Wszystko przeciwko MU....kibice, stadion , historia, bilans ale mnie to cieszy
No ja tam nie przewiduje kto u nas moze strzelić
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 maja 2007, 12:09
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 maja 2007, 12:19
No wiesz, Heinze czy Brown to są przecież obrońcy, których uważacie za dobrych, a przecież potrafią sobie poradzić na grze na środku.Evra także jest przynajmniej wg mojego kolegi, fana MU uważany za dobrego gracza.John Travolta pisze:Taki blok obronny jaki MU mialo tydzien temu nie bylo az tak trudno osmieszyc.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 02 maja 2007, 12:30
No pewnie tylko Brown bez Rio to dziecko we mgle. Heinze na srodku to też słaby pomysł.Uchi_ pisze:No wiesz, Heinze czy Brown to są przecież obrońcy,
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 maja 2007, 12:48
Nie. Milan na pewno nie rzuci się od pierwszych minut to zmasowanego ataku ale wierze że coś strzeli bo stać na na to przy ataku pozycyjnym. Jeżeli będziemy prowadzić 1:0 to Milan nie musi gonić wyniku tylko Manu, gdy się odsłonią mogą nabić się na kontrę. Ciężko pojąćBassu pisze:Sugerujesz strategie: strzelamy gola i bronimy się do końca meczu?
To żartBassu pisze:Powiedz mi kim Milan poza Kaką może atakować....
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 maja 2007, 13:13
Łukasz_ pisze:Jeżeli będziemy prowadzić 1:0 to Milan nie musi gonić wyniku tylko Manu, gdy się odsłonią mogą nabić się na kontrę.
Łukasz_ pisze:ippo strzelić może w każdej chwili goleniem, żebrem, szyją z każdej pozycji, może zrobić karnego z niczego.
Łukasz_ pisze:Seedorf co pokazał z Bayernem może minąc 3 zawodników jednym ruchem i strzelić gola oraz potrafi lutnąć z 30 metrów co pokazał w lidze, tak samo Pirlo. Gila może w pierwszym meczu nie istniał ale strzelać to on potrafi. Ambrosini pojedynek główkowy może wygrać z każdym i nie raz już strzelał bramki z głowy. Jest jeszcze Oddo który też dużo w przodzie potrafi podobnie jak Jankul
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 02 maja 2007, 13:22
BaSSu pisze:Łukasz_ pisze:Jeżeli będziemy prowadzić 1:0 to Milan nie musi gonić wyniku tylko Manu, gdy się odsłonią mogą nabić się na kontrę.
Jak to nie musi gonić wyniku? Będzie remis kolego i obie drużyny będą gonić wynik i się odsłaniać.
Riddick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 02 maja 2007, 13:33
Nie wiesz że bramki strzelone na wyjeździe licza się podwojnie. Taki kibic z Ciebie?BaSSu pisze:Jak to nie musi gonić wyniku? Będzie remis kolego i obie drużyny będą gonić wynik i się odsłaniać.
Przestań glupoty pisać. Zajrzyj w statystyki i powiedz który włoski pilkarz strzelil najwięcej bramek w europejskich pucharach. Łukasz wymieniając poszczególne częsci ciala miał przedstawić, że ten zawodnik może strzelić bramkę każdą cześcia ciała a nogą szczególnie. O ile mi wiadomo, za symulowanie nie przyznaje się goli.BaSSu pisze:A nogą to już nie? Akurat w to że będzie symulował nie wątpie
Pokaż gdzie Łukasz napisal że każdy srzeli. Napisal że może strzelić. Tak samo jak w ManU Ronaldo, Carrick, Scholes czy Rooney. Czytaj ze zrozumienie. Po prostu Łukasz pokazał Ci silę rażenia atakujących Milanu i pokazal na co każdego stać.BaSSu pisze:Nie wmawiaj mi że wszyscy będą strzelać od razu na hurra z 30 metrów do bramki bo sam się ośmieszasz.
Tak spoglądam za okno i nie wierże żeby slońce Ci taką krzywde wyrządziło. Dzisiaj tylko 10 stopni. Nie nazywasz Inzaghiego napastnikiem? zastanow się chlpcze. Jeśli siądzie po 70 minutach to jest Gilardino, zawsze można czkać na przebudzenie. A już tekst z Ambro i Oddo czemu nie są najlepszymi strzelcami SerieA to prawdziwy Twój geniusz. Oszczędze sobie palcow bo ąz wstyd mi na to odpowiadać.BaSSu pisze:Milan nie ma typowych napastników a Pippo ma swój wiek i po 70 minutach siądzie i co wtedy?
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 02 maja 2007, 13:39
Tak ale w grze obronnej oprócz umiejętnosci czysto piłkarskich wazniejsze jest zgranie i dobra asekuracja. Heinze z Brownem na treningach w srodku obrony raczej zbyt wiele nie grali, watpie tez aby grali razem Evra z Heinze którzy sa raczej konkurentami o miejsce w składzie, pozatym Evra wracał po kontuzji, przed meczem trenował tylko dwa dni, ale musial zagrac bo nie bylo nikogo innego. Obrona z tamtego meczu to był kiepski żart, teraz wracaja podstawowi obroncy i mimo meczu wyjazdowego jestem spokojniejszy niz przed tygodniem, co nie znaczy ze pewny awansu.No wiesz, Heinze czy Brown to są przecież obrońcy, których uważacie za dobrych, a przecież potrafią sobie poradzić na grze na środku.Evra także jest przynajmniej wg mojego kolegi, fana MU uważany za dobrego gracza.
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 maja 2007, 13:49
Kendo pisze:Aż ja sie odezwe bo BaSSu mnie rozwala z rana.
BaSSu napisał:
Jak to nie musi gonić wyniku? Będzie remis kolego i obie drużyny będą gonić wynik i się odsłaniać.
Nie wiesz że bramki strzelone na wyjeździe licza się podwojnie. Taki kibic z Ciebie?
BaSSu napisał:
A nogą to już nie? Akurat w to że będzie symulował nie wątpie
Przestań glupoty pisać. Zajrzyj w statystyki i powiedz który włoski pilkarz strzelil najwięcej bramek w europejskich pucharach. Łukasz wymieniając poszczególne częsci ciala miał przedstawić, że ten zawodnik może strzelić bramkę każdą cześcia ciała a nogą szczególnie. O ile mi wiadomo, za symulowanie nie przyznaje się goli.
BaSSu napisał:
Nie wmawiaj mi że wszyscy będą strzelać od razu na hurra z 30 metrów do bramki bo sam się ośmieszasz.
Pokaż gdzie Łukasz napisal że każdy srzeli. Napisal że może strzelić. Tak samo jak w ManU Ronaldo, Carrick, Scholes czy Rooney. Czytaj ze zrozumienie. Po prostu Łukasz pokazał Ci silę rażenia atakujących Milanu i pokazal na co każdego stać.
BaSSu napisał:
Milan nie ma typowych napastników a Pippo ma swój wiek i po 70 minutach siądzie i co wtedy?
Tak spoglądam za okno i nie wierże żeby slońce Ci taką krzywde wyrządziło. Dzisiaj tylko 10 stopni. Nie nazywasz Inzaghiego napastnikiem? zastanow się chlpcze. Jeśli siądzie po 70 minutach to jest Gilardino, zawsze można czkać na przebudzenie. A już tekst z Ambro i Oddo czemu nie są najlepszymi strzelcami SerieA to prawdziwy Twój geniusz. Oszczędze sobie palcow bo ąz wstyd mi na to odpowiadać.
A ty kto? Pan i władca? Ah dzięki Ci że się odezwałeś, aż sobie gdzieś to zapiszeKendo pisze:Aż ja sie odezwe
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 maja 2007, 14:00
Nie jestem twoim kolegom to raz. Dwa to nie wiem czy wiesz ale przy wyniku 1:0 to Milan jest w finale, czyżby ktoś nie wiedział jak liczymy bramki strzelone na wyjeździeBassu pisze:Jak to nie musi gonić wyniku? Będzie remis kolego i obie drużyny będą gonić wynik i się odsłaniać.
Skoro wiesz to dlaczego piszesz takie głupoty jak wyżej o jakiś remisachBassu pisze:Wiem że się licza podwójnie tak samo jak wiem całą resztę o której tu napisałes.
Dobrze wiesz że ironizowałem. Pippo to taki typ napastnika który nie jest obdarzony bajeczną techniką, szybkością i strzałem ale jest obdarzony niesamowitym instynktem strzeleckim i mimo że cały mecz może być nie widoczny, zepsuć 2 piłki, 10 razy spalić to raz mu się uda i to wystarczy.Bassu pisze:A nogą to już nie? Akurat w to że będzie symulował nie wątpie
Nie powiedziałem że każdy z nich będzie bombardował bramki Van der Sara i każdy strzał to będzie bramka ale tych piłkarzy stać na takie uderzenie. Seedorf ma przy tym bardzo dobrą technikę i potrafi mijać zawodnika, cieszy mnie to że jest w formie. Ambrosini mało gra bo często ma kontuzje. Jak na jego funkcje na boisku to i tak ważne że strzela a przeważnie są to ważne bramki ze stałych fragmentów gry w końcowym czasie.Bassu pisze:Nie wmawiaj mi że wszyscy będą strzelać od razu na hurra z 30 metrów do bramki bo sam się ośmieszasz. Chodzi mi oto że Milan nie ma typowych napastników a Pippo ma swój wiek i po 70 minutach siądzie i co wtedy? Jak by Ambrosini i Oddo byli tacy dobrzy to mieli by więcej bramek w lidze;] Dlatego jedynym zawodnikiem który może coś zdziałać jest Kaka. I nie ma sensu chwalić się kto to czego nie umie bo zawodnicy których wymieniłeś nie grali by w Milanie gdyby tego wszystkiego nie umieli. Trochę więcej krytyki.
To prawda, jestem fanatykiem i do tego widzę nutke kretynizmu.Bassu pisze:Widzę jakiś fanatyzm Milanowców
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 02 maja 2007, 14:07
Rozbrajasz mnie. To Łukasz a nie Maria Kaczynska podawal Ci argumenty, ktore Ty chcialeś obalić ale raczej sam siebie ośmieszyłeś, więc wymienienie nicku Łukasza bylo tylko wspomnieniem jego osoby w kontekście polemiki z Tobą.BaSSu pisze:Widze lubisz włazić w dupe innym forumowiczą-chyba z 10 razy napisałeś ŁUKASZ to ŁUKASZ tamto;] Wiem że się licza podwójnie tak samo jak wiem całą resztę o której tu napisałes.
Zapisz, zapisz.BaSSu pisze:A ty kto? Pan i władca? Ah dzięki Ci że się odezwałeś, aż sobie gdzieś to zapisze
Podaj argumenty to pogadamy. Ja tez moge o tak sobie napisać Balcerowicz musi odejść. Zwrocil ktoś na mnie uwagę?BaSSu pisze:Widzę jakiś fanatyzm Milanowców. Macie wszystko. Dosłownie. Prawda jest taka że czegoś byś mi tu dzisiaj nie napisał wygra dzisiaj drużyna lepsza a takową obecnie jest Manchester.
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 maja 2007, 14:11
Łukasz_ pisze:Nie jestem twoim kolegom to raz.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 maja 2007, 14:21
Bassu pisze:Ja tylko chcę powiedzieć że Premiership jest najlepszą ligą świata obecnie a liga włoska bardzo obniżyła loty. Manchester jest w swojej lidze liderem, Milan gra przeciętnie. Wrócimy do tematu po zakończeniu pojedynku. See Yaa
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 maja 2007, 14:24
BaSSu pisze:Milan gra przeciętnie.
BaSSu pisze:a tylko chcę powiedzieć że Premiership jest najlepszą ligą świata
no wlasnie...BaSSu pisze:Samobójstwo
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 02 maja 2007, 14:37
BaSSu pisze:. Manchester jest w swojej lidze liderem, Milan gra przeciętnie.
Kendo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio