Mecz o Superpuchar Europy 2005

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Mecz o Superpuchar Europy 2005

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 24 sie 2005, 9:37

W najbliższy piątek odbędzie się spotkanie o Superpuchar Europy pomiędzy Liverpool'em i CSKA Moskwa.
Zapowiada się ciekawa konfrontacja, jednak z mojej perspektywy trzeba wybrać z dwojga złego:
Z jednej strony mamy bandę angielskich cwaniaczkow [na czele ze Stevenem-Gangsterem :twisted: ] żałośnie szukającą piłkarskiej zapomogi na Półwyspie Iberyjskim, mającą chyba aspiracje do stania się nową Barcą czy Realem HEHE
Z drugiej - najlepszą ekipę w naszej części Europy, której właścicielem jest jednak niezbyt lubiany Pan w kosztownym garniturku :D

Ja jednak wolalbym cieszyc się wspolnie z Panem Romkiem.
A JAKIE SĄ WASZE TYPY NA TEN MECZ :?: PISZCIE :!:

P.S. CSKA pomścij Wielki Milan

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 24 sie 2005, 9:58

Void pisze:Z jednej strony mamy bandę angielskich cwaniaczkow [na czele ze Stevenem-Gangsterem ] żałośnie szukającą piłkarskiej zapomogi na Półwyspie Iberyjskim, mającą chyba aspiracje do stania się nową Barcą czy Realem HEHE

Chłopcze ... Steven Gerrard jest cwaniackiem ?!?!?! jest to młody , utalentowny człowiek , nidy , ale to nigdy nie widziałem go w złej systuacji na boisku , ale i w życiu prywatnym ... To dobrze ułorzony człowiek cieszący się z wygranej i ze spokojem przyjmujący porażke ...

Skąd: Ja się właściewie skąd wziąłem ? no włąśnie nie wiem chyba z kapusty ...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 sie 2005, 10:02

Ja bym propomował ten temat przenieść do działu 'mecze'.

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 24 sie 2005, 10:07

A co nie słyszales ze poderwal dziewczyne gangstera i sie za nim uganiali po calym Liverpoolu???
I tak sie sklada ze to jest jeden z najbrutalniej grajacych pilkarzy w Premiership, wiec nie mow mi o jego "spokoju" :oops:
A tak poza tym to wkurza mnie ten jego sztuczny usmieszek, po tym mozna poznac ze jest cwaniaczkiem :twisted:

FORZA MILAN:!:

Awatar użytkownika
beku
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 24 sie 2005, 10:19

Void pisze:I tak sie sklada ze to jest jeden z najbrutalniej grajacych pilkarzy w Premiership, wiec nie mow mi o jego "spokoju"

Kurcze czekaj bo z krzesła upadłem ... ( ze śmiechu ) powodzenia , życze zakładania udanych tematów ! :D LIVERPOOL !

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 24 sie 2005, 10:22

Void-usmiech na Twoim avatarze jest rowniez swoisty--->czy ktos Ci mowi ze przez to jestes gangsterem,cfaniakiem ? :D :D :D

a Gerrard,hmm,chyba po prostu ma juz taki wyraz twarzy(notabene srednio inteligentny)...

ale na boisku to jest serce Liverpoolu,wielki pilkarz,naprawde dobry sportowiec...

ja chyba wiem co Cie boli:> pewna niedawna konforontacja miedzy druzyna Gerrarda a Milanistami...:>

F O R Z A J U V E N T U S

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 24 sie 2005, 11:30

Wielkiego pilkarza poznaje sie po tym, że mysli wylacznie o grze. Pilkarz, który jest sercem druzyny nie bylby w stanie odejsc z klubu za pare marnych funtów wiecej na koncie. A przeciez gdyby nie znaczna podwyzka pan G. gralby juz w Chelsea czy Realu :!:
Jak dla mnie na miano prawdziwego serca Liverpoolu zasługuje Hyppia lub Riise. Oni są zdolni do poswiecen w imie druzyny. I wszyscy fani The Reds ktorych znam [choć jest ich niewielu] twierdzą tak samo.

A tak na marginesie to Gerrard walczyl tak o wysoki kontrakt, bo pewnie musi placic haracz swoim mafijnym przyjaciolom. Inaczej kto wie co by mu sie przydarzylo :D

A ty beku o ile dobrze pamiętam na innym forum napisales, że miales kiedyś średnia 5,0. Gratulacje!!! Na pewno jestes dobrze :lol: ułorzonym :lol: mlodym czlowiekiem!!!

Awatar użytkownika
beku
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 24 sie 2005, 11:50

Void pisze:Wielkiego pilkarza poznaje sie po tym, że mysli wylacznie o grze. Pilkarz, który jest sercem druzyny nie bylby w stanie odejsc z klubu za pare marnych funtów wiecej na koncie. A przeciez gdyby nie znaczna podwyzka pan G. gralby juz w Chelsea czy Realu

Nie no człowieku Ty się tu po prostu nie nadajesz !! :twisted: Gerrard to młody piłkarz , który chciał odejść do innego klubu tak jak inne gwiazdy światowego futbolu ! Całe życie grać w jednym klubie to "nuda". Oczywiście chciał podwyżki , ale mu się nalerzy za jego wspaniałą grę !
Void pisze:A tak na marginesie to Gerrard walczyl tak o wysoki kontrakt, bo pewnie musi placic haracz swoim mafijnym przyjaciolom. Inaczej kto wie co by mu sie przydarzylo
Hmmm przecież Ty piszesz same głupoty , zazdrościsz mu czy tak bardzo chce ci się płakać , że Milan okazał się słąbszą drużyną od Liverpoolu ? The Reds mieli bardzo dużo szczęscia , ale okazal[i się silniejsi od Włochów , których i tak bardzo cenie.

A ty beku o ile dobrze pamiętam na innym forum napisales, że miales kiedyś średnia 5,0. Gratulacje!!!

No wiesz , dużo ludzi gratuluje innym gdy oni sami tego nie osiągneli , więc pewnie długa droga porzed Tobą ... powodzenia Ci życze ...

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 24 sie 2005, 12:22

Wiesz co, w sumie ja tez bardzo cenie Liverpool, ale mimo wszystko uwazam, że Gerrard nie zasluguje na gre w tej druzynie. Myślisz ze nie popsula sie tam atmosfera przez te jego klotnie o kase? Oczywiscie ze pilkarzowi moze sie znudzić gra w jednej druzynie [chociaż spojrzcie na Maldiniego :king: ], ale dlaczego w jego przypadku o wyborze druzyna miala decydowac kasa?
Co do wspomnianego meczu - kibice Liverpoolu powinni wylozyć ladny stosik siana na ofiare w kosciele :D , a slowo "silniejsi" tu zdecydowanie nie pasuje.

A co do mojej średniej to ja życze Tobie zebys mi dorownal :twisted:

Awatar użytkownika
beku
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 24 sie 2005, 14:04

Po Twojej fryzurze wnioskuuje , że nie odchdzisz od książek :P Troche może i się popsuła atmosfera , ale Gerrard ile bramek teraz strzela :D pozdrawiam !

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 14:14

beku pisze:Chłopcze ... Steven Gerrard jest cwaniackiem ?!?!?! jest to młody , utalentowny człowiek , nidy , ale to nigdy nie widziałem go w złej systuacji na boisku , ale i w życiu prywatnym ... To dobrze ułorzony człowiek cieszący się z wygranej i ze spokojem przyjmujący porażke ...

yyyy to Ty go śledzisz :> skoro nie widziałeś go w złej sytaucji w życiu prywatnym to Go musisz ciągle obserwować :lol:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 sie 2005, 14:22

ja tam stawiam ewidentnie na liverpol(choć ich nie lubie)
nie wszyscy sądzą że liverpol był drużyną lepszą :)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sie 2005, 15:09

gerrard niezagra a to juz duzy minus.. pozatym 25 grają lige:) to moga troszke olac superpuchar... lepiej sily trzymac na lige.. ale mam nadzieje ze Liverpool wygra

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”