Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 lip 2008, 19:02
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2008, 19:05
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 09 lip 2008, 21:50
Jaro1910

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lip 2008, 22:00
A jak o nich mowia ? Jak narazie wyglada na to ze to najgorsza bialoruska druzyna z ktora bedzie nam sie mierzyc, blizej im do spadku niz do gornej czesci tabeli aktualnie...Co do tego Gopelu, to też jestem ciekawy, czy rzeczywiście są tacy, jak o nich mówią.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2008, 22:07
Coz oceniac... Nie widzialem Beitaru w akcji nie moge niczego o nich powiedziec, poza tym ze maja kase i dobrego sponsora... Wisle sklad sie sypie napewno jednak faworytem w dwumeczu nie bedzie.... Wisla ostatnio tylko sie oslabia a wladze skapia na transferyczeher pisze:Martinho szans Wisly nie ocenisz ?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mateo23 » 15 lip 2008, 2:29
mateo23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 lip 2008, 19:51
Ale czy jak zespol nie kupi zadnego pilkarza to od razu moze byc po awansie do kolejnej rundy? Z tego co wiem Beitar ma jakies problemy ze skladem w obronie. Wiec w tym moze upatrywac bedziemy szanse ale nie przesadzajmy - ten zespol nie jest taki silny jak to rozglosnily media czy przeciwnicy Wisly. Popatrzylem na kilka ostatnich meczy tego zespolu i szczerze mowiac jakis zaskakujaco przekonywujacych wynikow nie osiagaja...mateo23 pisze:Powód jest prosty jak narazie totalny brak wzmocnień.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tomek_sst » 15 lip 2008, 21:11
Rozumiem, że Chazar i Gomel oglądasz regularnie?Martinho pisze: Nie widzialem Beitaru w akcji nie moge niczego o nich powiedziec,
tomek_sst
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 lip 2008, 21:16
W moich wypowiedziach na temat Lecha i Legii niczego nawet w najdrobniejszym stopniu nie objalem komentarzem ktory wskazywal by ze widzialem w akcji Gomel czy Chazar. Napisalem ogolnikowo. O co chodzi? A w poscie o Wisle napisalem po prostu ze nie widzialem Beitaru w akcji bo czeher poprosil mnie o ocenienie szans Wisly, o ktorej zapomnialem wczesniej wspomniec. Czy takim ludziom jak ty trzeba wszystko krok po kroku wyjasniac?tomek_sst pisze:Rozumiem, że Chazar i Gomel oglądasz regularnie?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 16 lip 2008, 13:34
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 lip 2008, 13:50
assurbanipal pisze:Ja oceniam szanse 50 na 50.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 17 lip 2008, 14:10
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 lip 2008, 15:17
A kim jest Abreu czy Boateng na tle Brożka czy Łobodzińskiego?assurbanipal pisze:Abreu ściągnięty z River? Smile Jak dla mnie nie jest Smile
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 17 lip 2008, 16:29
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 17 lip 2008, 20:05
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio