Berik jeżeli Cię uraziłem to wybacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 kwie 2006, 19:19
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 12 kwie 2006, 19:20
Teoretycznie tak, ale w praktyce już niekoniecznie. Ale nie możesz o tym wiedzieć, oglądając ułamek meczów Barcelony.teoretycznie wiadomo kto wnosi więcej do gry.
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 kwie 2006, 19:23
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 kwie 2006, 19:25
Grzechy zostaja CI odpuszczoneŁukasz[ACM] pisze:Berik jeżeli Cię uraziłem to wybacz
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 12 kwie 2006, 19:37
OK. Widzisz, że Kaka gra jakoś tam według Ciebie. Ale skąd wiesz, że nie gra aż tak słabo, aby wypadać blado na tle Eto'o skoro niewiele meczów oglądasz, sam przyznałeś przecież.W praktyce 85% raczej środkowy pomocnik. Dobra kończe temat, mecze Barcy oglądam te ciekawsze czyli niezbyt wiele ale Milanu oglądam 90% i wiem że Kaka nie gra aż tak słabo aby wpadał blado na tle Eto.
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2006, 19:42
[']Łukasz[ACM] pisze:Jeszcze rozumiem Henry który się cofa coś chce rozgrywać ale nie Eto który w Barcelonie gra na szpicy i czeka na okazje a to że strzela to inna sprawa, wkońcu jest napastnikiem.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 kwie 2006, 19:55
To Gmoch był.Niggaz pisze:Łukasz widzi Samiego na szpicy bo tak mu Strejlau przed meczem pokazał ['].
Tak, zgadzam aczkolwiek ostatnio błysnął. Eto w rewelacyjnej formie też nie jest. Nie porównuje tych 2 zawodników bo równie dobrze moge któregoś z nich z obrońcą porównać ale denerwuje mnie to sforłumowanie że Kaka jest " blady " na tle Eto.Niggaz pisze: Kaka nie jest w zbyt dobrej formie i tyle.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 kwie 2006, 20:40
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 12 kwie 2006, 21:41
-rianDo-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 kwie 2006, 21:50
Najprawdopodobniej MESSI zagra ale nigdy nic nie wiadomo w sumie juz dawno miał grać i sie coś przedłuża absencja ale moim zdaniem zagra-rianDo- pisze: Martwi mnie absencja Messiego
LAtifa_19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 kwie 2006, 21:59
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 12 kwie 2006, 22:23
-rianDo-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 kwie 2006, 22:26
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 kwie 2006, 22:35
Jaki finałRiando pisze:być może wróci na finał LM..
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2006, 23:34
Puyol raczej nieŁukasz[ACM] pisze:Co do szybkości to obrońcy Barcelony pomimo młodszego wieku z Szewą również będą mieli spore problemy jeżeli chodzi o pojedynki biegowe.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio