15:39
Jednak jakby nie patrzeć to Mourinho wystawiał skład, opracowywał taktykę i mobilizował graczy do spotkań z drużyną Sir Alexa. Mimo wszystko trzeba na to patrzeć z przymrużeniem oka bo to tylko chłodne liczby, a one dziś nie wyręczą piłkarzy Interu.Cris7 pisze:Moim zdaniem podawanie jako argumentu na korzyść Mourinho bilansu jego spotkań przeciwko Fergusonowi wydaje mi się bezsensowne. A na każdym kroku się z tym spotykam, że wytyka się Fergusonowi, iż tylko raz wygrał dopiero z zespołem prowadzonym przez Portugalczyka. Miałoby to może jakiś sens, gdyby chodziło o jedną drużynę kierowaną przez Mourinho. Ale mowa o trzech różnych - Porto, Chelsea i teraz Interze. Stąd takie porównania są IMO zupełnie nietrafione.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 lut 2009, 16:18
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 lut 2009, 19:45
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 lut 2009, 19:47
Dla mnie wielka niespodzianka. Rooney zagral dobrze w ostatnim meczu z Blackburn. prawdopodobnie Ferguson wpusci go na 'podmeczonego" rywala.red85 pisze:Brakło za to miejsca w wyjściowym składzie dla Rooney'a.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 lut 2009, 21:33
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 24 lut 2009, 21:36
AgaD
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio