A z obecnej wielkiej trójki kogo tolerujesz najbardziej, jeżeli żadnemu z nich nie kibicujesz?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 gru 2020, 11:40
A z obecnej wielkiej trójki kogo tolerujesz najbardziej, jeżeli żadnemu z nich nie kibicujesz?
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 13 gru 2020, 11:44
19B10
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 13 gru 2020, 13:18
czemu wtedy?
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 gru 2020, 11:36
Wróciłem do domu to zajrzałem do excela, pierwszy wyjazd w 2006 roku, na koncie (razem ze zgodami) mam 140 meczów. Oby w 2021 udało się liczbę powiększać.DDK pisze: ↑13 gru 2020, 13:18Mi do clonera i 19B10 wyjazdów trochę brakuję, ale też chyba jestem trochę młodszy od Was. Już nie pamiętam, bo rozpiskę mam w domu, ale ze zgodami to mam coś pod 70. Cel był, żeby do trzydziestki dobić do setki na samą Wisłę, ale patrząc na to co się dzieje mam obawy, żę do setki ogolnie nigdy nie dobiję.
A na wiosne będzie 18 lat od pierwszego meczu na Reymonta.
cloner
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 14 gru 2020, 23:43
O ile można tak mówić w momencie, jak dało się oglądać dwa mecze rocznie i resztę faktycznie śledzić na telegazecie. Ale tak, gdzieś w drugiej połowie lat 90-tych w Bravo Sport przewidywano, że Juve zgarnie LM i poswięcono temu dwie strony. I tak się zaczęło 'ja jestem Del Piero!!' krzyczane na boisku do innych dzieciaków.
venomik
cloner
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 gru 2020, 0:09
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 gru 2020, 0:16
o dziwo ten finał pamiętam jak przez mgłę, pamiętam na pewno ostatnie minuty i odwrócenie wyniku, ale sam mecz to zamierzchła przeszłość (tzn. znam go z odtworzenia, chodzi o wspomnienie meczu tamtego dnia). Za to półfinałowy rewanż w Turynie, po którym znienawidziłem Pippo Inzaghiego, pamiętam bardzo dobrze. Zresztą po finale pierwszą bazarówkę United miałem z Andym Colem, który w tym meczu też się wpisał na listę strzelców i z tego względu należy do moich ulubionych graczy, ale miałem ją tylko dlatego, że wybór tych koszulek był wyłącznie między nim a jakimś pionkiem - Cleggiem lub Greeningiem - nie pamiętam już (w każdym razie to był ktoś, kogo nazwiska w ogóle nie kojarzyłem), a ja chciałem Scholesa, którego nie było:(
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 gru 2020, 7:55
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 15 gru 2020, 12:21
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 gru 2020, 12:25
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 gru 2020, 16:13
Dokładnie tak samo miałam
Ilka
Wróć do „Plebiscyty i rankingi”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited