Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2006, 19:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2006, 19:08
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 19:13
Poniekąd to na tyle. Napiszę więcej, gdy temat się rozkręciGrupa dość mocna. Nie jest to moja wymarzona, ale mogło być gorzej.
Okazja do rewanżu z Lyon'em. To będzie naprawdę dobre widowisko. Dodatkowym smaczkiem napewno będzie obecność w Realu Mahamadou Diarra'y który będzie miał okazję zagrać przeciw swemu byłemu klubowi.
Steaua na pewno nie jest zespołem, który można lekceważyć. Świetne występy Rumunów w ostatnich sezonach na arenie europejskiej świadczą o ich sile. W końcu nie przypadkiem osiąga się takie sukcesy w pucharze UEFA.
Dynamo Kijów to teoretycznie najsłabsza drużyna w tej grupie. Zespół z Ukrainy jest w tym sezonie jednak dobrze dysponowany i wygrywa jak dotąd wszystkie potyczki ligowe. Mogą być groźniejsi niż się wydaje.
Oczywiście liczę na awans Realu. Z Olympique'm powinna być interesująca batalia o pierwsze miejsce w stawce.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 sie 2006, 19:16
fieldy pisze:Steaua gra zbyt nierówno
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2006, 19:17
pod takim, ze ma wahania formyczeher pisze:pod jakim wzgledem gra nierowno
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 sie 2006, 19:20
a mozesz podac przyklad tych wahan formyfieldy pisze:pod takim, ze ma wahania formy
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2006, 19:23
i nei mam na myśli tego, ze wygrają 3 mecze a potem 3 przegrają - tylko chodzi mi o przebieg tych meczy.czeher pisze:a mozesz podac przyklad tych wahan formy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 sie 2006, 19:33
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 20:20
A ja pogardzęj1mmy pisze:wynikiem jak z zeszłego roku nie pogardze
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 sie 2006, 20:21
zaczeli zle ale wlasnie to pokazuje ze maja charakter i bramka ich nie zalamujefieldy pisze:Wczoraj - zaczęli fatalnie, potem się podniesli, ale dla mnie to jest nierówna gra
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 20:36
Wcale nie musi tak byćczeher pisze:styl gry bedzie wygladal pewnie tak samo jak w ubieglym roku Juve - wiec dla oka napewno nie bedzie to "mile"
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 sie 2006, 21:09
MAsz racje Dynamo gra dobrze ogladalem ich w ich ostatnim meczu i swietnie sie zaprezentowali. Zreszta wielu z pilkarzy obecnej kadry druzyny z Kijowa to juz ograni w LM pilkarze Rebrov,Szovkovskiczeher pisze:Dynamo rowniez nie jst kelnerem
W Lyonie jest taka ciągłość dobrych zawodników ze odejscie Diarry akurat na pewno ich nie osłabii w takim stopniu zeby nie obrońić mistrza francji i nie powalczyć w LMczeher pisze:ze Lyon sie nie oslabil az tak
czeher pisze:Co do Realu - wielka niewiadomo - styl gry bedzie wygladal pewnie tak samo jak w ubieglym roku Juve - wiec dla oka napewno nie bedzie to "mile" - ustawienie pewnie bedzie usposobione defensywnie - 2dm -
Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzeniaczeher pisze:jezeli mam prorokowac to widze to tak
Lyon
Real
Steaua
Dynamo
ale chcialbym tak:
Lyon
Steaua
Real
Dynamo
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sie 2006, 21:39
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 24 sie 2006, 21:51
Mich@lG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 22:18
Liverpool - PSV - Bordeaux - GalatasarayMich@lG pisze:Grupa E jest słaba, chyba najsłabsza ze wszystkich.
Nie mów hop towarzyszuMich@lG pisze:Oczywistym jej zwycięzcą wydaje się byc mistrz Francji Olympique Lyon
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio