2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Bernabeu, bo pisze interesująco i dojrzale nie tylko w tematach piłkarskich.
3. Najsłabsze ogniwo forum - polska piłka klubowa, jesteśmy zdecydowanie do poprawy w tej kwestii.
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, bo wiadomo co. (L)oczkerson bo wiadomo co. Masacra, bo ogarnia angielskie tematy od stron które mnie interesują.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie mam czasu na spotkania
6. Największy dowcipniś - najbardziej rozbawił mnie Doktor, bo taki zgrywus z niego że nominował mnie jako piłkarskiego znawcę. Poza tym Chlopaczek i diamen23, poczucie humoru które lubię.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Rekinho, komentarz zbędny.
8. Największy dziwak - Carbon, komentarz zbędny.
9. Najlepszy mod - tu wiadomka, Maciek zawsze na propsie. Tutaj jeszcze j1ttler, bo może.
10. Najlepszy typer - venomiq, trafił jednak z tym napisem na koszulkach
11. Najlepszy avatar - Kuchy king ubeka
12. Wydarzenie roku na forum - Return of the Milan. Generalnie cały rok w wykonaniu milanistów bardzo dobry i płodny, od "stać nas" przez "rok na trybunach" po "Bonucciemu się oczy szkliły", no długo wymieniać. Oby tak dalej Panowie.
13. Kto poczynił największy postęp - ozob.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - w mijającym roku pomogli mi: Magnum, futbolowa i Maciek. Nie będę wybierał, kto bardziej.
15. Najfajniejszy użytkownik - wszyscy jesteście fajni :*