no jesli piszemy o kompletnej dominacji, ty o 'najnizszym wymiarze kary', to spodziewalbym sie co najmniej czterech, pieciu naprawde dobrych sytuacji, a poza strzalem z granicy pola karnego ronaldo nie pamietam nic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 paź 2018, 23:32
no jesli piszemy o kompletnej dominacji, ty o 'najnizszym wymiarze kary', to spodziewalbym sie co najmniej czterech, pieciu naprawde dobrych sytuacji, a poza strzalem z granicy pola karnego ronaldo nie pamietam nic
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 paź 2018, 23:33
Jestem daleki od dyskutowania o sędziowaniu i jakimkolwiek żądaniu karnego za tamtą sytuację, zwłaszcza po takim meczu MU ale akurat to konkretne zachowanie Barzagliego było IMO głupie, bo w sytuacji, w której Rashford nie miał żadnych szans zagrozić bramce, ewidentnie popchnął Anglika bez piłki. W tej sytuacji karny za coś takiego śmierdziałby na kilometr ale samo zachowanie Włocha kompletnie bezmyślne. Jakby Anglik miał jakiekolwiek szanse dojść do piłki albo Szczęsny nie wyskoczył z bramki, to byłby bardzo mocny pretekst do jedenastki.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 paź 2018, 23:34
dokładnie. Sam bym jedenastki nie gwizdał ale wiele podobnych jednak było podyktowanych i zachowanie Barzy było głupie i absurdalne to jest podważenie mojej tezy.Morrow pisze:Jestem daleki od dyskutowania o sędziowaniu i jakimkolwiek żądaniu karnego za tamtą sytuację, zwłaszcza po takim meczu MU ale akurat to konkretne zachowanie Barzagliego było IMO głupie, bo w sytuacji, w której Rashford nie miał żadnych szans zagrozić bramce, ewidentnie popchnął Rashforda bez piłki. W tej sytuacji karny za coś takiego śmierdziałby na kilometr ale samo zachowanie Włocha kompletnie bezmyślne. Jakby Anglik miał jakiekolwiek szanse dojść do piłki to byłby bardzo mocny pretekst do jedenastki.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 23 paź 2018, 23:44
Wrzucałam w temacie o LM!Tomusmc pisze:
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 23 paź 2018, 23:59
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 25 paź 2018, 18:46
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 07 lis 2018, 10:49
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 07 lis 2018, 12:35
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 07 lis 2018, 13:05
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 07 lis 2018, 19:56
sci
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 07 lis 2018, 20:38
Melaviock797

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 07 lis 2018, 20:40
Melaviock797 pisze: Jak tam emocje przed dzisiejszym meczem ? Ja osobiście jestem nakręcony jak Cristiano przed odbieraniem swoich złotych piłek. Życzyłbym sobie, aby to był ładny mecz nawet dla postronnych kibiców. A bramki niech padają takiej urody jak ta Giggsa w 2003 roku. Mimo, że przeciwko Juve to trzeba przyznać, że cud, miód i malina bramka. Zaczyna się od 00:52.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 lis 2018, 20:56
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 07 lis 2018, 21:00
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio