Wisła Kraków vs FC Panathinaikos - Strona 6

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 sie 2005, 23:25

Oli lowca goli :)
Majdan dzis pokazal najwyzsza klase a glowacki kolejny raz mial swoj udzial przy bramce

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 23:25

Mikusinski pisze:Ale najgorsze to jest to, że prawie każdy stały fragment gry to gol dla Greków. Przy tej bramce to wina Majdana który najpierw wyszedł a potem sie cofnął. Więc koniec marzeń... :(
no jednak stałych fragmentów było dużo więcej od goli Koniczynek :roll: Nie powiedziałbym, że koniec marzeń. To nie były marzenia...to była realna szansa na wyciągnięcie ręki. A co do Majdana - cały mecz bronił bardzo dobrze...gdyby nie on nie byłboby dogrywki...każdy ma prawo do błędu. Tu raczej zawiniła kondycja. I sędzia coś nie pokazywał tych karteczek dla piłkarzy Panathinaikos'u :roll:

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Mówiłem?- mowiłem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 23 sie 2005, 23:26

Aż chce sie powiedzieć a nie mówiłem ????
Mówiłem!!!Nikt mi nie wierzył i mnie wyśmiewał ale widać ,ze maiłem racje i dobrze ,że byłem w TOTO-MIXIE
Od początku powtarzałem,że Panathinaikos będzie grał do końca,bo to europejska drużyna ,a w Europejskich drużynach gra sie oba mecze do końca na maksa,wiele było takich przypadków w histori piłki nożnej.
Piłkarze myśleli że 3-1 im wystarczy a tu kolps :(
Fakt trzeba przyznać Wiślakom ,że pierwsze momenty obu połow meczu grali naprawdedobrze ,gdyby wykorzystali te sytuacje.Gratuluje im tych akcji z pierwszych minut połów.Kto nie strzela ten nie wygrywa głownie ,zawazyła ta bramka naszego eks rodaka Oliego
z Krakowa.
Mimo iz nie przepadam za Wisła to życzyłem im awansu bo chciałbym aby polska drużyna po tylu latach zagrała w LM. ale cóż:(

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 sie 2005, 23:29

Dobrze że odpadli juz teraz przynajmniej wstydu nie bedzie :roll: Bravo z takim graniem nie zasługują na LM i widać że chyba nigdy tam nie zagoszczą. A i + bo w telewizji beda normalne mecze a nie sromotne porażki gwiazd z krakowa :P

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 23 sie 2005, 23:30

te bramki troche przypadkowe choć nie mówie ze sie nie należały PAO.super emocje takich chyba jeszcze z udziałem polaków nieprzeżyłem.straciłem nadzieje po kartce sobolewskiego tylko czy ona sie należała pierwsza była nie za faul tylko rozmowy.ale mimo wszytko i tak będe liczył na wisłe w uefa

JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA :D :D :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 sie 2005, 23:30

W porównaniu z tym co obstawiałam Wiśle i tak poszło nieźle [4:0 mówiłam przed meczem 8) ;)].

A już na poważnie... Wypada tylko podziękować za te emocje i pokaz dobrej piłki. I ja - antyfanka Wisły - muszę powiedzieć, że i tak o dwie klasy przewyższa wszystkie polskie drużyny [późno załapałam, wiem ;)]...
Szkoda, bo szanse były ogromne. Ten strzał Sobolewskiego... Majstersztyk ;)
Takie porażki też czegoś uczą. Ja nie płaczę, ale jest mi szkoda, że takie nadzieje były a tu taki zonk :(
Ale w końcu się uda 8) ;)

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 23 sie 2005, 23:32

Wiecie co? Sam z kumplami gadałem w trakcie meczu: "Majdan, nie! Albo wychodzisz albo nie, nie rób błędu tego co Hugues 2 lata temu", a ten wychodiz... i się cofa i niedosięga piłki, zauważyli to nawet komentatorzy!

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 23 sie 2005, 23:32

Wisła awansowała do pucharu UEFA bravo 8)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 23:33

Powiem krotko - NIE DLA FRAJERA LIGA MISTRZÓW... niestety Wislacy momentami zagrali jak trampkarze...

Ps. nie chcialbym byc niemily, ale 2 bramki glowa strzelilo 2 srodkowych obroncow o wzroscie (tak na oko) nie przekraczajacym 180cm...
Ps2. to do przyszlego roku, moze wreszcie polski klub trafi na godnego rywala, mistrz Azerbejdzanu bylby ok :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 23:34

Dobrze że odpadli juz teraz przynajmniej wstydu nie bedzie Rolling Eyes Bravo z takim graniem nie zasługują na LM i widać że chyba nigdy tam nie zagoszczą. A i + bo w telewizji beda normalne mecze a nie sromotne porażki gwiazd z krakowa Razz

Co Ty się ak do nich przyczepiłeś?? Grali bardzo dobrze....w pewnych momentach lepiej od PAO a w drugich gorzej(ale nie znacznie). Nawiązali walkę grali do ostatniej chwili(prawie). Zobaczyłem wspaniałe widowisko i za to Wiśle i PAO dziękuje. Potrafili się podnieść w ciężkich chwilach. Ale Ty potrafisz tylko krytykować :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 sie 2005, 23:35

...................... Wisła Kraków [*]

Głupi byłem bo za bardzo wierzyłem a teraz mi żal. Trudno mi napisać coś sensownego na temat samego spotkania. Losy meczu zmieniały się jak kalejdoskop bo tak właśnie grali Wiślacy. Czasem bardzo dobrze, czasem fatalnie. Radosław Majdan - powiedziałbym, że fenomen gdyby nie to, że podczas rzutów rożnych lepiej gdyby go wcale nie było bo nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Nie mniej jednak gdyby nie on to byłby pogrom raczej a tak jest ... sromotna porażka :roll: Niech Wisła i reszta polskich drużyn wraca do szkoły i uczy się grać w piłkę. Nie przypadkowo Grecy rok w rok grają w LM. Obrona grała bardzo przyzwoicie ale co z tego skoro podczas stałych fragmentów można było rzucać monetą czy padnie bramka dla Greków. Pomoc również niby świetnie ale nie przez cały mecz. Sobolewski świetna pierwsza połowa, kapitalna bramka, niepotrzebna czerwona kartka i to by było na tyle. Frankowski jak nie dochodzi do sytuacji, nie strzela bramek to gra przeciętnie i tak było dziś. Brożek nie lepiej. Uche uznał chyba, że jako jedyny pomocnik może sobie pozwolić na tylko lekki przebieżki bo po co się przemęczać. Paulista świetnie, Penksa to samo. Kużba to jest jedna wielka pomyłka ale nie liczyłem na absolutnie nic z jego strony.
Najbardziej boli mnie to, że Grekom nie szło ale Wisła pomogła i przegrała na własne życzenie. Gdzież im do LM. Długa droga przed nami. Ja pewnie tego nie zobaczę. Lepiej sobie nie robić nadziei. Jutro stawiam 50 zł na awans Zurychu to mi się humor poprawi a może też pośmieje się troche z Legionistów.

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 23 sie 2005, 23:37

Ja mysle ze Panathinaikos był zdecydowanie lepszy i zasłużył na zwyciestwo. A tak poza tym to nie widziałem, żeby któryś z Wislakow wygral pojedynek glowkowy z Grekiem. Myśle, ze powinni sprawic sobie ze dwoch wysokich obroncow. Zobaczycie w przyszlym sezonie - Arka zakwalifikuje sie do LM :D

P.S. Na poprawe humoru cytat z Gmocha
:lol: "Gekas obrabia dół" :lol:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 23 sie 2005, 23:38

dokładnie bagg
teraz wszyscy mówią a niemówiłem
albo krytykują najlepszą drużynę w polsce

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 23 sie 2005, 23:39

sedzia zjebał sprawe ten cały consenciao (nie wiem jak sie pisze nazwisko frajera) tez powinien dostac czerwoną, szkoda ze nie uznali gola Penksy ... nie wiem co im tam nie odpowiadało :/ chyba był spalony ale ten moment zawarzył na losach spotkania .... mimo ze nie jestem kibicem Wisły to bardzo załuje ze nie udało im sie awansowac, moglibysmy wkoncu zaistniec na europeiskich arenach a tak dupa i znowu kolejny rok srania sie w pucharze UEFA :/// !!!!! za mało wypiłem trzeba sie isc dobic...... kiedy nasza piłka wkoncu cos pokaze tym frajerom w europie ??!! ..... mimo wszystko.... pozdrowienia dla Kibiców Wisły.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 sie 2005, 23:41

Wisla odpadla bo ma slabego bramkarza ktory nie umie zachowac sie przy dosrodkowaniach. 2 razy cantoro mu skore uratowal ale jak widac to nie wystarczylo

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”