Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 15 maja 2006, 15:30
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 15:47
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 15 maja 2006, 16:52
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 maja 2006, 17:11
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2006, 18:07
Niggaz pisze:Bolesną prawdą jest głupota bijąca z Twoich wypowiedzi. To smutne i żałosne jednocześnie.
LAtifa_19 pisze:W sumie dwu meczu z Milanem Barcelona tez by nie wygrała gdyby nie Gaucho
ockniej się człowieku, Ronnie jest zajebistym piłkarzem, ale nie każdy zespół skłąda się 11 piłkarzy. Jakby nie mieli Ronniego, na jego miejscu grałby inny zawodnik, na pewno gorszy, ale nie jakiś ułomek.LAtifa_19 pisze:to ty jesteś DEBILEm skoro myslisz że baz Ronaldinho Barcelona dała by radę
A MOnaco doszło do finału majac dużo słabszych piłkarzy, To samo Porto, Valencia, czy Bayer Leverkusen swego czasu. A teraz w Barcie gra kilku genialnych piłkarzy a ty twierdzisz, ze nie doszliby do finału bez Jendego z nich. Pomyśl czasami. Potem pisz.LAtifa_19 pisze:Barcelona to dobry zespół ale nie na tyle zeby dojść do finału LM bez RONALDINHO
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 15 maja 2006, 18:45
nie duzo jest na świecie piłkarzy którzy by strzelili takiego gola jak Henry z Realemfieldy pisze:Teraz Arsenal, jakby nie było Henry'ego myślisz, ze Arsenal nie poradziłby sobie z Realem
Ja jestem tego pewienfieldy pisze:A teraz w Barcie gra kilku genialnych piłkarzy a ty twierdzisz, ze nie doszliby do finału bez Jendego z nich
LAtifa_19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 15 maja 2006, 19:48
LAtifa_19 pisze:Ja jestem tego pewien Pozatym oni są tez świetni bo Dinho z Nimi gra
napewno drórzyna kożysta bardziej z Dinho niż Dinho z drórzyny
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 15 maja 2006, 21:09
W takim razie wytłumacz mi dlaczego jak Ronaldinho dostał czerwień ( było to chyba w styczniu lub w lutym) i nie grał w dwóch meczach to Barcelona oba mecze przegrałakrzychu212 pisze:O w grzyb, cóż za filozofia.
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 22:49
Może i zagra, ale nawet jeśli to nie od początku.fieldy pisze:Messi znalazł się w kadrze na mecz, czy zagra ? Ma się okazać w środę po treningu
I jak tu się nie śmiaćLAtifa_19 pisze:nie duzo jest na świecie piłkarzy którzy by strzelili takiego gola jak Henry z Realem Wink to był Bardzo wazny GOL i tylko on mógł go strzelić.
Sekret mnicha odkrytyLAtifa_19 pisze:Ja jestem tego pewien Wink Pozatym oni są tez świetni bo Dinho z Nimi gra
Miszcz ortografiiLAtifa_19 pisze:napewno drórzyna kożysta bardziej z Dinho niż Dinho z drórzyny
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 maja 2006, 15:24
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 maja 2006, 15:31
A Henry podobno dogadał się już z MilanemFieldy pisze:Eto'o dziś oświadczył, ze w razie przyjścia Henry'ego do Barcy, on nie usunie się w cień, że mogą grac razem, ale o tym już wszyscy wiemy, bo nam Niggaz już pisał
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 maja 2006, 15:35
ta i jeszcze Rasiak przyjdzie i zastąpi Titiego w Arsenalu zostając nową legendą The GunnersŁukasz[ACM] pisze:A Henry podobno dogadał się już z Milanem
Titi po finale LM ma ogłosić czy zostanie.Łukasz[ACM] pisze:Henry podobno oficjalnie ma to potwierdzić po finale LM bądź po finałach MS.
to ewenement na skale forumowąLAtifa_19 pisze:napewno drórzyna kożysta bardziej z Dinho niż Dinho z drórzyny
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2006, 15:38
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 maja 2006, 15:40
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2006, 17:20
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio