FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE) - Strona 7

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 maja 2006, 17:39

Niggaz pisze:( Razz )
liczył ktoś ile było tych 'goli' ? :P

Arsene podał kadrę, 21 zawodników, cały dzień czekałem na ten moment.

Bramka :
Lehmann
Almunia
Poom

Obrona :
Eboue
Toure
Senderos
Cole
Clichy
Djourou
Flamini

Pomoc :
Ljungberg
Pires
Gilberto
Hleb
Reyes
Cesc
Song

Atak :
Henry
van Persie
Bergkamp :peace:

wygląda na to, ze zarówno Senderos jak i Flamini wrócili do zdrowia. Nie iwem kto zagra na lewej obronie i u boku Torue, czy Wenger zdecyduuje sie na sprwdzonych w tym sezonie, Senderosa i Flaminiego ? Czy może zamiast francuza zagra Cole ? Zobaczy sie jutro.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 16 maja 2006, 17:46

Niggaz pisze:Wbijam na forum z myślą, że coś popiszę, ale nawet to sprawia mi trudności
Nabiajacz :lol:
Niggaz pisze:Oby do jutra. Wychodzę z domu przed 18:00. Z koszulką, szalikiem i flagą
Stary dobry zestaw kibica. Ja mam tak samo tylko że bez flagi a z opaską na rękę.
Niggaz pisze:Nie odważę się powiedzieć kiedy wrócę
Za tydzień, koło Łomży sie pojawisz.

Ale jutro dzień :P Już napięcie sie zbiera i może sie okazać za duże w trakcie meczu. Ja niestety nie obejrze tego spotkania w towarzystwie większej ilości alkoholu i bede troche nerwowy, ale to już sprawa tych z którymi oglądam finał. Wogóle jutro dzień finałów dla mnie. Czarni o 3 miejsce grają jutro, Barca o chwałe dla obecnie najlepszego klubu Hiszpańskiego. Chciałbym aby byłto jeszcze lepszy finał niż ten z zeszłego roku. Tak 4:3 dla Barcy nie zaszkodzi, żeby były emocje ale niech sięgnie po to trofeum Duma Katalonii.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 maja 2006, 18:04

zapowiedź finału

znalazłem na arabskiej stronce fajną zapowiedź meczu, Niggaz - czujesz to ? 8)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2006, 18:38

Niggaz pisze: Oby do jutra. Wychodzę z domu przed 18:00. Z koszulką, szalikiem i flagą. Nie odważę się powiedzieć kiedy wrócę.
Mamy ten sam zestaw :D

Ja licze ze Barca wygra bez potrzeby rozgrywania dogrywki gdyz chce jeszcze w nocy troche sie przespac przed egzaminem na uczelni.
PS: Zostawcie swoje kobiety w domach bo one zawsze przynosza pecha :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 maja 2006, 22:04

fieldy pisze:Bergkamp

Hehe Berkamp zdecydował się na podróż samolotem :lol: :P :wink:
No ale taki mecz będzie jego pierwszym i ostatnim (?) w barwach Kanonierów. Nie mówie już o wymarzonym zwycięstwie bo to oczywiste :D
Za bardzo nie wiem komu jutro kibicować bo tak naprawde obie drużyny zasługują na triumf. Przede wszystkim licze na dobre widowisko. Z obu stron wielcy piłkarze. Pojedynek Ronaldinho-Henry to swego rodzaju smaczek jutrzejszego meczu :D
W ankiecie na pilka.pl obstawiłem na Barce, ale w takich meczach nie ma faworyta :D
LAtifa_19 pisze:Bergkamp

po prostu "g" nie zadziałało :roll: :lol:
Ostatnio zmieniony 16 maja 2006, 22:14 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 16 maja 2006, 22:11

Sero pisze:Berkamp
po prostu "g" nie zadziałało :D

Bergkamp :lol: nie musiał sie decydowac bo z tego co wiem na inne mecze jeździł samochodem :wink: szkoda jakby ta podrórz była jego pierwszą i ostatnia samolotem :lol: oczywiscie zartuję :P tem mecz wogole bedzie jego ostatnim meczem w karierze
fieldy pisze:Niggaz napisał:
( Razz )

liczył ktoś ile było tych 'goli' ? Razz
Bramek Asenalu w Finałach LM nie policzymy :P

ziomalek15
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziomalek15 » 16 maja 2006, 22:26

krzychu212 pisze:
Niggaz pisze:Wbijam na forum z myślą, że coś popiszę, ale nawet to sprawia mi trudności
Nabiajacz :lol:
Niggaz pisze:Oby do jutra. Wychodzę z domu przed 18:00. Z koszulką, szalikiem i flagą
Stary dobry zestaw kibica. Ja mam tak samo tylko że bez flagi a z opaską na rękę.
Niggaz pisze:Nie odważę się powiedzieć kiedy wrócę
Za tydzień, koło Łomży sie pojawisz.

Ale jutro dzień :P Już napięcie sie zbiera i może sie okazać za duże w trakcie meczu. Ja niestety nie obejrze tego spotkania w towarzystwie większej ilości alkoholu i bede troche nerwowy, ale to już sprawa tych z którymi oglądam finał. Wogóle jutro dzień finałów dla mnie. Czarni o 3 miejsce grają jutro, Barca o chwałe dla obecnie najlepszego klubu Hiszpańskiego. Chciałbym aby byłto jeszcze lepszy finał niż ten z zeszłego roku. Tak 4:3 dla Barcy nie zaszkodzi, żeby były emocje ale niech sięgnie po to trofeum Duma Katalonii.

Po tej wypowiedzi zastanawiam sie czy wpuscic cie do domu , nie wiem jak sie bedziesz zachowywal po 2 browarkach :lol:

VeB!

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 16 maja 2006, 22:57

Bedzie grał RvP ?
http://matrix.ileet.net/Vanpersie.gif

Znalazłem to ostanio i za kazdym razem jak to widze mam beke.
Fajnie wygląda :D
Ja jutro mam podwójna okazje do swiętowania. Fianł LM i zakonczenie maturek (fizyką :? ) Wiec szykuje sie dobry dzien :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2006, 11:02

Ole Hermann Borgan nie będzie asystantem arbitra w meczu finałowym. Wszystko przez ten incydent z koszulką. Zastąpi go Arild Sindut.

W sumie może i dobrze UEFA zrobiła. Nie będzie przynajmniej później niejasności :wink:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 17 maja 2006, 12:04

Nareszcie w domu!! Wróciłem z uczelni do chaty bo wiadomo - lepiej się ogląda ze swoimi ludźmi na porządnym ekranie i w sprawdzonym gronie niż przekrzykując się z kibicami rywali i biernie zaciągając palonymi przez innych fajkami w pubie :wink: Ogólnie już tak gdzieś od poniedziałku chodzę jak trafiony i kombinuję jakie to będzie święto jak Barca wygra... no ale nie ma co się dziwić - w końcu czekam na to 14 lat, chociaż tamten finał to pamiętam tylko ze skrótów w tv... Przed meczem chyba trochę się "znieczulę" coby jakiejś zapaści nerwowej nie złapać bo to różnie bywa :twisted:
BTW mam dobre przeczucia (Eto'o i Larsson) i jakoś tak dziwnie spokojny póki co jestem, ale to się z pewnością zmieni do wieczora...

Pozdrawiam kibiców obu ekip, ale mimo wszystko powodzenia z oczywistych względów życzył fanom Londyńczyków nie będę.

FORZA GRANDE BARCA!!!
Ostatnio zmieniony 17 maja 2006, 17:53 przez Janio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2006, 12:19

Janio pisze:bo wiadomo - lepiej się ogląda ze swoimi ludźmi na porządnym ekranie i w sprawdzonym gronie niż przekrzykując się z kibicami rywali i biernie zaciągając palonymi przez innych fajkami w pubie
Polemizowałbym :P

W domu zbyt wielu ludzi się nie zmieści :wink: Ja tam wolę obejrzeć zwartą grupą około 25-30 osób i od razu ruszyć w miasto potem. A zresztą rywalizacja w sferze dopingowej z kibicami przeciwników to też dodatkowy smaczek. No i z tym porządnem ekranem to raczej nie masz projektora :P

Ja tam starać się robić coś w domu. Cokolwiek, aby się nie denerwować. Szkoda, że śmieci już wyniosłem :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Xiuhcoatl
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xiuhcoatl » 17 maja 2006, 12:29

Jeśli kogokolwiek to interesuje, to porażkę Katalończyków obejrzę w domu, w gronie dokładnie 12 osób, w tym 7 kibiców Blaugrany, i 5, wraz ze mną, Realu. Będzie niemały ścisk, ale końcowy rezultat mi to wynagrodzi.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 17 maja 2006, 12:50

Xiuhcoatl pisze:Jeśli kogokolwiek to interesuje, to porażkę Katalończyków obejrzę w domu
Mnie to jebie :lol:

A co do głównego arbitra terje Hauge to równiez troche kontrowersyjny wybór. Ale nie jest źle sedzia jeden z najlepszych jak dla mnie. Dobrze ze Merka nie wybrali :lol: bo było by duzo niejasności :lol:

1 WP // K.J.

Dzieki :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 maja 2006, 14:39

Xiuhcoatl pisze:Jeśli kogokolwiek to interesuje, to porażkę Katalończyków obejrzę w domu

po pierwsze nie interesuje a po drugie porażkę Realu ogladam już 3 rok :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 maja 2006, 14:44

Dzis finał Champions League - lub jak mówi Wieszczu Champions Ligi :wink: A ja nadal nie wiem za kim trzymać. Barca ogrywa Milan - Arsenal Juve i już w zasadzie mamy faworyta. Ale to było by za proste :P Nie gra Milan także oszczedza Wam mojej głebszej analizy - wybaczcie :P Patrzać na gre obu klubów w tym roku, może powiedzieć rozpędzona Barca i pokerowa zagrywka Kanonierów. Ale koniec sezonu premiership pokazał że jednak Wenger umnie grać w karty. I to co stracił do Kogutów w czasie walki o finał LM odrobił na mecie. Dla obu klubów będzie to jeden z największych spotkań w histori. Tylko Frank i Deco z tych drużyn siegali po LM. Do obu klubów mam taką sympatie że trudno mi sie okreslić w tym finale. Szanuje Wenger i bardzo bym chciał by w końcu wygrał coś w europie. Bo to wielki szkoleniowiec. Podobnie Król Heniu. Frank może przejśc też do histori jako ten 5 szkoleniowiec który wygrał LM z ławki i boiska. Ba nawet w Milanem wygrał dwa puchary :] Patrząc na składy obu klubów to Barca ma przewage - ale nie znaczą - zdeycyduje mi. skutecznośc Eto'o - która ostatnio nie grzeszych. Czy forma Lehmanna a ostatnio w kolecjce ligowej "zabłysną" choć miał czasy by ochłonać. Gra dla drużyny Henia czy np. Cesca i może by tak dalej pisać. Oba kluby maja w swym składzie wielkich piłkarzy ale podzielam zdanie Wengera że to nie będzie mecz Ronaldinho Henry a wygra tylko drużyna. Obie ekipy maja gracz którzy mają sami wygrać mecz ale w tym spotkaniu to może nie odegrać dużej roli. Bo każdy może wznieśc się na wyżyny. Gdyby o pucharze decydował dwumecz postawił bym na Kanonierów. Ale tak nie jest - jeden mecz finałowy może przypominać troche gre z wcześniejszych etapów LM czyli wyczekiwanie, punktowanie, wiekszą uwaga w obronie skracanie gry i pressing. Oba zespoły prezentuja podobny styl gre piłką - ty do mnie ja do ciebie - potrafia grać szybko a jednoczesnie długoi utrzmując się przy piłce. Naprawde trudno jest wzkazać fawortya czy nawet opowiedzieć się za kimś. Mam nadzieje że ten mecz będzie godny finału. Bo oba kluby zasłużyły na niego. Jesli oprzemy sie na teori Arsenal jak Liverpool to coś w tym jest ... słaba gra w lidze - kosztem LM. Czesto gra w kontry i bronienie wyniku, dobre gra w defensywie i mercato :] Bo jak napisałem kiedyś Owen odchodził dla LM wygrał ją Liverpool. Vieira tez odchodził dla LM... Nie którzy mogą powiedzieć "nic dwa razy (...)" i też racja - ale jak wygra Arsenal to rynek nam wskarze następnego zwycięsce :wink: Barca ma szanse zakończyć wspaniały sezon w ich wykonaniu. Po raz drugi wygrać LM - 1992 rok - i teraz znów Holender na ławce :] wtedy wolny Koeman - teraz Gio ? Choć pewnie Ronaldinho nie da mu wolnego bić :P Barca ma szanse siegnąć po dublet a to do tej pory udało się nie licznym. Podsumowując stawiam na ? Waszych :!: :wink:

Licze na mecz o którym długo fani piłki będą mówić :) że nie zabraknie niczego. A niech wygra lepszy :!: Pozdrawiam :!:

Jeśli wierzyć informacją ten mecz ma dla mnie jako fana Milanu też inne znacznie :roll: i może było jeszcze "rozebrać" na takie cześci tą rywalizacje, sęk w tym że infromacje sa dwuznaczne ...

Robert Kubica będzie za Kanonierami ale to z pierwszego powodu który mi wydał sie za prosty 8) Forza Milan :]

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”