Ale skoro np. Ozdobny uwaza ze byl faul na Navasie to raczej nie ma sensu dyskutowac
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 19 lut 2014, 14:57
Granzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 lut 2014, 15:24
Nie upominam się o czerwoną dla Mascherano.Wchodzę do tematu i czytam jaka to Barcelona poszkodowana,bo sędzia nie dał czerwa dla Fernandinho,nie podyktował karnego za rękę Clichy'ego itd.,a o tym cisza.Imo sędzia powinien tą czerwoną pokazać.Nie pokazał to trudno,wielkiego babola nie popełnił.Ozdobny pisze:Arbiter pozwolil na meska gre, a jak ktos przesadzil byl nagradzany zoltkiem, dlatego ciezko po faulu Fernandinho upominac sie o czerwo dla Javiera.
A skąd wiesz,ze Ozdobny Barcy nienawidzi?Pytam poważnie,bo mi o tym nic nie wiadomo.Ozdobny pisze:Ale skoro np. Ozdobny uwaza ze byl faul na Navasie to raczej nie ma sensu dyskutowac Przez nienawisc do Barcy niektorym niezle strzela do glowy
Piłka nastrzelona z dość bliskiej odległości,nie widać ruchu ręki w kierunku piłki.Imo nie było karnego,komentatorzy meczu uważali chyba podobnie.ycu pisze:dlaczego za rękę Clichyego nie powinno być karnego?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 lut 2014, 15:49
Snipp_
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 lut 2014, 15:54
Dzięki Yaya, dla mnie to Ty Barcelonistą jesteś.Yaya pisze:Nie przegraliśmy przez sędziego. Przegraliśmy, bo oni wciąż są najlepszą drużyną na świecie.

szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefju » 19 lut 2014, 16:00
nikt nie chcial czerwonej kartki dla Fernandinho, tylko zoltej, ktora eliminowalaby go z gry w rewanzuryba_82 pisze:czytam jaka to Barcelona poszkodowana,bo sędzia nie dał czerwa dla Fernandinho
Mefju

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 19 lut 2014, 16:01
Wydaje mi sie ze o City chyba nie mowi sie per "Manchester" ,to jest zarezerwowane dla United, cos jak w Madrycie z ichnim Madrid.Dwa kluby ale tylko jeden "moze sie" poslugiwac samą nazwą miasta.szefu91 pisze: Przecież Manchester bombardował .
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 lut 2014, 16:12
Nikt tu nie pisał o jakimś bombardowaniu i że wygraliście dzięki arbitrowi,a że sędzia ustawił Wam mecz dyktując karnego widmo.Być może wynik byłby podobny,ale nie można też wykluczyć wygranej City.Twoje ironiczne wypowiedzi nic tutaj nie zmienią.szefu91 pisze:Ale Barca jak wygrywa to zawsze dzięki sędziom. Przecież Manchester bombardował bramkę VV okrutnie. A akcja Alves-Neymar wcale nie została rozegrana przeciw całej linii defensywnej Obywateli. Po prostu wjechali do pustej bramki.
Tak to dzięki sędziom wrzuciliśmy szóstkę Arsenalowi czy czwórkę United.szefu91 pisze:Bo zazwyczaj to oni mają sędziego po swojej stronie, cnie?
Nie wiem czemu,ale ubzdurało mi się,że Ferna wyłapał wcześniej żółtko.Mefju pisze:nikt nie chcial czerwonej kartki dla Fernandinho, tylko zoltej, ktora eliminowalaby go z gry w rewanzu
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 lut 2014, 16:36
Być może. Alves powiedział, że dopiero 5 lat temu dowiedział się iż jest w Manchesterze inna drużyna niż United. Inna sprawa, że lotny to on nie jest.FRYDERYK SZOPEN pisze:Wydaje mi sie ze o City chyba nie mowi sie per "Manchester"
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 lut 2014, 16:38
to beznadziejne te powtórki były, navas typowego nurka odstawił.Na powtórkach podczas mecz wyraźnie było widać,że Navas dostał w kolano
znowu gracz barcelony wywarł presje na arbitrzeAlvaro Negredo: "Sędzia chciał pokazać mi drugą żółtą kartkę, jednak Piqué poprosił go, żeby tego nie robił. Jestem mu za to bardzo wdzięczny"
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 19 lut 2014, 16:41
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lut 2014, 16:54
Pique o sędziowaniu.Na arbitrach spoczywa wielka presja, ponieważ na boisku wszystko dzieje się w szybkim tempie. Muszą podjąć decyzję natychmiastowo i niejednokrotnie okazuje się ona później błędna. Jeśli chodzi o wczorajsze spotkanie, to uważam, że przy bramce dla nas nie było spalonego i niesłusznie nie został ten gol uznany. Co się tyczy natomiast rzutu karnego, to szczerze przyznaję, iż nie należał się nam.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 lut 2014, 17:40
Taka tam ciekawostkaJeszcze nigdy nie zdarzyło się, aby rywalowi udało się przejść do kolejnej fazy rozgrywek, jeśli w pierwszym meczu przegrał z Barçą 0:2. Po raz ostatni Duma Katalonii wygrała pierwsze starcie w takim stosunku w 2011 roku, gdy na Santiago Bernabéu Real uległ 0:2. Lista rywali jest jednak dłuższa: Milan (Puchar Europy 1959/1960), Estrella Roja (Puchar Miast Targowych 1961/1962), Shelbourne (Puchar Zdobywców Pucharów 1963/1964), Sliema Wanderers (Puchar UEFA 1980/1981), Bayer Uerdingen (Puchar UEFA 1986/1987), Fram Reykjavik (Puchar Zdobywców Pucharów 1988/1989) y Club Brugge (Puchar UEFA 2000/2001).
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefju » 19 lut 2014, 17:50
Mefju
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 19 lut 2014, 18:16
dlatego już się nie mogę doczekać rewanżu, dawno nie miałem okazji oglądać meczu na CN w którym goście będą musieli zaatakowaćWróci Kun w City, z drugiej strony będzie już w 100% zdrowy Neymar. To tylko zwiekszy jakosc widowiska
ycu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio