Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lut 2011, 19:50
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 lut 2011, 20:21
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lut 2011, 20:33
oni wcale nie graja pierwszy raz od 40 lat w europejskich pucharachMagnum pisze:Ja oczywiscie z calego serca kibicuje w tym starciu Wlochom. Mysle, ze taka powazna firma jak AC Milan nie powinna przegrac w 1/8 LM z zespolem ktory gra w Lidze Mistrzow tudziez w Pucharze Europejskim pierwszy raz od ponad 40 lat
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 09 lut 2011, 20:47
gienio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 lut 2011, 20:54
Mówiłem o European Champion Clubs' Cup czyli przodka Ligi Mistrzówoni wcale nie graja pierwszy raz od 40 lat w europejskich pucharach
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 lut 2011, 23:18
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lut 2011, 10:48
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LubiePlacki » 10 lut 2011, 14:15
Tak ale Milan też już nie gra tak jak jeszcze z dwa miesiące temu. Poza tym LM to LM i forma w lidze nie zawsze idzie w parze z grą w europejskich pucharach - tu jest inna motywacja, inne pieniądze no i oczywiście prestiż dlatego nie podpierałbym sie w jakiś stanowczy sposób ligą. Dla mnie też jednak faworytem Milan - oni mają LM w genach i samo doświadczenie powinno dać im przepustkę do dalszej fazy rozgrywek (chcoiaż nie mówię że Londyńczycy nie mają żadnych szans, ba są według mnie bardzo trudny rywalem na tym etapie rozgrywek).Magnum pisze:Koguty ostatnio zwolnily i nie graja tak dobrze, jak wczesniej
LubiePlacki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 11 lut 2011, 16:19
Lukassch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 11 lut 2011, 16:57
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 lut 2011, 16:58
Spokojnie. Robinho jest w gorszej formie, Ibrahimović przemęczony, o Pato już nie wspominam. Dodatkowo są skazani na grę przez 90 minut, bo każdy zmiennik do ofensywy (Seedorf, daj boże Boateng choć na 20 minut) to kilka klas niżej.a) nasza niezbyt zgrana w tym sezonie obrona, martwię się że Ibrahimović do spółki z Pato i Robinho mogą totalnie zmasakrować defensorów.
Milan ma pod tym względem podobne problemy, dodatkowo zespół jest pod formą, liderzy przemęczeni albo kontuzjowani.b) kontuzje trzech absolutnie najlepszych zawodników w zespole: Modrić, Van der Vaart i Bale.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 13 lut 2011, 12:15
Lukassch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2011, 11:21
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 lut 2011, 11:23
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2011, 11:51
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin