Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2011, 23:01
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 23 lut 2011, 23:02
Rozumiem, ze Milan tez wstyd? Milan w zeszlym roku zdobyl 2,28pkt dla Wloch, Juventus 2,14pkt. Sezon wczesniej Milan 1,71pkt , Juve 2,21pkt. Roma odpowiednio 1,78pkt i 2 pkt. Wczesniej Juventus w pucharach nie gral. Pretensje jakoby to wina Juventusu, ze Wlosi stracili jedno miejsce w LM sa co najmniej zabawne.Wilmore pisze: Rok temu wstyd w LM, wstyd w LE
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2011, 23:03
Juz stracili, czy moga stracic?arek_ahig pisze:Pretensje jakoby to wina Juventusu, ze Wlosi stracili jedno miejsce w LM sa co najmniej zabawne.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 23 lut 2011, 23:06
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.htmlguru pisze:Juz stracili, czy moga stracic?arek_ahig pisze:Pretensje jakoby to wina Juventusu, ze Wlosi stracili jedno miejsce w LM sa co najmniej zabawne.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 lut 2011, 23:08
Tak się rodzi pospolity idiota, którego wnioskowanie doprowadziło do tego, że uznał Robbena za obiekt westchnień oraz zazdrości całego świata.Tak właśnie rodzi się typowy napinacz, ty powiesz jedno - on poruszy milion tematówKtoś coś mówiły o Francku, Barcelonie, porównaniach 2x FCB? Hmmm, chyba nie
Zdefiniuj w takim razie słowo "krytyka". Z tego co mi wiadomo termin ten nie obejmuje swym zakresem desygnatów typu "nie lubie interu, fajnie, że odpadli". Co prawda dawno nie wchodziłem na nonsensopedie, ale tego typu sformułowania zawierają się w pojęciu "pokemona". Zważywszy na fakt, że nie traktuje ich słownika za obowiązujący to preferuje inne uniwersalne słowo jakim jest pospolity idiota, czyli TyMarcinW, co za koles.czy jakakolwiek krytyka Interu i SerieA jest dozwolona? Ja wiem ze ty ładnie piszesz, ale napinasz się jak plandeka na żuku i nie różnisz się niczym innym od pokomonow z głównej.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2011, 23:12
Albo Ty!MarcinW pisze:czyli Ty
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lut 2011, 23:13
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lut 2011, 23:17
Odpadnięcie po pogromie z Manchesterem, a odpadnięcie po kompromitacji z Fulham i nawet nie wyjście z grupy w LM (przy czym zdobył Juventus więcej punktów) to dwie różne kwestie. Odpadnięcie z Manchesterem to nie wstyd, odpadnięcie w takim stylu z Fulham już tak.Rozumiem, ze Milan tez wstyd?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 lut 2011, 23:18
Napisał to gość, który wpadł na forum, aby podzielić się z wszystkimi swoją niechęcią do calcio - nie uzasadniając.Merytorycznie odpowiedz jest na Twoim poziomie.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 lut 2011, 23:22
bo przecież to jest żenujące, że taka liga, jak Bula, przeskakuje Serie A.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 23 lut 2011, 23:23
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 lut 2011, 23:29
Ale jak zakładam nie spodziewasz się czerwonej kartki w jego wykonaniu ?"zaś Ferguson nie wystawi po raz drugi Rafaela. Słowem i tak odpadniecie." --- Ja tam sie go spodziewam
Nie mam z tym trudności. Oczekiwania dostosowuje do możliwości, a że mamy takiego trenera jakiego mamy oraz takie braki kadrowe to nie nie trudno pogodzić się z tym, że się mecz przegrywa.Marcin, tak cieżko znieść porażkę?
Bo dostaliście solidny wpierdol. Tymczasem polscy kibice Bayernu dali wyraz swojej głupoty prowadząc przedmeczowe dysputy na forum bayern.monachium.pl (czy coś w ten deseń) - co drugi komentarz można było potraktować jako obraźliwy.Jakoś nie widziałem, żeby kibice Bayernu najeżdżali w maju na Inter i na chwalebne słowa pod ich adresem
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 lut 2011, 23:38
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lut 2011, 23:56
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 lut 2011, 23:59
A co jeśli zdecydowana większość kibiców niemieckiego klubu jest jak sam piszesz "dzieciakami" ? Całkiem dobry materiał ku temu, aby móc uogólnić, nieprawdaż ?Za dzieciaków nie odpowiadam.
Tak często czytałem wpisy na waszym forum, że sam przywykłem do tego słownika. Powiedzmy, że przegraliście, całkiem zasłużenie. A na waszym forum - po finale - także nie brakowało obraźliwych wpisów. Oczywiście zbiorowej reakcji waszych kibiców nie można przyrównywać do tej z jaką mieliśmy do czynienia po dwumeczu z Barceloną, ale mimo wszystko mały niesmak pozostaje.Solidny wpierdol powiadasz. Ja bym tego tak nie nazwał, ale jak chcesz.
Zdecydowanie lepiej rozgrywaliście piłkę na połowie Interu, co się nie przekładało na klarowne sytuacje, których nie stworzyliście zbyt wiele. Nie przypadkowo po pierwszej połowie Gustavo został okrzyknięty najlepszym zawodnikiem Bayernu ....gry byliśmy zdecydowanie lepsi
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio