Liga Europy (zbiorczy) - Strona 41

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Ligę Europy 2019/2020?

United
0
Brak głosów
Inter
6
35%
Wolverhampton
1
6%
Sevilla
5
29%
Leverkusen
0
Brak głosów
Roma
0
Brak głosów
Getafe
0
Brak głosów
Eintracht
2
12%
Ktoś inny
3
18%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 kwie 2008, 23:22

el Crack pisze: Ty również. Czy ja gdzieś mówiłem o umiejętnościach piłkarskich?
A gdzie ja piszę o umiejętnościach piłkarskich? :lol: Śmiejesz się z niego, to ja się śmieję z Twojej wypowiedzi, że gdyby za niego był ktokolwiek z Realu, to byłby 10 razy lepszy, grzeczniejszy i w ogóle bardziej zajebisty. Toni żałosny, taa. :lol:
EoT
fieldy pisze: Bayern nie zasłużył na 1/2, a pewnie jeszcze wygrają Puchar.
Mam cholerną nadzieję, że niedługo Zenit powtórzy swój wyczyn z Leverkusen i dokopie Niemcom - nigdy ich za bardzo nie lubiłem, ale dziś wyrzucając Getafe przelali czarę goryczy. :wink:
Akarin pisze: Ale gra i tak była słaba.
Respekt za zdroworozsądkowe podejście. :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 kwie 2008, 23:25

Abbondanzieri [']

Caly komentarz podsumowujacy do tego meczu.

Getafe gralo zajebiscie, a jeden gosc i to tak doswiadczony zawalil wszystko. Tutaj sie cisna do palcow zupelnie inne slowa. Zalamka :roll:

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 10 kwie 2008, 23:27

A gdzie ja piszę o umiejętnościach piłkarskich? Laughing Śmiejesz się z niego, to ja się śmieję z Twojej wypowiedzi, że gdyby za niego był ktokolwiek z Realu, to byłby 10 razy lepszy, grzeczniejszy i w ogóle bardziej zajebisty. Toni żałosny, taa. Laughing
EoT
Sory, Ty jesteś żałosny :lol: . Jeszcze gorszego "wywrotowca" nie widziałem :lol: . Przeczytaj jeszcze raz to co ja napisałem i Ty, albo może nie, niech Ci ktoś to przeczyta bo sam nie umiesz przetrawić to co przeczytasz. Ze sportowym pozdrowieniem :lol:

A może skończycie te wzajemne uprzejmości ? Nie masz nic konkretnego do powiedzenia/napisania w temacie, to nie pisz // fieldy

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 10 kwie 2008, 23:29

Bayern ['] Tak gra najlepsza obecnie druzyna w Niemczech?

Wielkie brawa dla Getafe. Gral przez 120 minut w oslabieniu i mimo to przez caly mecz grac lepiej niz wielki Bayern - bezcenne.

Mowilem juz, ze Niemcy to najbardziej fartowny narod na swiecie? Naprawde nie zaluszyli na awans. Pomine juz to, ze zwycieska bramke strzelil Toni, ktory powinien w tym czasie juz w ogole nie grac. Chcialbym tez zaznaczyc, ze takie Getafe technicznie bije Bayern na glowe...

Jeszcze raz szacunek dla Getafe, a Laudrup - kto wie, czy tym meczem nie otworzyl sobie furtki do wielkiego klubu...
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2008, 23:31 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 10 kwie 2008, 23:29

Kurde Hiszpanie sa tak zajebisci technicznie ze to sie w glowie nie miesci. I ten spokoj w konstruowaniu akcji(mimo ze za wiele ich ze strony Geta nie bylo) to jednak technicznie i pilkarsko przerastaja Bayern kilka razy. Bayern mnie oczywiscie strasznie wkurzyl bo nie lubie Gebelsow* , ale dzis to juz przeszli samych siebie. I na co te miliony, skoro potrafia tylko grac podcinką Van Bommela w pole karne. To jest mistrz Niemiec? :shock: Poza tym na szczescie Bawarczycy tym meczem raczej na swiecie zesykali wiecej wrogow niz zwolennikow :P
PS. Zdecydowanie najlepszy mecz jaki mialem okazje ogladac w tym roku(chodzi o dramaturgie bo poziom dzieki Bayernowi byl mierny), no mzoe ex aequo z Bolton-Gunners

* :badziewie: 2 wp // fieldy

Awatar użytkownika
Balon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 10 kwie 2008, 23:31

Dodano: 10-04-2008, 23:11
wejdzcie sobie na strone kibiców Bayernu i poczytajcie ich komenty

jak ja je zaczałęm czytac to doszedłem do wniosku że tam pisały same dzieci a nie kibice
najpierw wyklinaja swój klub i wszystkich piłkarzy a potem ich wychwalaja :/ żenada

autor: dean27
Zenit odprawi szwabów z kwtikiem :)

GRANDE MUTU :)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 kwie 2008, 23:32

Piotr pisze:o jest mistrz Niemiec? Shocked
Mistrz Niemiec nie wyszedł z grupy w LM.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 kwie 2008, 23:32

Niesamowite widowisko, ryja darłem po golu na 3-3 jak nigdy wcześniej, aż sąsiedzi zaczeli krzyczeć. Ale co tam.Warto żyć dla takich chwil. Póki co obiektywnie patrząc chyba najbardziej emocjonujący mecz a może nawet dwumecz sezonu! Cudowne gole, czerwone kartki, nieuznane gole, bramki w doliczonych czasach gry itp. Cudo!

Zdania na temat gry nie zmianiam. Trzeba dużo sięnapracować, żeby nie było kompromitacji.

Co do Getafe to życze im dalszych sukcesów, dzisiaj przykro było jak płakali. W następnym roku dadzą radę. Powodzenia!

Jeszcze sprawa Toniego. To po prostu modelowy przykład włoskiego napadziora. Nic nie gra, on tylko jest widoczny w polu kartnym, prowokuje, na siłę szuka fauli, tłucze rywali i strzela dwie arcyszmaciane braki. W połączeniu z tym, że to niemiecka ekipa mieliśmy dzisiaj, a w ogóle w dwumeczu kwintesecję tego co w niemieckim i włoskim poniekąd futbolu najlepsze. Fuks, szmaty,, prowokacje, padaczny styl gry i jednak zwycięstwo.

Ebi pisze:Wyłączyłem mecz w 82. minucie, włączam sobie telewizor, żeby pooglądac reklamy a tutaj dalej leci mecz i 3-1. Teraz, że tak powiem do końca sezonu pierdolę ten cały cyrk zwany szumnie Bayernem Monachium i jak mnie kurwy osobiście nie przeproszą to do końca sezonu dostają ode mnie bana, a co! :lol:

Tak, tak, wiem że będa ostrzeżenia, ale wybaczcie - co innego można powiedzieć na to śmieciowisko?

A może będzie jak Fracja - Niemcy w 82? :wink:

wp // fieldy
:jupi: Widać miałem nosa :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 10 kwie 2008, 23:34

Piotr pisze:To jest mistrz Niemiec?
To jest prawdopodobnie przyszły Mistrz Niemiec :wink:

Brawa dla wszystkich, którzy oceniają grę Bayernu po dwu meczu z Getafe. :peace:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 kwie 2008, 23:35

brazzo pisze:Brawa dla wszystkich, którzy oceniają grę Bayernu po dwu meczu z Getafe.
a po ilu meczach należy ocenić grę Bayernu w tym dwumeczu ?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 kwie 2008, 23:36

Najlepsze jest to, że polowa klubow z LM cieszy się, ze Bayern bedzie w przyszłym sezonie grał w LM. :P

Ciezka sprawa, albo wygrywaja lepsi albo Niemcy. Bayern niczym nie przewyzszał Getafe średniaka z La Liga, nawet był sporo słabsza druzyna, przynajmniej w rewanzu. z taka defensywa moga straszyc tylko w Bundeslidze...
Zobaczymy Zenit wp... Bayerowi, az pewnie im aspiryny zabrakło, a Arshavin juz sie szykuje na kolejnych Niemcow.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 kwie 2008, 23:36

mistyk pisze:Bayern ['] Tak gra najlepsza obecnie druzyna w Niemczech?.
Wydaje mi sie ze w Europie w tym sezonie Schalke wiecej zdziałalo
mistyk pisze: Jeszcze raz szacunek dla Getafe, a Laudrup - kto wie, czy tym meczem nie otworzyl sobie furtki do wielkiego klubu...
Moze Barca? W kazdym razie daleko zaszli ale liga pozostawia wiele do zyczenia.

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 10 kwie 2008, 23:37

fieldy pisze:
brazzo pisze:Brawa dla wszystkich, którzy oceniają grę Bayernu po dwu meczu z Getafe.
a po ilu meczach należy ocenić grę Bayernu w tym dwumeczu ?
Brawa również za inteligencję :peace:

Pisz co chcesz, jestem na tym forum od początku i rzadko tutaj się udzielam bo ludzie wypisują głupoty. Pa. :wink:

piszą głupoty, a ty już 4 rok je czytasz :lol2: // fieldy

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 10 kwie 2008, 23:38

guru pisze:
Piotr pisze:o jest mistrz Niemiec? Shocked
Mistrz Niemiec nie wyszedł z grupy w LM.
Jesli tak ciezko domyślić się ze chodzilo mi o pewny juz prawie tytul w tym sezonie to gratuluje bystrosci :pogrzeb:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 kwie 2008, 23:38

Szkoda Getafe, bo w 10 pokazali charakter... Bayer awansował nie pokazując nic...Wstydzić się powinni, bo to jak Toni szukał karnego (kilka razy), pokazał chamstwo i brak szacunku... Pato niestety zawalił gola na 3-2, bramka na 3-3 to nie jego wina. Strzał po koźle prawie w samo okienko... Getafe zabrakło zimnej krwi - mogli dobić Bayern 4 bramką. Niestety nie pokusili się o to. Brawo dla Laudrupa, gdyż naprawdę nie tylko nie zepsuł tego co Schuster zaczął budować, lecz nawet dalej rozwinął tą drużynę. Powodzenia Getafe w finale CdR, pomimo że grają z moją Valencią.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”