Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 23 maja 2013, 23:45
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 maja 2013, 23:56
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 maja 2013, 0:14
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 24 maja 2013, 10:16
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 maja 2013, 11:26
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 24 maja 2013, 12:09
Była Małyszomania,później Kubicomania i Kowalczykomania a teraz jest BVB-mania.W Polsce gwiazd światowego formatu jak na lekarstwo,więc mnie wcale nie dziwi iż media czy ludzie,którzy sportem mało się interesują w dzień powszedni jarają się wielkimi sukcesami polskich sportowców.BaSSu pisze:Kiedy wreszcie onety i reszta odczepią się od tego Lewandowskiego?
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 24 maja 2013, 13:57
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 maja 2013, 14:06
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 maja 2013, 14:31
Przejrzyj wątek, poczytaj posty to się dowiesz.bagg pisze:w jaki sposob wynik 2-1 dla bvb to najbardziej prawdopodobny scenariusz?
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 maja 2013, 14:39
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 maja 2013, 14:46
bagg pisze:co tym razem, osmiornica? tapir? jakie zwierze sprawilo, ze zwyciestwo 2-1 bvb jest najbardziej prawdopodobne. ufam, ze nie jest to falszywa skromnosc, a po prostu cos, co siedzi gleboko w niektorycch kibicach bayernu, ale pisanie o tym, ze ten wynik jest najbardziej prawdopodobny to jednak przesada.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 maja 2013, 14:54
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 maja 2013, 14:57
Pisałem wcześniej, że ewentualny triumf będzie dla mnie zaskoczeniem. Rok temu nie, ale jutro już tak.Arwin pisze:Czekam aż kibice Bayernu po ewentualnym zwycięstwie Bawarczyków w LM napiszą, że się tego nie spodziewali
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 maja 2013, 14:58
Za to wiekszosc znakow na boisku przemawia za Bayernem. To pilka nozna a nie film "Lassie wroc".Ebi pisze:Nie ma choćby sygnału świadczącego za triumfem BayernuA skoro oglądasz od wielu lat futbol to wiesz, że zawsze musi być jakaś boża iskierka, która zadziała choćby nie wiem co. Bayern nie ma żadnej, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na Dortmund. Tak jak rok temu Chelsea była skazywana na triumf tak dziś jest to BVB. Po prostu nie ma innej możliwości, żeby taka sympatyczna futbolowa historia, powrót do LM po latach, bankructwo itp skończyło się porażką w finale.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 24 maja 2013, 15:01
BarcaQzYN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio