Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawid_ASR » 06 kwie 2007, 19:09
Dawid_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 06 kwie 2007, 20:04
Wysli linka sędziemu głownemu który twierdzi ze policja cały czas stała za blisko sektora United, widzialem tez wywiad z dwoma rzymianami (chyba służba porządkowa) którzy twierdzili ze nie widzieli kibiców United sprawiających większych problemów przed atakiem policji. Na innych filmikach widzialem tez filmiki gdzie z sektora Romy leciały rózne przedmioty w strone sektora United.Sorry kto jeszcze nie widizał, ze to bandyci atakowali Policje, przyznawać sie. Kazdemu wysyłam link ze strona niezłego optyka
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 kwie 2007, 20:09
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 kwie 2007, 20:45
John Travolta pisze:którzy twierdzili ze nie widzieli kibiców United sprawiających większych problemów przed atakiem policji
To chyba raczej nie spoowdowało, ze kibice z Anglii ruszyli na słuzby porządkowe.John Travolta pisze: Na innych filmikach widzialem tez filmiki gdzie z sektora Romy leciały rózne przedmioty w strone sektora United.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 06 kwie 2007, 23:48
Dla mnie to na dzis dzien to wygląda tak ze kibice Romy rzucali czyms w kierunku sektora United, a kibice United nie pozostali im dłuzni i wtedy wkroczyła policja, co jest zrozumiale bo chcieli uniknąc masowej bujki ale czemu wszyscy stali w sektorze United, a kibice Romy bezkarnie rzucali czym popadnie? Takie traktowanie rozbudza emocje, policja nie mogła opanowac tego co sie dzieje po drugiej stronie wiec wkroczyli w mniej liczny sektor United.o chyba raczej nie spoowdowało, ze kibice z Anglii ruszyli na słuzby porządkowe.
Miał włoski akcent i szalik Romy na szyji.A to Policja ich zaatakowała, pewnie ten pan był Anglikiem i zajć nie ogladał
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 kwie 2007, 0:03
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 07 kwie 2007, 9:54
maestro pisze:Przytaczacie tutaj cytaty Anglików, jakże obiektywnych... Fakt, być może Rzymianie atakowali ich z nożami na mieście, znamy wszyscy 'kibiców' Romy, ale co to ma wspólnego z tym, co się działo na stadionie??
Od kiedy to skarbnik kibiców Romy jest nieobiektywnym Anglikiem?!„Kiedy usłyszałem, że fani United zostali pchnięci nożami i zranieni, czułem się zażenowany i zły. Mam nadzieję, że takie incydenty już więcej się nie powtórzą, ponieważ przemoc nie powinna mieć miejsca w sporcie. Nie widziałem zbyt wielu pijanych kibiców United. Kilku wypiło może zbyt wiele, ale nie sprawiali kłopotów. Podczas meczu siedziałem blisko nich. Szanujemy ich, bo o to przecież chodzi. Nie postrzegamy ich jako wrogów i mamy nadzieję, że oni podzielają nasze stanowisko” - dodaje Capelli.
Informacje wyssane z palca czy z piątkowego "Faktu"?Diablo_ASR pisze:Dokładnie, niech ten chłopczyk zarzuci jeszcze kilka filmików o tym, jak Bogu ducha winni "kibice" są okładani pałami. Na mieście, przed meczem, też byli aniołkami jak kompletnie nawaleni atakowali kobiety i starszych. Na szczęście znalazł się ktoś, kto im wyjaśnił, że tak się nie robi. A teraz ciotki płaczą po kątach. Po Heysel, policja na mecze z Anglikami powinna się wyposażać w stalowe pały.
Jaki Ty zabawny jesteś! Byłem gotów pomyśleć, że wróciłeś sobie stary nick E2MessiRonaldinhoJarzinho pisze:A to Policja ich zaatakowała, pewnie ten pan był Anglikiem i zajć nie ogladał
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 07 kwie 2007, 11:13
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 07 kwie 2007, 11:23
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 07 kwie 2007, 11:32
a dlaczego nie?! Manumef powiedz z czystym sumieniem...kibice Menu nie zawinili..to Policja urzadzila sobie polowanie..tak bylo wg Ciebie?! szczerze?!Manumef pisze:Tak, generalizujmy dalej i posługujmy sie stereotypami.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 07 kwie 2007, 11:50
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 kwie 2007, 11:55
Manumef pisze:Tak, generalizujmy dalej i posługujmy sie stereotypami.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 07 kwie 2007, 13:25
Jarzinho pisze:Widze powstaje teoria, ze kibice MU zaatakowali słuzby porzadkowe z winy kibicow Romy i ich zachowania. Najsmieszniejsze jest to, ze niektorzy doszli do wniosku, ze to wina Policji, ze zostali zaatakowani i co najbardziej smieszy, ze niektorzy widza, ze to Policja zaataakowała
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 07 kwie 2007, 13:50
w przypadku policjantow czy kibicow!?BaSSu pisze: są wśród nich faszyści ;]
zabijaja?! czy zabili... czy moze ja sie nie znam...ale mowa tu o kibicach z Rzymu, czy Catanii?! nie wiem za bardzo do czego bijesz...tak samo z tymi faszystami...widziales jakies gesty/symbole faszystowskie w przypadku meczu Roma-ManU?! czy chocby na spotkaniu z Lyonem, czy spotaknu z jakims grupowym rywalem... troche bez sensy bylo Twoje ostatnie zdanie...BaSSu pisze:Przypomnę że to Włosi zabijają policjantów
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 kwie 2007, 13:56
BaSSu pisze:Jeszcze wczoraj twierdziłeś że to tylko moja opinia Jakoś dziwne że nie chcesz poczekać tak jak kibicie ManU do wyjaśnienia tylko krzyczysz, że Twoja racja jest święta.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio