Forumowy plebiscyt 2008 - Strona 2

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Forumowy plebiscyt 2008

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 gru 2008, 12:50

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -Fieldy- każdy wie dlaczego :wink:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -Wilmore, ma coś do powiedzenia i nie zawsze jest w tym oklepany, a napisał sporo
3. Najsłabsze ogniwo forum - w tych tematach gdzie ja siedzę to nikt mi się specjalnie nie naraził, ale raz dyskutowałem z fanem Man Utd, Kamil232 się zwał i chyba się chłopak nadaje :P
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Co liga to inne osoby się wyróżniają, dlatego nie ma sensu wymieniać jednej konkretnej osoby.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - jakbym kogoś chciał poznać pojechałbym na zlot :]
6. Największy dowcipniś - Yukasz :haha: jak walnie czasem jakieś porównanie to ja wysiadam
7. Najwiekszy agresor- dobre tradycje kultywuje Cloner
8. Największy dziwak -Franz, w pozytywnym znaczeniu, ma swój styl, jest ekscentryczny...
9. Najlepszy mod - Fieldy, reszta tylko udaje że są modami
10. Najlepszy avatar - piwus
11. Najlepszy podpis (sig) - mój ulubiony miał chyba Franz (albo mi się powaliło, w każdym bądź razie cytat z Mistrza i Małgorzaty) teraz Franz ma inny (albo to nie był jego :P) więc faworyta nie mam
12. Najciekawszy temat -Powiedziałbym że Calciomania, bo tylko ja tam piszę :lol: ale tak na serio to raczej "Czy coś ci to movie?" Bo lubie filmy :wink:
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - Zmiana wyglądądy forum

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 gru 2008, 13:28

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy - najbardziej dba o to aby było jakieś życie na forum, nawet czasem napisze coś sensownego :P
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - jakaś lista by się przydała :glass: heloł! Generalnie mówisz debiutant, myślę pokemony więc nikogo nie wyróżniam... lub one jeśli tak można.
3. Najsłabsze ogniwo forum - także pokemony, ciężko wyróżnić mi tą jedyną osobę
4. Najwiekszy piłkarski znawca - wiele osób prezentuje wysoki poziom, brak wyróżnienia :P
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - i tu także nie będzie inaczej - znowu brak głosu :? Jest kilka takich osób ale nikogo jakoś zdecydowanie bardziej.
6. Największy dowcipniś - no i znowu nic. Kilku takich już się nie udziela na forum. Spośród tych którzy się ostali wielu zdarzy się powiedzieć coś zabawnego, a niektórych żartów innych osób nie rozumiem. Ale w sumie to bardziej 'Zwała' mnie rozśmiesza niż 'Złote usta'... więc Zwała.
7. Najwiekszy agresor- Martinho - zdjęcie rangi najwyraźniej uznał za obelgę.
8. Największy dziwak - kuman - 'Najaktywniejszy w wątku: Real Madryt' czyli poznaj wroga (?) swego lepiej niż siebie samego :? Nawet cloner dziwnie jakoś złagodniał jak dla mnie, przynajmniej ostatnio... może się zakochał :P
9. Najlepszy mod - nie tylko dlatego najlepszy bo jedyny, ale też dlatego bo należycie wykonuje swoje obowiązki - fieldy który robi wszystko za dwóch. Zresztą jakby ktoś chciał się wyróżnić to obecnie nie ma najzwyczajniej jak :lol:
10. Najlepszy avatar - Yukasz
11. Najlepszy podpis (sig) - Berele Lewartow "-halo -siemasz Pop, Witek nawija. Lecimy! -gdzie? -jakto [k****] gdzie?! Do bojuuu!"
12. Najciekawszy temat - generalnie to wieje nudą, patrzę w prawo, patrzę w lewo... nic się nie dzieje. Choć jest kilka tematów które staram się czytać :wink:
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - nowa pilka.pl W sumie to zapomniałem już jak wyglądała stara :P Do głównej się przyzwyczaiłem, niektórym przeszkadzają kolory... Początkowo zmiany ruszyły z kopyta, teraz praktycznie stoją w miejscu lub nawet cofają się do tyłu. Co do forum to umiera nie po raz pierwszy, o dziwo główna już tak ale może się obudzi.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 gru 2008, 13:40

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy, chyba nie musze pisać dlaczego :] .
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie mam pojęcia, za rzadko tutaj bywałem ostatnio...
3. Najsłabsze ogniwo forum - j.w.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - ciężko wskazać tego 'największego', zbyt wysoki poziom :wink:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - KJ
6. Największy dowcipniś - Snipp_
7. Najwiekszy agresor- Martinho
8. Największy dziwak - cloner
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najlepszy avatar -
11. Najlepszy podpis (sig) - ---
12. Najciekawszy temat - Arsenal Londyn (zbiorczy)
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - nowa pilka.pl

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 07 gru 2008, 15:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - zdecydowanie fieldy 8)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie jestem częstym użytkownikiem forum :oops:
3. Najsłabsze ogniwo forum - jak punkt 2
4. Najwiekszy piłkarski znawca - jest kilku(nastu), nie ma tego jedynego :P
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - rkoeman
6. Największy dowcipniś - jak punkt 2
7. Najwiekszy agresor- jak punkt 2
8. Największy dziwak - jak punkt 2
10. Najlepszy avatar -Krzysztof Jarzyna
11. Najlepszy podpis (sig) - piwus
12. Najciekawszy temat - F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 07 gru 2008, 15:38

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Jak dla mnie było 2 kandydatów ale stawiam na Mentora
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -Wilmore
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie wiem
4. Najwiekszy piłkarski znawca - hmmm niech bedzie Chlopaczek
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie ma osoby którą szczególnie chciałbym poznać
6. Największy dowcipniś - wielu jest tu mistrzów Ironi... ale Piwus
7. Najwiekszy agresor- Cloner
8. Największy dziwak - Cloner
10. Najlepszy avatar - mój naturalnie...dobrze dobrane kolory :)
11. Najlepszy podpis (sig) - piwus
12. Najciekawszy temat -AC Milan (zbiorczy)
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - nowa pilka.pl, chodź nowy wystrój mnie nie zachwycił...

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 gru 2008, 17:41

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -fieldy - nie ja pierwszy stwierdzę, że głównie dzięki niemu to forum jeszcze "żyje" :|
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - wilmore - większej konkurencji w rywalizacji o moje następstwo nie miał, choć nagroda bardziej za aktywność (czyt. ilość) niekoniecznie jakość
3. Najsłabsze ogniwo forum - pubuś bubuś - trzeba tłumaczyć czemu? :glass:
4. Najwiekszy piłkarski znawca - chlopaczek - trudno mi bylo jednoznacznie kogos wskazać, a chciałem mu dać głos w jakiejś kategorii :P
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Akarin - tutaj ogolnie wskazałbym kibiców Bayernu, jednego (Ebi) już poznałem, a olson z kolei dostał głos w innej kategorii (patrz pkt 10 :P )
6. Największy dowcipniś - Mentor - czasem coś fajnego wstawi do hiszpańskich tematów
7. Najwiekszy agresor- Martinho - jak wyróżniać kibiców Bayernu, to wyróżniać :)
8. Największy dziwak - bellus - bo będąc na forum piłkarskim, udziela sie tylko w tematach polityczno-społecznych
9. Najlepszy mod - fieldy - patrz pkt. 1
10. Najlepszy avatar - olson - mam na myśli obecny, nie poprzedni :lol:
11. Najlepszy podpis (sig) - (L)oczkerson - mam tu na myśli sig jako całośc, nie tylko "nadchodzimy" :P
12. Najciekawszy temat - Bayern - głównie do niego ostatnio zaglądam, więc... 8)
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - nowa szata - to chyba jasne.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 gru 2008, 21:05

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Agnieszka, może nie tyle forumowicz, ale jeśli idzie o całość serwisu. Mało ludzi wie, ile biedna Aga musi się napracować przy pilka.pl. Ja wiem mniej więcej i stąd takie wyróżnienie ;)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Wilmore, nie ze wszystkim się zgadzam co pisze [delikatnie mówiąc :smile2:] ale nie ważne jak - ważne, że pisze i to dość ciekawym językiem.
3. Najsłabsze ogniwo forum - PubuśBubuś - bożyszcze pokemonów, pseudoforumowicz i co tam jeszcze ... [']
4. Najwiekszy piłkarski znawca - bo ja wiem, jak żył Zaza, to nie było problemu ze wskazaniem "zwycięzcy" w tej kategorii. Niech będzie ten RealFan, bo przeważnie ma sporo do powiedzenia [także jeśli chodzi o taktykę], mógłby się też czasem udzielać w innych działach, nie tylko hiszpańskim ;)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - tu wszystkich zaskoczę - clonera chciałbym poznać. Wiele osób już poznałem, ostatnio głosowałem na Jarzynę, więc teraz padło na kogoś innego. Nie pytajcie dlaczego chciałbym go [clonera] poznać, bo sam do końca nie wiem :lol:
6. Największy dowcipniś - franz i to zdecydowanie, szkoda że tak rzadko pisze, bo zawsze jak coś "spłodzi" to można się pośmiać.
7. Najwiekszy agresor- Martinho, choć go ostatnio nie ma, to przez większość roku nam się tu mocno napinał.
8. Największy dziwak - PubuśBubuś ...
9. Najlepszy mod - brak ... mało aktywnych modów na forum, a na siebie głosował nie będę.
10. Najlepszy avatar - krowa RealFana wciąż żywa :D
11. Najlepszy podpis (sig) - mistyk, chyba komentarz zbędny :]
12. Najciekawszy temat - pewniak dnia.
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - nowa odsłona pilka.pl po wieeeeelu miesiącach "przygotowań". I tu znów wielki ukłon w stronę Agi, która musiała nad wszystkim czuwać.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 gru 2008, 21:25

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy, bo on robi najwięcej dla forum.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - sam jestem nowy, więc może za rok kogoś ocenię.
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie zauważyłem kogoś, kto by się szczególnie wyróżniał.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - generalnie sporo osób ma naprawdę dużą wiedzę, ale najbardziej rzucił mi się w oczy (L)oczkerson. Ogromna wiedza o włoskiej piłce. Może nie ze wszystkimi opiniami się zgodzę, niemniej ukłon za wiedzę.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Mentor, po prostu.
6. Największy dowcipniś - zgodzę się z przedmówcą, franz jest dowcipnisiem :D
7. Najwiekszy agresor- jestem tu krótko, ale zauważyłem, że Martinho jak tu bywał często się napinał, więc on.
8. Największy dziwak - nie zauważyłem.
9. Najlepszy mod - oczywiście fieldy. Wszystko zostało już napisane.
10. Najlepszy avatar - kyloloko, bardzo lubię "Scrubs"
11. Najlepszy podpis (sig) - piwus.
12. Najciekawszy temat - trudno powiedzieć, chyba Kto to jest?

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 07 gru 2008, 22:38

Cóż, jestem już rzadkim gościem z różnych względów, ale spróbuje się wysilić:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - nagroda dla Mentora
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie ma nikogo wartościowego
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie wiem
4. Najwiekszy piłkarski znawca - generalnie RealFan, za widzę o lidze hiszpańskiej. Wiadomości na temat tej ligi mu nie brakuje.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - chciałbym poznać większość użytkowników regularnie piszących ;)
6. Największy dowcipniś - franz i Chlopaczek
7. Najwiekszy agresor- cóż, brak
8. Największy dziwak - nie wiem (?)
9. Najlepszy mod - fieldy (jak dobrze, że dostał moda już dawno ;))
10. Najlepszy avatar - czeher
11. Najlepszy podpis (sig) - Róża
12. Najciekawszy temat - wskazałbym na temat o Valencii, ale mało tam się pisze, więc: Zwała
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - nowa szata graficzna pilki.pl chyba na plus

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 gru 2008, 23:48

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Wilmore, aczkolwiek czasami zbyt stanowczo obstaje przy swojej racji, ktora nie zawsze ma
3. Najsłabsze ogniwo forum - zbyt duzy wybor
4. Najwiekszy piłkarski znawca - jest ich wielu. nie ma chyba zadnego, ktory wyrastalby ponad tlumy
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - babel
6. Największy dowcipniś - franz
7. Najwiekszy agresor- rkoeman
8. Największy dziwak - cloner
10. Najlepszy avatar - moj
11. Najlepszy podpis (sig) - chlopaczek
12. Najciekawszy temat - generalnie wszystkie o lidze wloskiej

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 gru 2008, 15:22

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - piotrcies
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Mentor.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - franz
6. Największy dowcipniś - piwus
7. Najwiekszy agresor- Martinho
8. Największy dziwak - Martinho
10. Najlepszy avatar - KJ
11. Najlepszy podpis (sig) - kaczy
12. Najciekawszy temat - Manchester United
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - nowy wygląd forum. Nawet się już przyzwyczaiłem.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 gru 2008, 23:57

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy - gdyby zniknął to strata byłaby najbardziej odczuwalna.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Wilmore
3. Najsłabsze ogniwo forum - jest co najmniej kilka takich osób. Nie pokuszę się o wybór jednej.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - RealFan
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - całkiem sporo osób udało mi się już poznać, ale co najmniej kilka kolejnych jeszcze bym ogarnął. Między innymi RealFana więc głos dla niego. Ewentualnie mógłbym jeszcze raz poznać Babela. Pewnie byśmy jakąś flaszkę wychylili.
6. Największy dowcipniś - franz
7. Najwiekszy agresor- niech będzie Martinho
8. Największy dziwak - Bellus (no offence) bo wypowiada się w różnych tematach tylko nie piłkarskich.
9. Najlepszy mod - fieldy. Tuż za jego plecami czai się jednak fieldy i jak tak dalej pójdzie to za rok go przegoni.
10. Najlepszy avatar - Mentor bez dwóch zdań.
11. Najlepszy podpis (sig) - generalnie nie zwracam uwagi na podpisy więc nikogo nie wyróżnię.
12. Najciekawszy temat - FC Barcelona
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - zmiany na stronie oczywiście. Co prawda wciąż nie mogę się doczekać ciemniejszego skina do wyboru oraz powrotu pewnych funkcji, które niegdyś miałem a teraz nie mam, ale cóż poradzić.

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 15 gru 2008, 0:28

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy wszędzie go pełno, a przy tym nie wywołuje tym znudzenia swoją osobą. Wiele już zostało powiedziane, przedmówcy mają rację.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Wilmore - na bezrybiu i rak ryba. Nie zgadzam się, z nim w bardzo wielu sprawach, jednak przyznać trzeba że najbardziej wartościowy z debiutantów.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Bunch rzadko wpada, ale jak już wpada to ręce opadają. Dobro forum leży mu jednak na sercu, bo raczy uświadamiać nam jak to forum jest słabe, na pewno jego odejście podniosło by poziom.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - nie mnie to oceniać, są Realfan, Michał M, fieldy czy Babel. Każdy na swoim podwórku jest mistrzem. Brak nominacji.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - ogólnie elitę tego forum - ekipę moderatorów, plus franza i Chłopaczka. Z tymi ostatnimi byłby pewnie problemy. Nie wiadomo, czy Chłopaczek nie uciekł by na mój widok w obawie przed spaleniem na stosie. Natomiast franz byłby rozczarowany tym, że w jego kategoriach jestem abstynentem. Głos w takim razie wędruje Babela, na dajmy na to jakimś meczy LŚ.
6. Największy dowcipniś - piwus mistrz ironii.
7. Najwiekszy agresor- rkoeman - zdecydowany zwycięzca. Nie chodzi tutaj o zacietrzewienie w poglądach, bo ja jestem chyba ostatnią osobą na tym forum, która powinna podważać czyjąś wiedzę piłkarską, ale o formę walki o swoje racje. Nie dziwię mu się, też bym był sfrustrowany jakbym nie potrafił / nie mógł pisać wielkich liter.
8. Największy dziwak - głosować na samego siebie? Trochę dziwne. Fakt piszę wszędzie, ale nie w tematach piłkarskich, a przynajmniej bardzo rzadko. Nie mam innego kandydata, a kryterium jest dość trafne. Bellus
9. Najlepszy mod - fieldy - mój kontakt z modami ogranicza się do tego, że proszę czasami o przeniesienie postów. Nikt nigdy nie dał mi ostrzeżenia, a z powodów o jakich pisałem wyżej nie będę oceniał czy inni dostają takowe słusznie czy też nie. Ja z natury swojej władzy ufam. Fieldy wygrywa bo zaproponował mi, żebym wybrał sobie rangę. Inna kwestia, że nie jestem dość kreatywny.
10. Najlepszy avatar - piwus
11. Najlepszy podpis (sig) - nie ma niczego ciekawego.
12. Najciekawszy temat - temat Polityka coś siadł, Kościół chyba bardziej żywiołowy.
13. Co sie stao?- zmiana wyglądu strony Ja nie dość, że się przyzwyczaiłem to nawet bardziej mi to wszystko odpowiada niż przed zmianami.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 gru 2008, 11:18

W ciul czasu mnie nie było i nie mam za bardzo jak śledzić co się dzieje na forum, ale jednak zagłosuję sobie:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy. Myślisz "Forum pilka.pl", mówisz fieldy!
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Nie wiem nawet kto jest debiutantem więc nie głosuję.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Pisakk. Bo za mało bywam, a od moda możnaby wymagać chyba częstszej aktywności.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - czeher. Skoro koleś trzaska taką kasę na bukmaherce to chyba musi się znać.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - W sumie ogromną większość z tych co chciałem to już poznałem. Ostał się chyba tylko jeno franz. Skoro Cię tutaj nie wymieniłem to znaczy, że jesteś nieciekawą osobą...
6. Największy dowcipniś - piwus. Z sentymentu troszkę do wcześniejszej twórczości. Aczkolwiek jest jeszcze kilka osób, które bardzo lubię czytać.
7. Najwiekszy agresor- rkoeman. Za zacietrzewienie.
8. Największy dziwak - jw.
9. Najlepszy mod - fieldy. Mówisz fieldy, myślisz "forum pilka.pl"!
10. Najlepszy avatar - Pisakk. Za całokształt bo każdy mój avek był wyjątkowy.
11. Najlepszy podpis (sig) - Berele Lewartow. Za "Mistrza i Małgorzatę".
12. Najciekawszy temat - "Nowa wersja pilka.pl". Nie sądziłem, że ludzie mogą być tacy dziwni.
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - "Nowa wersja pilka.pl" - zmiany w moim odczuciu jak najbardziej na plus. Szkoda, że nie wszyscy umieli to docenić.

Awatar użytkownika
Mates
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 15 gru 2008, 11:42

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy. Komentarz chyba zbędny.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Wilmore. Pisze sporo, dość ciekawie. W pełni zasłużył na nominacje w tej kategorii.
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie mam pojęcia kogo mógłbym wskazać.
4. Największy piłkarski znawca - jest wielu forumowiczów, którzy wiedzą bardzo dużo o piłce, ja wskaże (L)oczkersona.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -na pewno milanistów. jeśli miałbym wskazać kogoś konkretnie to Wilmore.
6. Największy dowcipniś - franz. Kto czyta jego posty ten wie dlaczego właśnie on.
7. Największy agresor- rkoeman.
8. Największy dziwak -bez nominacji.
9. Najlepszy mod - fieldy.
10. Najlepszy awatar -RealFan. Krowa bije wszystkie inne.
11. Najlepszy podpis (sig)- Chlopaczek.
12. Najciekawszy temat - ten o AC Milan(zbiorczy).
13. Co sie stało?- czyli, wydarzenie roku na forum -Nowa wersja pilka.pl. Początkowo byłem sceptyczny, ale teraz uważam, że zmiana na lepsze.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”