Inter Mediolan - Bayern Monachium [1/8 LM 2010/2011] - Strona 6

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Re: Inter Mediolan - Bayern Monachium [1/8 LM 2010/2011]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 lut 2011, 22:48

guru pisze:Szkoda mi teraz, ze nie oglądałem tego meczu, ale niestety dzisiaj Arsenal rozgrywał zaległy mecz. :/ Akurat dzisiaj...

Ciesze sie z wyniku. 3 druzyna z SerieA daje dupy juz po pierwszym meczu w 1/8 LM i bardzo prawdopodobne jest odpadniecie tych 3 ekip juz na tym etapie rozgrywek. Brawo. Do widzenia SerieA! :jupi:
co to taki powód do radości?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 lut 2011, 22:49

Gomez czyhal caly mecz,no i sie w koncu 'doczyhal' :lol: Czemu Leo nie wpuscil ani Pandeva,ani Coutinho ? Macedonczyk naprawde wyglada az tak zle ?

Serce mi sie kraje patrzac na szanse przedstawicieli Serie A przed rewanzami :roll: Brawa dla Bayernu. Strasznie mi sie Luiz Gustavo podoba - jest wart swojej ceny.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 23 lut 2011, 22:49

guru pisze:Do widzenia SerieA! :jupi:
Ja bym sie nie cieszyl. Arsenal spotka taki sam los. :wink: :mrgreen:

gienio
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 23 lut 2011, 22:50

Tomusmc-bo taka jest sila wloskiej pilki ostatnimi laty :wink: I tu nie trzeba byc jakims fachowcem zeby to zauwazyc,druzyny wloskie odpadaja "hurtowo".
Wygrana w zeszlym roku LM nie pokazala jak dobry jest Inter a jak zajebistym trenerem jest Mourinho!!!
Jakos Mancini przez te lata gdy wygrywal mistrzostwa nie potrafil z tym silnym(?)Interem dojsc nawet do cwiercfinalow.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2011, 22:51

10 pisze:Niezbyt podobało mi się, jak van Gaal przestawił go z boku do środka pomocy, bo był naprawdę fajnym skrzydłowym, ale rzeczywiście to był chyba dobry pomysł.
Sam Szwejni mówił, ze lepiej czuje sie na środku pomocy i na tej pozycji grywał od gówniarza. Przesuniecie na skrzydło to był wybryk jakiegoś tam trenera (nie wiem którego, niech kibice Bayernu sprecyzują), ale to chyba było bardziej z musu. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło, bo oglądałem video lecąc Lufthansa kilka miesiecy temu. :P W kazdym badz razie- przesuniecie Bastiana na srodek przez van Gaala to nie jest tylko wybryk Holendra. Szwejni czuje sie najlepiej na środku.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 lut 2011, 22:51

co to taki powód do radości?
ciach i WP //maestro

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 233

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 23 lut 2011, 22:52

Ebi pisze:Rozjebaliśmy Inter i to się liczy.
Co zrobiliście? Na Wasze pierwsze 10 minut II połowy, Inter odpowiedział ostatnimi 10cioma? Wiem, że napociłeś się przez ostatnie akcje i fart Gomesa spowodował u Ciebie ejakulacje stresu jednak takie teksty to smieszna przesada. Mam jednak nadzieje, że obrośniecie w piórka tak jak kibice Barcy rok temu przed pierwszym spotkaniem i się zdziwicie. Dziś mieliście dłuższe momenty przewagi, jednak Wasze akcje to mało groźne strzały z dystansu (a jeśli groźne to po rykoszetach) albo dośrodkowania jednonożnego Robbena. Wygraliście i to Was predestynuje do snu z boonerem ale nie kreujcie się tu na całkowitych dominatorów.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lut 2011, 22:52

Wilmore zgadzam się, że Juve dało dupy po całości, ale widać, że nie tylko oni są winni.
No dobra, ale Inter rok temu wygrał LM, Milanowi chyba jeszcze jeden sezon zwycięstwo w LM będzie się liczyć, Roma co roku gra na miarę możliwości i tak naprawdę dopiero w tym sezonie dały ciała całkowicie, totalnie olewając (może tylko Roma chciała, ale nie mogła, nie wiem, nie widziałem) fazę pucharową LM. Jednak z grupy wyszły, rok temu też nie przyniosły wstydu.
A Juventus? Rok temu wstyd w LM, wstyd w LE, w tym roku jeszcze większy wstyd w LE. Pewnie, można niektóre mecze olewać w obecnej sytuacji klubów z czołówki, ale to właśnie Juventus jest najbardziej winny obecnej sytuacji. Nie jedyny winny, ale miał najwięcej gaf w ostatnich sezonach. Więc nawet kompromitacje Milanu i Romy nie zmieniają tego, że najbardziej zawala właśnie Stara Dama, oby już ostatni sezon, bo Włochom przyda się mocny klub w LE. :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2011, 22:53

arek_ahig pisze:Ja bym sie nie cieszyl. Arsenal spotka taki sam los. :wink: :mrgreen:
Nawet jak Arsenal odpadnie to jest jeszcze MU, Chelsea i Spurs. :wink: IMO bez problemów awansują. :]

Ciesze sie, bo nie lubię włoskiej piłki. Tyle.
MarcinW pisze: Szczeniak leczy swoje kompleksy w związku ze słabą postawą pedofilni Wengera, więc nam pozazdrościł sukcesów.
ciach i WP //maestro
Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 22:54 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 lut 2011, 22:53

Świetny mecz miałem nadzieję na troszkę więcej bramek. Eto'o był niesamowity dzisiaj szkoda że nie znalazł drogi do siatki zasłużył swoim występem na to. Inter Leonardo to niestety nie Inter Mou. Inter będzie musiał wykonać ciężką pracę na Allianz Arena jeśli chcą myśleć o LM dalej.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 166

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 lut 2011, 22:54

Odpadamy. Tym niemniej z gry jestem zadowolony.
Oczywiscie fajnie byloby zagrac dwoma napastnikami, tylko najpierw trzeba ich miec. Uwazam, ze decyzja o grze choinka byla sluszna.
Zagralismy dokladnie tak jak powinnismy. Zawiodla skutecznosc, o porazce zadecydowal indywidualny blad. To boli bo przy bardzo dobrej postawie naszej defensywy Bayern nie mialby latwego rewanzu i ten wynik 0-0 u siebie bylby wcale niezly.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 557
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 23 lut 2011, 22:54

guru pisze: Sam Szwejni mówił, ze lepiej czuje sie na środku pomocy i na tej pozycji grywał od gówniarza. Przesuniecie na skrzydło to był wybryk jakiegoś tam trenera (nie wiem którego, niech kibice Bayernu sprecyzują), ale to chyba było bardziej z musu.
Magatha. Nie wiem jak grał za trampkarza i czy z musu, czy nie - wiem że przygodę z dorosłym Bayernem Schweini zaczynał jako skrzydłowy. Tak samo grał w kadrze. Dopiero przyjście van Gaala i Robbena to zmieniły.

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 23 lut 2011, 22:56

MaUser_FCI pisze:
Ebi pisze:Rozjebaliśmy Inter i to się liczy.
Co zrobiliście? Na Wasze pierwsze 10 minut II połowy, Inter odpowiedział ostatnimi 10cioma? Wiem, że napociłeś się przez ostatnie akcje i fart Gomesa spowodował u Ciebie ejakulacje stresu jednak takie teksty to smieszna przesada. Mam jednak nadzieje, że obrośniecie w piórka tak jak kibice Barcy rok temu przed pierwszym spotkaniem i się zdziwicie. Dziś mieliście dłuższe momenty przewagi, jednak Wasze akcje to mało groźne strzały z dystansu (a jeśli groźne to po rykoszetach) albo dośrodkowania jednonożnego Robbena. Wygraliście i to Was predestynuje do snu z boonerem ale nie kreujcie się tu na całkowitych dominatorów.
Ale zazdrość przemawia przez ciebie, chciałbyś mieć w drużynie takiego jednonożnego Robbena :lol:

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 lut 2011, 22:58

Ale zazdrość przemawia przez ciebie, chciałbyś mieć w drużynie takiego jednonożnego Robbena
Ależ oczywiście, wszyscy zazdroszczą wam Robbena, Ribberego itd. Jesteście prawie jak Barcelona. Z tym, że "prawie" robi tutaj ogromną różnicę. Zresztą o was jestem spokojny, dwa razy sędzia nie odgwiżdże metrowego spalonego, zaś Ferguson nie wystawi po raz drugi Rafaela. Słowem i tak odpadniecie.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 23:00 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 23 lut 2011, 23:00

Tak właśnie rodzi się typowy napinacz, ty powiesz jedno - on poruszy milion tematów :lol: Ktoś coś mówiły o Francku, Barcelonie, porównaniach 2x FCB? Hmmm, chyba nie :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”