FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE) - Strona 6

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 15 maja 2006, 15:30

Napewno bez Henryego i Ronaldinho Arsenal i Barcelona nie grały by w FINALE :P . Niestety ale gra offensywna tych zespołów opiera sie głównie na tych zawodnikach :roll: gdyby ich nie było to Arsenal i Barca nawet do 1\4 by nie weszły :wink: Bolesna prawda :lol: Tylko mi nie wymieniajcie innych dobrych zawodników Arsenalu i Barcelony :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 15:47

Bolesną prawdą jest głupota bijąca z Twoich wypowiedzi. To smutne i żałosne jednocześnie.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 15 maja 2006, 16:52

To powiedz mi w takim razie jak Barcelona doszła by do 1\4 finału gdyby nie RONI. Podobnie jest z Arsenalem :wink: W sumie dwu meczu z Milanem Barcelona tez by nie wygrała gdyby nie Gaucho(i troszeczkę sędzia :smile2: )
Mówisz że jestem głupi bo tak uważam 8) to ty jesteś DEBILEm skoro myslisz że baz Ronaldinho Barcelona dała by radę :P jestem pewien że Chalsea by nie przeszła :(
Barcelona to dobry zespół ale nie na tyle zeby dojść do finału LM bez RONALDINHO :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 maja 2006, 17:11

LAtifa_19 powinni ci wylaczyc w domu prad zebys nigdy wiecej nie mial stycznosci z pilka bo na zywo chyba nigdy jej nie widziales a tym bardziej nie kopales bo piszac takiego posta jak wyzej smiem twierdzic ze jestes pilkarskim imbe****m. Dyskusja z toba to strata czasu wiec zyj dalej w glupim przekonaniu ze Barcelona i Arsenal to Dinho i TH

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 maja 2006, 18:07

Niggaz pisze:Bolesną prawdą jest głupota bijąca z Twoich wypowiedzi. To smutne i żałosne jednocześnie.
:lol:
Jak sie ten impertynent pojawia to z góry wiadomo, że bedzie zabawanie :lol:

LAtifa_19 pisze:W sumie dwu meczu z Milanem Barcelona tez by nie wygrała gdyby nie Gaucho
LAtifa_19 pisze:to ty jesteś DEBILEm skoro myslisz że baz Ronaldinho Barcelona dała by radę
ockniej się człowieku, Ronnie jest zajebistym piłkarzem, ale nie każdy zespół skłąda się 11 piłkarzy. Jakby nie mieli Ronniego, na jego miejscu grałby inny zawodnik, na pewno gorszy, ale nie jakiś ułomek.
Teraz Arsenal, jakby nie było Henry'ego myślisz, ze Arsenal nie poradziłby sobie z Realem, czy Juve ? Przecież grali taki piach, że głowa mała. Wystarczy poczytac wypowiedzi kibiców obu klubów po tych meczach, niektórzy kibice Juve już po pierwszym meczu stracili nadzieje na awans. I to nie tylko zasługa Henry'ego, przypomnij sobie jak grali Eboue, Toure, Cesc, Reyes, Pires, Freddie, Titi oczywiscie jest liderem i bez niego byłoby cholernie cięzko, co nie oznaca, że nie dalibyśmy rady pokonać Juventusu.
LAtifa_19 pisze:Barcelona to dobry zespół ale nie na tyle zeby dojść do finału LM bez RONALDINHO
A MOnaco doszło do finału majac dużo słabszych piłkarzy, To samo Porto, Valencia, czy Bayer Leverkusen swego czasu. A teraz w Barcie gra kilku genialnych piłkarzy a ty twierdzisz, ze nie doszliby do finału bez Jendego z nich. Pomyśl czasami. Potem pisz.

I na koniec kończąc mój krótki wywód - prośba, abyś nie odpisywał, bo i tak nie reagujesz na żadne argumenty,

P.S.
Messi znalazł się w kadrze na mecz, czy zagra ? Ma się okazać w środę po treningu
P.S.2
STATYSTYKI :P

- Arsenal i Barcelona w tej edycji LM nie zaznały jeszcze goryczy porażki
- Arsenal nie stracił golqa w LM, od 27 wreśnia 2005 8)
- 919 minut i 10 meczy bez straty gola przez Kanoneirów
- Barca nie przegrała meczu w LM od 12 spotkań [ostatnio 2:4 z Chelsea w zeszłym sezonie]
- od 4 meczy Barcelona zachowuje czyste konto [pfff, 4 mecze :lol: ]
- Arsenal nie przegrał meczu w LM od 13 spotkań,
- Lehmann nie puścił gola w LM od zeszłego sezonu [745 minut]
Ni episze o zagrożonych banem w razie otrzymania żółtekj kartki, bo tym będziemy się martwić od nowego sezonu :lol:
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 18:53 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 15 maja 2006, 18:45

fieldy pisze:Teraz Arsenal, jakby nie było Henry'ego myślisz, ze Arsenal nie poradziłby sobie z Realem
nie duzo jest na świecie piłkarzy którzy by strzelili takiego gola jak Henry z Realem :wink: to był Bardzo wazny GOL i tylko on mógł go strzelić.

fieldy pisze:A teraz w Barcie gra kilku genialnych piłkarzy a ty twierdzisz, ze nie doszliby do finału bez Jendego z nich
Ja jestem tego pewien :wink: Pozatym oni są tez świetni bo Dinho z Nimi gra
:wink: napewno drórzyna kożysta bardziej z Dinho niż Dinho z drórzyny

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 15 maja 2006, 19:48

LAtifa_19 pisze:Ja jestem tego pewien Pozatym oni są tez świetni bo Dinho z Nimi gra
napewno drórzyna kożysta bardziej z Dinho niż Dinho z drórzyny

O w grzyb, cóż za filozofia. No bo Dinho to wogóle samolubi i wogóle drużyny nie widzi, bo w sumie to z niej nie korzysta. Jakby nie było Ronniego to byłby ktoś inny, wiadomo że najlepszy gracz świata musi znaczyć o sile drużyny, czy to jest takie trudne. Zawsze brak Ronniego w składzie to osłabienie. Czy Deco był drewniakiem w Porto w którym zdobywał LM? Czy E2 nie strzelał mnóstwa bramek dla słabej Mallorki? Czy Puyol nie byłjednym z najlpszych obrońców świata przed przyjściem Brazylijczyka? Dziwne (co najmniej) to Twoje pojmowanie jego osoby.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 15 maja 2006, 21:09

krzychu212 pisze:O w grzyb, cóż za filozofia.
W takim razie wytłumacz mi dlaczego jak Ronaldinho dostał czerwień ( było to chyba w styczniu lub w lutym) i nie grał w dwóch meczach to Barcelona oba mecze przegrała :P Proszę wytłumacz mi to bo ja tego nie rozumiem :lol:
Gdy nie gra ETO'O lub DECO,MESSI to jeszcze nie jest tak źle ale jak nie gra DINHO to jest troche gorzej :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2006, 22:49

fieldy pisze:Messi znalazł się w kadrze na mecz, czy zagra ? Ma się okazać w środę po treningu
Może i zagra, ale nawet jeśli to nie od początku.
LAtifa_19 pisze:nie duzo jest na świecie piłkarzy którzy by strzelili takiego gola jak Henry z Realem Wink to był Bardzo wazny GOL i tylko on mógł go strzelić.
I jak tu się nie śmiać :lol: :roll:
LAtifa_19 pisze:Ja jestem tego pewien Wink Pozatym oni są tez świetni bo Dinho z Nimi gra
Sekret mnicha odkryty :o
LAtifa_19 pisze:napewno drórzyna kożysta bardziej z Dinho niż Dinho z drórzyny
Miszcz ortografii :zgon:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 maja 2006, 15:24

Mamy w końcu jakies zamieszanie zwiazane z meczem.

Ole Hermann Borgan, który będzie sedziował na linii w jutrzejszym meczu został sfotografowany ... w koszulce Barcelony. Niby nic, ale jak teraz jakiejś bramki nam nie uzna po kontowersyjnym spalonym, będzie miał przesrane :lol:

Ryjek opowiada, że Wenger jest w lepsze sytuacji, gdyż Arsenal nie będzie atakował, tylko czekał na swojej połowie na kontry i na błąd Barcy. Nie wiem gdzie on tu widzi jakiekolwiek ułatwienie, nikt mu nie kae rzucac się do szaleńczych ataków od początku, niech zagra defensywnie, to może też bedzie miał łatwiej :P

Eto'o dziś oświadczył, ze w razie przyjścia Henry'ego do Barcy, on nie usunie się w cień, że mogą grac razem, ale o tym już wszyscy wiemy, bo nam Niggaz już pisał :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 maja 2006, 15:31

Fieldy pisze:Eto'o dziś oświadczył, ze w razie przyjścia Henry'ego do Barcy, on nie usunie się w cień, że mogą grac razem, ale o tym już wszyscy wiemy, bo nam Niggaz już pisał
A Henry podobno dogadał się już z Milanem :D Szybcy są bo Szewa ogłosił odejście kilka dni temu. Henry podobno oficjalnie ma to potwierdzić po finale LM bądź po finałach MS. Będzie naprawde ciekawie :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 maja 2006, 15:35

Łukasz[ACM] pisze:A Henry podobno dogadał się już z Milanem
ta i jeszcze Rasiak przyjdzie i zastąpi Titiego w Arsenalu zostając nową legendą The Gunners :lol:
Łukasz[ACM] pisze:Henry podobno oficjalnie ma to potwierdzić po finale LM bądź po finałach MS.
Titi po finale LM ma ogłosić czy zostanie.
LAtifa_19 pisze:napewno drórzyna kożysta bardziej z Dinho niż Dinho z drórzyny
to ewenement na skale forumową

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2006, 15:38

Henry dogadał się już z Milanem, Barceloną i Arsenalem pewnie też. Wszystkie te przypadki łączy wyraz 'podobno'. A to, że decyzja zapadnie po finale było przewidywane od dawna.

Ja na Twoim miejscu Łukasz nie liczyłbym tak na przejście Shevy do Milanu :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 maja 2006, 15:40

Ja tylko mówie co czytałem ;) Wiem że to wszystko jak narazie opiera się na słowie " podobno ".
Licze że Szewa zostanie w Milanie ale jak narazie coraz więcej pojawia się faktów że odejdzie :( Jak dla mnie i wielu innych Milanistów, w tym zarządu Henry to chyba jedyny piłkarz który może go zastąpić i podejdą do tego bardzo poważnie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2006, 17:20

Co do tego Norwega to podobno założył koszulkę na prośbę lokalnej gazety a teraz przeprasza bardzo i twierdzi, że nie przewidział konsekwencji swojego czynu :roll: Niezły idiota.

Dopadły mnie emocje. Dopadły mnie nerwy. Nigdy jeszcze się tak nie czułem. Dzisiaj na rozszerzonej maturze z historii nie mogłem się skupić na pisaniu. Nie daje rady już. Wbijam na forum z myślą, że coś popiszę, ale nawet to sprawia mi trudności. Cięzko mi zebrać myśli po prostu. Obejrzałem przed chwilą jeszcze parę razy ten filmik który podawałem wcześniej ( :P ) a w zasadzie nie tyle obejrzałem nawet co posłuchałem bo komentarz wymiata.

Oby do jutra. Wychodzę z domu przed 18:00. Z koszulką, szalikiem i flagą. Nie odważę się powiedzieć kiedy wrócę.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”