GRUPA C
Real Madryt
Werder Brema
Lazio Rzym
Olympiakos Pireus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 30 sie 2007, 23:29
Werder Brema
Lazio Rzym
Olympiakos Pireus
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 sie 2007, 23:45
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 30 sie 2007, 23:58
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2007, 0:15
Nie wiem dlaczego, CSKA sie zagubila po czerwcu i lipcu gdzie wiekszosc pilakrzy wyjechala na rozne turnieje z reprami (Krasic, Dudu, Love, Jo) + dlugotrwala kontuzja mozgu dryzuny Carvalho. Graja bardzo srednio w lidze rosyksiej a ich dorobek wykazdowy naprawde jest tragicznyMakis pisze:czyli kluby, ktorych najbardziej sie obawialem
Jak juz pisalem ta grupa jest najbardziej wyrownana sposrod wszytskch i Olympiakos moze namieszac chociaz na dobra sporawe nie wiadomo na co ich stac, gdyz liga dopiero ruszy w weekend.Makis pisze:Czeher obstawia, ze druga druzyna, ktora awansuje bedzie Olympiakos Michala Zewlakowa.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2007, 0:20
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 31 sie 2007, 0:49
nie moge sie zgodzićczeher pisze:Jak juz pisalem ta grupa jest najbardziej wyrownana sposrod wszytskch
tak naprawde Realowi w tym sezonie BARDZO zależy na pokazaniu sie z jak najleszej strony w LM (są marzenia o wygraniu)fieldy pisze:Real powinien zajać pierwsze miejsce - o ile będzie grał jak w meczu z Atletico, jak zagra tak jak z Sevillą ....
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 31 sie 2007, 6:50
Ludi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2007, 10:11
tylko zwroc uwage na koncowkevakabayashi pisze:nie moge sie zgodzić
jasne Werder,Lazio,Olympiakos to równy poziom
mimo wszystko Real odstaje znacznie od tych zespołów poziomem
czeher pisze:sposrod wszytskch
Mandrygin to tez dobry bramakrz wiec az takiej roznicy nie ma. Gorzej byloby gdyby wypadl Ignashevich, ktory w tm sezonie mial juz kilka absencjifieldy pisze:Co do CSKA to kontuzja Igora A. tez nie była bez znaczenia.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sie 2007, 10:26
znalazłem tylko na stronie Lazio:Kiedy bedzie terminarz
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2007, 10:32
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 31 sie 2007, 11:05
Chuchu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 31 sie 2007, 11:46
Co nie znaczy, ze w LM nie powalczy. Nie zawsze postawa w lidze idzie w parze z ta w pucharach. IMO to grozny zespol i lepiej nie miec go w grupie.czeher pisze:CSKA sie zagubila
Mimo wszystko Lyon to zespol, na ktorym w ciagu dwoch sezonow zdobylismy tylko 2 punkty. Fakt, odeszli Malouda i Hullier, ale ten zespol ciagle jest grozny, mimo ze w Ligue 1 na razie tego nie pokazuje. Poza tym czas, zebysmy sprobowali sie z kims innym. Monotonie trzeba zabicczeher pisze: Zas Lyon to mnie w ogole nie przekonuje
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 31 sie 2007, 11:48
nie moge sie zgodzićczeher pisze:ale na tle innych grup wlasnie ta wydaje mi sie najbardziej wyrownana a szanse szans calkiem zblizone
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2007, 12:06
... Abidal, Cacapa, Tiago + dlugotrwale kontuzje Freda czy CoupetaMakis pisze:Fakt, odeszli Malouda i Hullier
Jezeli inna grupa dla ciebie jest bardizje wyrownana to juz twoja sprawa ja glosze swoj poglad i go nie zmienievakabayashi pisze:nie moge sie zgodzić
chyba zaabardzo utkwil wam w glowie ogolny obraz Lyonu z przed poprzednich sezonow i Romy z poprzendiego, bo na dobra sprawe Roma poza poprzednim sezoniem w LM nie byla zbyt wymagajacym przeciwknikiemvakabayashi pisze:co innego gdbysmy dostali Rome czy Lyon
czy ja napisalem ze sa na rownivakabayashi pisze:jak dla mnie Werder,Lazio,Olympiakos to drużyny odstające poziomem od Realu nawet mimo ze ten druzyne zbudował w miesiąc
vakabayashi pisze:zwróc uwagę ze Real mimo kryzysów ostatnich lat i tak w grupie LM radził sobie nadzwyczaj dobrze
Stosunkowow dobrze, wg mnie to byla dobra przez meke a co do grekow przdostatni sezonvakabayashi pisze:stosunkowo łatwy mecz z grekami u siebie
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 31 sie 2007, 12:14
ale uwazam ze w tym bedzie wymagającaczeher pisze:bo na dobra sprawe Roma poza poprzednim sezoniem w LM nie byla zbyt wymagajacym przeciwknikiem
ok, nie zamierzam Cie przekonaćczeher pisze:Jezeli inna grupa dla ciebie jest bardizje wyrownana to juz twoja sprawa ja glosze swoj poglad i go nie zmienie
niby tak, ale był to schyłkowy Perez w Realu, raczej nic sie nie kleiło dobrze, drużyna był w rozsycpce etc. etc.czeher pisze:Real Madrid CF 2-1 Olympiakós
I gol na wage zwyciestwa strzelony w koncowce przez Soldado, w Pireusie byl podobny wynik na korzysc gospodarzy
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio