Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 21 gru 2025, 12:35
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 gru 2025, 12:35
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 21 gru 2025, 13:03
Zdecydowanie niepokojąco dużo myślisz o clonerzevenomik pisze: ↑21 gru 2025, 10:59Próbowałem się posiłkować w ubiegłym roku dwoma różnymi chatami i wychodziły mi głupoty. No i też nie byłem w stanie wszystkich wypowiedzi na raz - bo za długie zdecydowanie. Wiec zacząłem wpisywać po kilka wypowiedzi. Potem dostawałem wyniki cząstkowe, sumowałem to wszystko i wynik zupełnie się nie zgadzał. Pomijając fakt, że niektórzy robili literówki w nickach, a inni go odmieniali i AI dość luźno podchodziła wtedy do oceny czy 'cloner', 'clonera', 'clonerowi', 'colner' to jeden i ten sam użytkownik.
A potem i tak się sypnie, bo ktoś napisze johny zamiast zawołać @johny batonik.
I nawet nie możesz uznać, że skoro w jakiejś kategorii 7 głosów ma johny batonik oraz 1 głos ma johny - to możesz to sobie zsumować do 8 głosów, bo może w tym wpisie który AI błędnie oceniła głos dostał zarówno johny, jak i johny batonik, bo tak dwukrotnie ktoś napisał o tym użytkowniku. Więc głosów jest 7 a nie 8.
A są jeszcze pytania otwarte czy komentarze w stylu 'w innych okolicznościach oddałbym głos na @cloner, ale w tym roku tego nie zrobię'. Więc sam fakt wystapienia nicka w czyjejś odpowiedzi wcale nie oznacza automatycznie punktu.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 21 gru 2025, 13:11
moody
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 gru 2025, 13:26
Mam. Uwielbiam później czytać jak się wkurwiacie
cloner
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 21 gru 2025, 13:31
basson
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 21 gru 2025, 13:46
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 gru 2025, 13:52
No i?johny batonik pisze: ↑21 gru 2025, 13:46Jeszcze jakby za forumingiem clonera szło bycie chadem, a on jest jak Ci polscy raperzy co ważą po 60kg, wyglądają jak dzieci i śpiewają, że są gangsterami
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 21 gru 2025, 14:11
Jak ma płatne to dobrze wie, co moze się na nich spodziewać i pewnie śledzi ramówkę. Kanały ogólnodostępne to zobaczysz u dziadka przy obiedzie, czy zwyczajnie w domu nie wydając dodatkowych pieniędzy. Wiele osób rezygnuje z opłat, bo nie ma czasu wykorzystać w pełni potencjału jaki daje eleven czy tam polsaty. Na forum prawdopodobnie większość kupi dla swojego ulubionego klubu/rozgrywek, ale nie kazdy wie, ze mozna i kiedy mozna oglądać za free nba, biathlon, dart, mistrzostwa świata w piłce ręcznej do niedawna itd (na ten moment)
basson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 gru 2025, 14:20
a moim zdaniem:
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 21 gru 2025, 14:27
basson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 gru 2025, 14:34
Sorry, tego nie kumam do końca. Jeśli chcę obejrzeć koszykówkę to szukam gdzie pokazują, chcę obejrzeć golf to tak samo. Chyba że masz na myśli sytuację: nie mam co robić, obejrzałbym ale nie wiem co, dajcie mi gotowca, wtedy to okey.
cloner
Wróć do „Plebiscyty i rankingi”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio