Barcelona - AC Milan - Strona 67

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

A cieszyć się po meczu będą kibice

Milanu
21
57%
Barcelony
16
43%
Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Barcelona - AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 12 mar 2013, 23:21

Mirek15 pisze:Był ten spalony czy nie :?:
Byl i to taki sporawy. Ale ze Messi wracal z pozycji spalonej, a obroncy Milanu cofali sie, podczas ogladania byl trudny do uchwycenia, aczkolwiek blad bocznego duzy. Nie mam czasu zeby szukac teraz powtorek z odpowiedniej kamery, ale z cala pewnoscia ktos to w najblizszym czasie zrobi, bo az nie chce mi sie wierzyc, ze taki duzy blad przejdzie bez echa. :p

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 23:23

Dzięki Emerald :)

Dokładnie na taki mecz liczyłem. Chociaż kumplom opowiadałem, że widzi mi się 6-1 i łzy w oczach większości piłkarzy Milanu. Jestem mega dumny z Barcy. To jest dokładnie taki mecz o jakim marzyłem, spektakl, który zapamiętam do końca życia.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 mar 2013, 23:26

szefu91 pisze:obrona słabo, ale to normalka u Barcelony więc nie warto przywiązywać większej wagi.
A ja bym na Twoim miejscu zacząłbym to robić. Ciekawe jak to bedzie wygladac z Bayernem dla przykladu jak los Was powiąże.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 12 mar 2013, 23:29

Sprawdziło się to co pisałem w swoim poprzednim poście w tym temacie - szybka bramka i Milan spękał. Oni zwyczajnie nie mieli innego pomysłu dziś jak autobus co i tak im krótko mówiąc nie wyszło. W przerwie Allegri zapomniał im powiedzieć, że są jeszcze inne warianty taktyczne i zamiast murarki w polu karnym mieliśmy murowane kłopoty rossonerich. Barcelona zagrała mecz niemal idealny. Kilka błędów musiało się przytrafić co na szczęście nie zostało wykorzystane przez rywali. Po 2 golu byłem już pewny zwycięstwa. Nie ze względu na wynik a postawę Ambrosiniego :wink: ktoś z opaską kapitana po stracie piłki nie powinien robić grymaśnych min i załamywać ręce tylko zapierdalać za zgubą. Iniesty co prawda by i tak już nie dogonił, ale pewności że z tego padnie bramka nie miał więc powinien instynktownie reagować.
Wielki dzień dla Barcelony.
Ozdobny pisze:
szefu91 pisze:obrona słabo, ale to normalka u Barcelony więc nie warto przywiązywać większej wagi.
A ja bym na Twoim miejscu zacząłbym to robić. Ciekawe jak to bedzie wygladac z Bayernem dla przykladu jak los Was powiąże.
Póki co nie powiązał więc nie ma co gdybać. Każdy hejter teraz liczy na taką parę.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 mar 2013, 23:31

Bayern, Bayern, Bayern i wszędzie Bayern. Spokojnie, bo zaraz wyjdzie, że jak zagramy jeden słabszy mecz to będą teksty "i gdzie ten wielki Bayern". Na razie jeszcze nawet nie awansowaliśmy i gramy bez Riberyego :lol: Nie, żebym nie uważał, że Bayern obecnie ma moc, żeby ograć Barcelonę, ale spokojnie z osądami. LM to forma dnia, przypadek, błąd sędziego (szczególnie z Barcą :P ), nie to samo co liga, gdzie decyduje regularność (pięknie wygląda to 20 pkt przewagi nad BVB).

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 23:31

sbQ pisze: Ten co wymyśla. :lol:
sbQ jak wielu pragnął dzisiaj upokorzenia i upadku Barcy i się biedny nie doczekał :)

Możecie sobie mówić co chcecie. Ja dzisiaj jestem zajebiście szczęśliwy i jeszcze bardziej dumny. Wiem, że wielu z Was cholernie zazdrości mi takiego przeżycia.

A Bayern bardzo bardzo chciałbym trafić dopiero w finale. I nie dlatego, że się boję Bawarczyków, bo teraz nie boję się nikogo, ale dlatego, że to dwie najlepsze drużyny tego sezonu i nikt nie ma prawa zaprzeczyć tej tezie.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 23:34

Dzisiaj jestem cały upierzony :)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 mar 2013, 23:35

Póki co nie powiązał więc nie ma co gdybać. Każdy hejter teraz liczy na taką parę.
Oczywiscie. Ja jako zadeklarowany hejter Barcy licze na taka pare i tak Akarin, jezeli Bayern ich nie przejdzie to bede pierwszym, ktory napisze "gdzie ten wielki Bayern ?!" :lol:

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 mar 2013, 23:36

To zamienie na Real i na to samo wyjdzie. Formacja obrony pelni znaczaca role w koncowym sukcesie w LM, a Bayern jawi mi sie jako najbardziej zbalansowana druzyna w tegorocznych rozgrywkach. Moj prywatny faworyt.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2013, 23:38 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 mar 2013, 23:36

BarcaQzYN pisze:Wiem, że wielu z Was cholernie zazdrości mi takiego przeżycia.

Niektórzy mają kobiety i dziewczyny od tego.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 23:45

Toś dojebał żwiru do ognia MGiggs.

Koper15
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koper15 » 12 mar 2013, 23:47

Co za mecz :shock: W ogóle nie spodziewałem się takiego wyniku (4 bramki !). Tak jak pisałem - tona szczęscia i świetna gra w ataku. Gdyby Niang strzelił to mogłby być nieciekawie. Co za awans!

Milanowi życze jak najszybszego powrotu na szczyt, czyli tam gdzie ich miejsce (zaraz obok Barcelony :) ).

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 mar 2013, 23:50

Proponuje zimny okład na głowe. Albo jesteś nawalony gorzej niczym Doktor co weekend albo cos Ci się przekręciło.

Czego fani mają zazdrościć ? Awansu? faktycznie mało ludzi tego doświadcza. No i teksty na kolana i przeprzenie że gol Nianga niewiele zmieniał.

Troche pokory bo zakrawasz na groteske Kuzynie.

glowas12345
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 12 mar 2013, 23:52

BarcaQzYN pisze:Wiem, że wielu z Was cholernie zazdrości mi takiego przeżycia.
Zapomniałeś o kibicach Realu, też ostatnio w dobrych humorach i to też po meczu na CN :chill:

Awatar użytkownika
Sędzia
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sędzia » 12 mar 2013, 23:55

Brawo Barcelona, zasłużony awans, gratulacje dla Milanu za pierwszy mecz.
Mam pytanie. Czy BarcaQzyn bierze narkotyki ? Ma ADHD ? Czy jest jeszcze bardzo młody i niedojrzały ?
sbQ pisze:Daj spokój. Mam Cię za poważnego gościa, a zachowujesz się jakby Ci pierwsze włoski na jajkach urosły. :lol:

:beer:

Nic dodać, nic ująć.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”