Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 kwie 2007, 13:41
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawid_ASR » 06 kwie 2007, 14:09
Proponuję się przyjrzeć...BaSSu pisze:Jakoś nie widziałem żeby kibice ManU atakowali Policję![]()
Dawid_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 kwie 2007, 14:13
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 06 kwie 2007, 16:05
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: NY » 06 kwie 2007, 16:52
BaSSu pisze:Jakoś nie widziałem żeby kibice ManU atakowali Policję za to widać było jak latają różne przedmioty w strone ich sektora. Dlaczego wtedy Policja nie zareagowała? Zresztą faktycznie mieli szanse w starciu z Policją i kibicami Romy, których było 100 razy więcej.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 kwie 2007, 17:07
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 kwie 2007, 17:21
BaSSu pisze:Jakoś nie widziałem żeby kibice ManU atakowali Policję
Dwie strony wcześniej był podawany link, wystarczy obejrzeć.John Travolta pisze:Nie wiem ale ja tam nie widzialem kibiców atakujących policje, widzialem tylko wycofywujących sie Angielskich kibiców
Widać tutaj dogłębnie że kibice Manchesteru atakowali interweniujących policjantów. Pałowanego później kibica nie ma co bronić, w 6 sekundzie widać (choć tylko częściowo) że nie leżał tam przypadkowo- biegł w kierunku funkcjonariuszy. W jakim celu? Chyba wszyscy to wiemy.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 kwie 2007, 17:28
RóżA pisze:Widać tutaj dogłębnie że kibice Manchesteru atakowali interweniujących policjantów.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 kwie 2007, 17:34
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 kwie 2007, 17:35
Widocznie kibice Romy byli spokojniejsi...BaSSu pisze:Ciekawe ilu ich było przy kibicach Romy
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 kwie 2007, 17:36
BaSSu pisze:Nic nie widać. Jedyne co widzę, to policjant który bije leżącego i zakrwawionego kibica i innego trzymającego rękę w górze żeby nie bili ich. Reszta kibiców albo ucieka albo nie wie co robić. No i ten chyba o którego Ci chodzi że atakuje, według mnie potknął się. Policja mogła uderzyć raz ale nie bić ich jakby bili jakiegoś bydlaka. Ciekawe ilu ich było przy kibicach Romy?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 kwie 2007, 17:41
czy Ty nie rozumiesz, że policjant naraża własne życie stając pomiędzy walczącymi kibicami?? kibicami, którzy zwykle okazują większą wrogość do policji, a niżeli do kibiców przeciwnej drużyny?? To nie policjant idzie na stadion z myślą o biciu kibica, tylko (pseudo)kibic idzie z myślą bicia policjanta. Przeciwieństwie do kibica, tego pierwszego ogranicza jeszcze prawo. Stróże prawa nie bili grzecznych kibiców, bo kto nie był zainteresowany bójką, trzymał się z daleka, a przynajmniej powinien. To nie policja terroryzuje stadiony, ale właśnie tacy 'kibice'...
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 kwie 2007, 17:45
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 kwie 2007, 17:55
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 06 kwie 2007, 18:45
Dokładnie, niech ten chłopczyk zarzuci jeszcze kilka filmików o tym, jak Bogu ducha winni "kibice" są okładani pałami. Na mieście, przed meczem, też byli aniołkami jak kompletnie nawaleni atakowali kobiety i starszych. Na szczęście znalazł się ktoś, kto im wyjaśnił, że tak się nie robi. A teraz ciotki płaczą po kątach. Po Heysel, policja na mecze z Anglikami powinna się wyposażać w stalowe pały.Jarzinho pisze:Ja lubie patrzec jak stadionowi bandycia sa obkładani palkami
Diablo_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio