O tym właśnie mówię. Jak będzie jutro boisko pokaże ale patrząc na dyspozycję w ostatnich meczach to Bayern spisuje się lepiej i wg mnie jest faworytem do awansu patrząc na naszą aktualną dyspozycję. Chyba, że zagramy dużo lepiej niż ostatnio a w tej chwili wiele na to nie wskazuje.MGiggs pisze:Do monachium lecielismy po wygranej z poolem i boltonem, bayern wpierdzielil z frankfurtem oraz u siebie z lehamnami grajac przy tym beznadziejnie..i na boisku bylo inaczej.
Jesli Chelsea kontrolowala mecz w 2 polowie to ja jestem swietym mikolajem.....
Nie przeceniaj tej drugiej połowy w naszym wykonaniu, Chelsea urządzało tylko zwycięstwo, mieli dobry wynik i dali się zdominować bo nie mieliśmy nic do stracenia. Sędzia im pomógł co wcale nie oznacza, że bez tej bramki Drogby udałoby się nam zremisować.
Liczę na awans, jak każdy kibic MU ale trudno nie być sceptycznym przed jutrzejszym meczem patrząc na to co ostatnio gramy. Pozostaje wierzyć, że jutro się obudzimy i magia OT zadziała. Tak jak napisałeś, możemy przegrać cały sezon dwoma meczami na OT. Jutro potrzebujemy awansu jak powietrza.