Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 14 mar 2008, 23:13
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DRAWEK » 16 mar 2008, 11:02
DRAWEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 mar 2008, 12:26
DRAWEK pisze:bo Roma nic powalającego nieokazała
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 16 mar 2008, 12:37
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 mar 2008, 12:58
Wczoraj właśnie pokazaliście, jaką macie formę.Totnik_ASR pisze:a forma jest.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 16 mar 2008, 18:10
wczoraj to wczoraj jeden mecz sie zdarzy ale wczesniej grali o niebo lepiej, wczoraj zagrali 10% tego co z RealemWilmore pisze: Wczoraj właśnie pokazaliście, jaką macie formę.Jak zagracie z United tak samo, to będzie dramat, jak rok temu
widac ze nie sledzisz regularnie poczynan Romy.. takie popisy to oni odwalaja czesto.. jeden mecz fenomemalnie a drugi kiszka..Tylko gra musi być taka, jak z Realem, albo nawet wiele lepsza, bo wczorajszy popis bardzo źle wróży Romie - trener ma wiele do poprawienia przed kolejną rundą
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 mar 2008, 23:13
To nie wystarczy i oboje o tym dobrze wiemy.Totnik_ASR pisze:ale na MU raczej sie zmobilizuja i zagraja na 100% swoich mozliwosci
Wiem. I dlatego, mimo całej mojej sympatii do grona wyznawców Tottiego, nie uważam ich za zespół z najwyższej półki. Bo tak zwyczajnie grać nie można, jak się chce zdobywać to, co Roma - choćby scudetto.Totnik_ASR pisze: widac ze nie sledzisz regularnie poczynan Romy.. takie popisy to oni odwalaja czesto..
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 17 mar 2008, 14:24
wiecej niz moga nie zagraja.. czy starczy czy nie bedzie mozna mowic po obu meczach... jak zagraja jak z Realem jest szansa podjac walkeTo nie wystarczy i oboje o tym dobrze wiemy
ameryki nie odkrylesWiem. I dlatego, mimo całej mojej sympatii do grona wyznawców Tottiego, nie uważam ich za zespół z najwyższej półki. Bo tak zwyczajnie grać nie można, jak się chce zdobywać to, co Roma - choćby scudetto
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 mar 2008, 15:50
Też przez co innego Roma jest z tyłu.Totnik_ASR pisze:
chocby w tym sezonie jakby nie umoczyli we frajerski sposob tyle mecz (co w koncowkach tracili) to by byli teraz nad Interem
I tu wchodzi do gry trener - jak Spalletti zrobi dobrą robotę i ich odpowiednio przygotuje (a od meczu z Romą czy Milanem jestem pod wielkim wrażeniem nad jego stylem pracy), to mogą zagrać lepiej, niż tak, jak wszyscy myślimy, że potrafią najlepiej.wiecej niz moga nie zagraja..
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 18 mar 2008, 18:51
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 18 mar 2008, 19:09
Totnik_ASR pisze:Kazdy kto sie troche interesuje dobrze wie jak Roma potafi zagrac (chodzi mi o najwyzszy poziom) .. jak graja swoj mecz to moga pokonac kazdego ale czy taka Rome zobaczymy z MU czas pokaze Smile
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 18 mar 2008, 19:37
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 18 mar 2008, 20:35
widząc naszą"zajebistą"formę to ja bym nie był taki pewien awansu jak ty......majer13 pisze:
Gorzej będzie jak Roma trafi na szczyt formy w dokładnie tym samym momencie co United . Wtedy kibice ASR będą się mogli wkurzać bo raczej jest mało prawdopodobne by ASR mogła ( nawet w najwyższej formie) pokonać United w najwyższej formie.
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 18 mar 2008, 21:22
Kubańczyk pisze:widząc naszą"zajebistą"formę to ja bym nie był taki pewien awansu jak ty......
Dokładnie szczególnie w tej fazie nie powinno się nikogo lekceważyć ponieważ w ćwierćfinałach rzadko znajdują sie "słabe" zespoły (jeżeli takie można nazwać zespoły występujące w Lm)Totnik_ASR pisze:po tym jak w finale było Porto - Monaco już chyba nic nie może zaskoczyć i wszystko sie może zdarzyć Smile
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gruby_ASR » 19 mar 2008, 7:08
Gruby_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio