Liga Mistrzów: Bayern -Barcelona - Strona 7

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Re: Liga Mistrzów: Bayern -Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 kwie 2013, 1:13

Rozwaliliście nas grając w piłkę, bez śladu murarki
bez przesady, bayern zdemolował barcę ale hiszpanie nie stworzyli ani jednej dobrej akcji, bo gdy niemcy tracili piłkę to całą 11nastką głęboko ustawiali się na własnej połowie i gracze blaugrany nie mieli miejsca zeby rozgrywać piłkę

do sędziów sie nie bede dopieprzał bo błedy były w obie strony (chociaż nie mam pojecia jak mozna było nie zauwazyć faulu przy golu robbena..) ale zaczynają mnie już wkurzać bramki strzelane przez niemców ze spalonych, szwaby graja tak dobrze, że nie trzeba im ciagle pomagać

po raz kolejny powtórzę - trzeba było brać thiago silvę a nie jakichś songów bilongów i próbować z nich obrońców robić. no i po raz kolejny widać słabość skrzydeł blaugrany - alexis to jak wiadomo wack najgorszy, pedro ostatni raz w formie był w 1979r (no i w meczach repry), całe ich spektrum zagrań to przyjęcie piłki, zastanowienie się, obsranie i podanie do tyłu z którego nic nie wynika. ich totalnym przeciwieństwiem są skrzydłowi bayernu - zdecydowani, nie bojacy sie dryblingu, przebojowi, potrafiacy zejść do środka i postraszyć strzałem.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 kwie 2013, 1:58

Piłkarski gwałt, wpierdol totalny, Barca na kolanach i to mój Bayern :* Trochę popiłem i dopiero co wróciłem z klubu, więc juro napiszę coś sensownego, ale to co zobaczyłem orzeszło moje oczekiwania. Ja pierdolę.

Kierunkowy do Barcelony? 04

Valdes do partnerki? Wrócę przed piątą

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 kwie 2013, 6:34

ale zaczynają mnie już wkurzać bramki strzelane przez niemców ze spalonych, szwaby graja tak dobrze, że nie trzeba im ciagle pomagać
Barca też grała w swoim okresie bardzo dobrze a pomocy dostała od sędziów sporo.Nie ma co na tych sędziów najeżdżać, szczególnie po takich meczach jak wczorajszy
4 - Barcelona have attempted 4 shots against Bayern, their fewest amount in a CL game since Opta started analysing the competition. Unusual.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 6:54 przez League, łącznie zmieniany 1 raz.

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 24 kwie 2013, 6:41

Ale wpierdol, dopiero wytrzeźwiałem :rotfl4:

Mecz przegrany na każdej płaszczyźnie, taktycznie, personalnie, mentalnie. Bayern doskonale się ustawiał i pozbawił nas resztek atutów jakie zostały po wielkiej Barcelonie. Może przynajnmniej porażka da komuś do myślenia, że to nie zmierza w dobrym kierunku i trzeba nie tyle przewietrzenia w lecie co bardziej znaczących zmian. Jakieś tam kontrowersje przy bramkach dla Bayernu były, ale nie zmienia to faktu, że Barca nie istniała. Jeszcze na koniec Alba zachował się jak ostatni frajer, nie dość że jak pizda rzucił w Robbena piłką to jeszcze wykartkował się na rewanż :roll:

gratulacje dla Bayernu za wspaniały mecz i zwycięstwa w finale życzę

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 24 kwie 2013, 6:47

Sam nie wiem od czego zacząć - brakuje słów tego co czuje :( Jak kumpel mi dawał relację w robocie przy wyniku 3-0 mówiłem ładny wpierdol a przy 4 myślałem,że se jaja robi :lol: Widziałem tylko 1 połowę i właśnie zabieram się za drugą ale sam nie wiem czy może zabiorę się za bramki bo wynik świadczy tylko o zagranej kupie :/ Już sama I połowa to zwiastowała,truchtający Messi,ogromna masa strat szczególnie w środku pola(nie pamietam czy Iniesta tyle piłek stracił przez cały sezon co w 1 połowie) :shock: padlina w środku obrony o ile Bartra dostał test którego nie zdał i można było brać pod uwagę o tyle grę Pique nie bardzo...Zajebał nam 1 mecz w Mediolanie i zajebał nam półfinał...Szkoda że sędzia nie odgwizdał tych rąk(kto wie jeśli dałby karnego i go wyrzucił to może Barca sprężyłaby się w 10? Nie ma co gdybać :P Z racji tego,że BVB robi wyprzedaż trzeba jak najszybciej udać się po Hummelsa :!:

Co do zmiany trenera - jestem zdania aby Tito pozostał - zbyt dużo przez ten rok się wydarzyło a i tak Barca zostanie mistrzem Hiszpanii także.. radzę trochę uspokoić głowy :)
Owszem potrzebne są rozszady kadrowe - pozbyć się zawodników kompletnie nie przydatnych i sprowadzić odpowiednich do naszej filozofii...To nie filozofia się wyczerpała lecz ludzie,którzy zgubili formę lub się z racji wieku i zdobytych sukcesów wypalili :(

Na sam koniec chciałbym złożyć gratulacje Bayernowi i im kibicom :) Nie wierzę w manitę po tym co Barca pokazuje w tym sezonie...Jeden mecz z Milanem nie spowoduje,że w wierzę w awans :( Powodzenia w finale - Mam nadzieję,że Real go nie wygra z racji wypowiadanych słów przez hipokrytę " Zasłużyliśmy na finał" :rotfl: Trzecia zdobyta LM przy pomocy sędziów byłoby za dużo :/

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 24 kwie 2013, 7:55

Nie wiem jak inni kibice FCB ale ja chcę zobaczyć totalny eksperyment w rewanżu. Coś nowego. Nie można ciągnąć upadającego PepTeamu tak dalej. To jest właśnie ten moment bo nie mamy nic do stracenia. Z 4-0 się nie wychodzi. Jak zobaczę to samo klepanie bez sensu na Camp Nou to się chyba załamię. Dymisji Tito nie ma co rozważać. Kto niby miałby go zastąpić? Luis Enrique? :?

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 24 kwie 2013, 9:08

Nie ma co eksperymentować, trzeba rozpierdolić Bayern na Camp Nou. Trzeba im [k****] zgotować piekło, a nie wymyślać jakieś cuda.

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 24 kwie 2013, 9:14

BarcaQzYN pisze:Nie ma co eksperymentować, trzeba rozpierdolić Bayern na Camp Nou. Trzeba im [k****] zgotować piekło, a nie wymyślać jakieś cuda.
Jasne, żyj dalej złudzeniami.
League pisze: Barcelona have attempted 4 shots against Bayern, their fewest amount in a CL game since Opta started analysing the competition. Unusual.
Właśnie to było niesamowite. Neuer praktycznie nie musiał interweniować, nie wiem, może 1-2 razy, kiedy gdzieś tam się rzucił, czy złapał jakąś mocniejszą piłkę. Nic więcej :shock:

W kontekście rewanżu najbardziej bolą mnie kartki. Lahm, Dante, Gustavo, Martinez i Bastian - każdy z nich może się wykartkować, a byłoby to przykre :? Zwłaszcza, że już w ubiegłorocznym finale ucierpieliśmy z tego powodu. Może wystawić na Camp Nour rezerwowych? ;p

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 24 kwie 2013, 9:23

Michał M pisze:Właśnie to było niesamowite. Neuer praktycznie nie musiał interweniować, nie wiem, może 1-2 razy, kiedy gdzieś tam się rzucił, czy złapał jakąś mocniejszą piłkę. Nic więcej :shock:
Z Milanem to samo, szkoda, że nie potrafili tego wykorzystać w Hiszpanii, ale co do Bayernu jestem przekonany.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 kwie 2013, 9:26

Professor Chaos Ryjek tez byl niewiadoma nie wspominajac o Pepie. Zawsze mozna kogos znalesc. Trzeba uscisc i powaznie porozmawiac w ktorym kierunku ma isc ta Barcelona. Na chwile obecna ten sezon dal nam do zrozumienia ze nowy trener nic nie zrobil przez caly rok. Nie wplynal w zaden sposob na druzyne. Jestem przekonany ze Barcelona grala na oparach tego co zostawil Gaurdiola. To widac golym okiem. Pisalem takiego posta w listopadzie gdzie zwrocilem uwage ze magii juz nie ma i wyniki tylko bronia trenera. Wyniki sie utrzymaly ale styl gry jest sredni. Bez rewolucyjnych zmian w szczegolnosci w pierwszym skladzie nie ma co patrzec pozytywnie w przyszlosc.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 kwie 2013, 9:50

Ja się kilka miesięcy temu łudziłem, że Tito to może być dobry trener, wyciągałem zbyt daleko idące wnioski po remontadach z Spartakami Celtikami, ale teraz Vilanova został obnażony. Nawet biorąc pod uwagę jego chorobę to nie był zdolny tchnąć w tą drużyne nowego czy po prostu zareagować na procesy w niej zachodzące tj słabnięcie kluczowych graczy i rosnącą Messidependencję.
Zamiast tego trzyma się once de gali i myśli, że kolejny raz się uda, ze to co działało 3 lata temu, odpali jeszcze raz.
btw Ciekawa sprawa ojciec Messiego rozmawiał wczoraj rano ze jego agentem(albo odwrotnie) i powiedział, że Leo z Bayernem NIE zagra bo NIE jest w stanie :!:
Dlaczego zagrał ? Bo się uparł, czy Tito go błagał na kolanach łzy rzewne wylewając ?
Stawiam na opcję nr 2
Zatrudnienie Tito było błędem, wielkim błędem będzie zostawienie go.
Tylko, że Tito to świetny parawan dla Rosella, taki fajny, nasz, bohaterski, zza jego pleców można w spokoju prowadzić dziwne interesy i opowiadać, ze powrót Puyola to najlepszy transfer. A nie będzie Neymar, znak zapytanią wielki jak pałac Kultury

Już od lutego śmierdziało katastrofą

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 24 kwie 2013, 9:57

W studiu TVNu już zastanawiają się kto będzie nowym trenerem, czy Klopp czy Mourinho :D
Tuzimek mówi o problemie na płaszczyźnie autorytetu, a Orłowski o problemie na wielu frontach, m.in o zajechaniu fizycznym. Tak czy inaczej, jak wielu z Was oczywiście twierdzę, że z Vilanovą może być już tylko gorzej. W przyszłym sezonie można się obudzić z ręką w nocniku, gdzie z Madrytem w pucharze polecą, a w lidze będzie strata 10-punktowa. I nastaną czasy, gdzie Barcelona będzie za słabą drużyną dla Messiego.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 kwie 2013, 10:28

Orłowski miał racje mówiac o zajechaniu fizycznym, bo wczoraj Barcelona w ogole nie wygladała pod tym wzgledem czego przykladem moze byc sytuacja tuz przed 3 bramka gdzie Czlowiek Blizna wyprowadzal kontre, a Alves oddychajacy rekawami nie mial sil aby go dogonic nie mowiac nic o jakims odbiorze.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 kwie 2013, 10:42

Barca też grała w swoim okresie bardzo dobrze a pomocy dostała od sędziów sporo
jakieś przykłady oprocz meczu z czelsi?

michałowi m zalecam troche meliski

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 kwie 2013, 11:12

rekinho pisze:
Barca też grała w swoim okresie bardzo dobrze a pomocy dostała od sędziów sporo
jakieś przykłady oprocz meczu z czelsi?

michałowi m zalecam troche meliski
Real i Inter chociaż przegrali pierwsze z brzegu, ale jakbyś przestudiował mecze dokładniej znalażłbyś pomyłek sedziowskich dużo więcej ale po co? nie róbmy teorii spiskowych że sędziowie pomagają barcelonie ale także że przeszkadzają specjalnie. raz zabiorą raz dadzą.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”