LM, Chelsea - Liverpool 27.04.2005

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki

Jak zako?czy si? mecz Chelsea - Liverpool

Wygra Chelsea
9
43%
B?dzie remis
2
10%
Wygra Liverpool
10
48%
Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

LM, Chelsea - Liverpool 27.04.2005

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 15 kwie 2005, 13:35

Kto wygra i przejdzie do finału????
Niektórzy zawodnicy liverpoolu wyleczyli kontuzje (Cisse, Alonso), więc Liverpool będzie miał już dosyć silny skład w porównaniu z poprzednimi meczami.

Piszcie co wy o tym myślicie.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 kwie 2005, 13:53

Ja myśle ze Chelsea wygra. Liverpool nie ma szans z nimi... W ogóle z Chelsea może chyba wygrać tylko jakaś włoska drużyna(myślę o Milanie), bo z Premiership The Blues nie ma nikt szans oprócz Manchester City :lol: Barca z nimi już przgrała, Bayern z resztą też... Myślę że jedynie Milan w finale ma jakieś szanse z Chelsea

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 kwie 2005, 14:07

Ojj ja nie byłem tak bardzo "na Juve"...
A co do tego czy ma szanse. Myśle ze je ma ale bardzo nie wielkie. Chelsea jest zbyt dobra jak na Liverpool :!: A jak Liverpool wygra to jeszcze LM wygra, a tego bym sobie nie życzył :lol:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 kwie 2005, 14:18

W zasadzie faworyt to Chelsea.Mam nadzieje, że znów nie zrobią sobie takiej przewagi jak w meczu u siebie z Bayernem, a na Anfield wygra Liverpool.Gdyby Rafa miał do dyspozycji Moro, to byłbym raczej spokojny o wynik ( w sumie nic wielkiego nie pokazuje, ale posiada instynkt strzelecki).Martwi mnie też trochę obrona Liverpoolu, ale wierze, że dadzą radę.Ostatnio przecież dobrze grali.A w pomocy Steven poprowadzi zespół do awansu i tym samym Chelsea drugi raz z rzędu odpada w półfinale.Niemożliwe ? :D , to się okaże... :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 15 kwie 2005, 16:33

Chelsea juz dlugo czeka na powazny tytul i musi wygrywac mecze, obojetnie z kim by grali to wygraja, nawet z mieszanka najleprzych pilkarzy swiata w formie. Co do liverpool to jest dobra druzyna i oby wygrala z chelsea, ale cos mi sie wydaje ze nie ma zbyt wielkich szans, ale w pilce wszystko jest mozliwe.... :)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 kwie 2005, 16:42

snake pisze:Co do liverpool to jest dobra druzyna i oby wygrala z chelsea, ale cos mi sie wydaje ze nie ma zbyt wielkich szans, ale w pilce wszystko jest mozliwe.... :)
W meczu z Juve Liverpool dla większości The Reds byli na straconej pozycji a jednak ich wyeliminowali ( :) )

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 kwie 2005, 16:52

A ja wierze w Liverpool :D Chelsea nie ma sobie rownych, ale wydaje mi sie, ze wlasnie Liverpool moze by zagrozeniem dla Chelsea dlatego, ze sa to zespoly z tej samej ligi i znaja sie bardzo dobrze. W poprzednich meczach wygrywala Chelsea, ale nieznacznie 1-0,0-1 i 3-2 w PL ( :( ) wiec pisanie, ze Chelsea zmiadzy Liverpool jest smieszne :P Skoro Biringham potrafi zremisowac na Stamford Bridge to Liverpool tym bardziej. Pilka jest jedna, ale bramki sa dwie :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 kwie 2005, 16:57

Tak to się już przyjeło, że Chelsea obojętnie z kim gra to i tak jest faworytem i to przeważnie zdecydowanym. Tylko w przypadku Barcy nie było o takie pewne ale jak się skończyło to wszyscy doskonale wiedzą. Nie mniej jednak nie lubię gdy ludzie piszą teksty w stylu "i tak Chelsea wygra" czy "Chelsea nie można pokonać", "są zdecydowanie najlepsi i wygrają z każdym". Drużyna jest bardzo silna ale do pokonania. Londyńczycy nie wygrali jak do tej pory wszystkich swoich spotkań w sezonie tak więc są oni do pokonania. Bliska tego była Barca ale do tego meczu już nie należy wracać. Spośród drużyn które jeszcze grają w LM największe szanse na pokonanie Chelsea daje Milanowi ale to byłoby dopiero w ewentualnym (bardzo prawdopodobnym) finale Ligi Mistrzów. Powiem więcej nawet. Dla mnie Milan jest faworytem LM. Chelsea nie gra idealnie, popełnia troche błędów a swoje doskonałe wynki osiąga poprzez wykorzystywanie błędów przeciwników. Milan zbyt wielu błędów nie popełnia a indywidualności w ofensywie mogą sprawić nie lada kłopot defensywie Chelsea.

Za bardzo chyba odbiegłem od topicu ale już wracam :P Jako, że o Chelsea już coś napisałem to teraz Liverpool. Nie jest to moim zdaniem drużyna na miarę półfinału LM ale skoro już się tutaj znaleźli to nawet się z tego cieszę :) Podopieczni Beniteza grają bardzo przyzwoicie chociaż tak naprawdę nie pokazali jeszcze niczego wielkiego przeciwko dobrze grającej drużynie. Bayer Leverkusen po świetnej fazie grupowej w dwumeczu z The Reds nie zagrał nic. Juventus także zawiódł i wcale nie postawił poprzeczki tak wysoko jak powinien. Teraz przyszedł czas na Chelsea i wydaje się, że Liverpool ma niewielkie szanse ale może warto wierzyć. Szczerze mówiąc to jakoś nie przychodzi mi pomysł w jaki sposób Liverpool mógłby sprostać Chelsea ale istnieje taka możliwość :wink: Wydaje mi się, że Garrard i spółka muszą zagrać lepiej niż z Juve czy Bayerem. Chelsea zdarzają się słabsze momenty ale pewne jest, że nie podłożą się całkowicie.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 15 kwie 2005, 17:35

Jestem szczerze za Liverpoolem i Jurkiem żeby w końcu kariery zagrał w finale LM.

bartek99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 15 kwie 2005, 18:27

dla mnie w tym meczu bedzie 2-1

Awatar użytkownika
Fabregas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 15 kwie 2005, 18:57

jak robicie te obrazki pod nickiem??

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 15 kwie 2005, 19:17

Chyba Cheksea wygra... :shock:
Ale zaglosowalem w tej sondzie na Liverpool bo chce zeby to wlasnie oni wygrali;]

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 kwie 2005, 19:26

jesli liverpool zagra tam jak w pucharze ligi angielkskiej i dudek tez bedzie tak wymiatal i szczescie dopisze to liverpool ma szanse w co wierze

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 23 kwie 2005, 21:39

ja mysle że wygra Liverpool ponieważ może i Chelsea jest lepsza w lidze ale w CL jest troszeczke gorsza a Liverpool z Luisem Garcia i Xabi Alonso jest nie do zatryzmania

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”