Plebiscyt Forumowy 2015 - Strona 4

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 484

Re: Plebiscyt Forumowy 2015

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 30 gru 2015, 22:18

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doctor, fieldy, Morrow
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Bezimienny11, PietroBosman
3. Najsłabsze ogniwo forum - Carbon, ozob, Kamil232
4. Największy piłkarski znawca - blackmore, janop, Sammyy
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - ubek, Morrow, cruel
6. Największy dowcipniś - ubek, piotrcies, fieldy
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- OjciecTadeusz
8. Największy dziwak - kaczy (w pozytywnym sensie, choć i tak widać mocną zmianę w porównaniu do poprzednich lat)
9. Najlepszy mod - maciek_88, fieldy, piotrcies
10. Najlepszy typer - Aker, Salas11
11. Najlepszy avatar - Aker, Kluchman
12. Wydarzenie roku na forum - temat politczny, trudne sprawy w domku
13. Kto poczynił największy postęp - FRYDERYK SZOPEN

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 gru 2015, 23:55

Tym razem bez uzasadnień, za co przepraszam, ale czas ostatnio na nic nie pozwala. No ale głos oddać wypada :)

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor, Fieldy, Loczkerson
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - bida z nyndzą...
3. Najsłabsze ogniwo forum - trzymam się corocznej tradycji i nikogo nie wskażę. Są na forum mocniejsze i słabsze ogniwa ale każdy coś wnosi i na swój sposób kształtuje charakter tego forum
4. Największy piłkarski znawca - Doktore, Loczkerson i mete. Z oczywistych względów najłatwiej mi oceniać włoskie klimaty ;)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek, piotrcies i kaczy- zawsze pierdyknie jakąś fajną historię
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Jarzyna, emdzej, Zaza
8. Największy dziwak - zdecydowanie Kamil
9. Najlepszy mod - maciek_88, piotrcies, fieldy
10. Najlepszy typer - nie śledzę ostatnio ale Aker zawsze dobrze sobie radził
11. Najlepszy avatar - wloski i fieldy za staż (nie żeby był najlepszy)
12. Wydarzenie roku na forum - perypetie z tematem politycznym
13. Kto poczynił największy postęp - trudno powiedzieć

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 gru 2015, 16:19

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - blackmore- nieoceniony w lidze Angielskiej,wielka kultura wypowiedzi,świetnie sie czyta jego raporty meczowe.fieldy, Dr Jacek
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
3. Najsłabsze ogniwo forum - ostatnimi czasy omijam tą kategorie ale w tym roku pozwole sobie zagłosowaćKamil- facet który potrafi mówić na czarne białe i nie ma szans by zmienił zdanie, liczba banów mówi sama za siebie, kiedy brakuje argumentów jak to od lat ma-wyzwiska, Mazur czlowiek o najbardziej pokrętnej logice na tym forum poza Wilmorem.
4. Największy piłkarski znawca - Blackmore,Sammy,mete
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Dr Jacek,Kluchman,fieldy
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek- kto potrafił tak doprowadzać prawą strone do szału ?:mrgreen:
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
8. Największy dziwak - Mazur,carbon
9. Najlepszy mod - Maciek,Fieldy,Dr jacek
10. Najlepszy typer - nie znam
11. Najlepszy avatar - red85
12. Wydarzenie roku na forum - polityczna awantura.
13. Kto poczynił największy postęp - Szopen- kiedy odrzuca opcje madrycką bardzo ciekawie pisze. Bassu ograniczył liczbe napinek, czy to z powodu dorastania czy braku czasu nie wiem,fakt ze w temacie MU coraz mniej jego dziecinnych numerów.

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 182

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 31 gru 2015, 18:19

Ja niestety mocno zaniedbałem forum, bowiem od kilku miesięcy nie mam laptopa a pisanie na telefonie mi się nie uśmiecha. Zresztą tak samo jest z meczami a latanie po barach ograniczam, bo musiałbym być nakurwiony 7 dni w tygodniu.

Najbardziej wartościowy forumowicz - Doktor, Morrow, Loczkerson.

Debiut - brak

Najsłabsze ogniwo - bezapelacyjnie Carbon.

Największy piłkarski znawca - Loczkerson, Szopen, Mete

Forumowicz, którego chciałbym poznać - nie wiem. [ch**] niech bedzie, ze wszystkich fanów Juve.

Największy dowcipnis - Może nie dowcipnis, ale lubię czytać Doktora po pijaku

Kogo Ci najbardziej brakuje - nikt

Dziwak - pozytywnie blackmore

Mod - Maciek, Doktor

Typer - SALAS

Wydarzenie - akcja z polityką

Postęp - trudno powiedzieć

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 gru 2015, 19:45

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
Morrow - czasem warto poczytać
blackmore - jak wyżej
futbolowa
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - futbolowa 2.0
Maccaron
3. Najsłabsze ogniwo forum - tutaj nie ma wąskich gardeł, wszyscy pracują ze 100% wydajnością
4. Największy piłkarski znawca - Cement, Janop, Doctore
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - *
6. Największy dowcipniś - Ubek, piotrcieszy
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- gdzie jest MVB? gdzie jest arlost?
8. Największy dziwak - Kamil - walka o wolność
9. Najlepszy mod - ciespiotr, maciek, cris
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum - polytika - jak PiS dojdzie do władzy...
13. Kto poczynił największy postęp - Szopen, Mentor, bo gdzieś trzeba odnotować wielki powrót, a raczej się nie obrazi za tę kategorię :mrgreen:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 31 gru 2015, 19:51

W tym roku na ostatnia chwile i prawie bez uzasadnien, jako, ze wiecej mnie na forum nie bylo niz bylam przez ostatni rok :(
Mozliwe tez, ze o kims zapomnialam.
1.Najbardziej wartosciowy forumowicz (MVP): Doktor, fieldy, blackmore.
2.Debiut Roku-
3. Najslabsze ogniwo forum-
4.Najwiekszy pilkarski znawca- Dr- wiadomo, Sammy za lige m. in. portugalska , Mete za wloska.
5.Forumowicz, ktorego chcialbys poznac- wielu. Mamy tu naprawde fajna ekipe!
Doktora- bo Atleti :wink:
6.Najwiekszy dowcipnis- piotrcies, kaczy.
7. Kogo ci najbardziej brakuje na forum- Emdzeja, MVB i kilku innych uzytkownikow.
8.Najwiekszy dziwak-
9.Najlepszy mod- wszyscy moderatorzy sa najlepsi!!!
10.Najlepszy typer-
11. Najlepszy avatar- Krowka Realfana.
12.Wydarzenie roku na forum-
13.Kto poczynil najwiekszy postep-

glowas12345
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 31 gru 2015, 20:11

Więcej czytam niż się udzielam, ale oddam na to co wiem :)
1.Najbardziej wartosciowy forumowicz (MVP): Doktor
2.Debiut Roku-
3. Najslabsze ogniwo forum-
4.Najwiekszy pilkarski znawca- Doktor, Morrow- za jego lektury
5.Forumowicz, ktorego chcialbys poznac- wszystkich, bo mogliby poznać mnie :D
6.Najwiekszy dowcipnis- piotrcies
7. Kogo ci najbardziej brakuje na forum- BarcaQzyn bo się dużo udzielał w typerce
8.Najwiekszy dziwak-
9.Najlepszy mod- fieldy
10.Najlepszy typer- aker
11. Najlepszy avatar-
12.Wydarzenie roku na forum- wybory 2015, kącik złamanych serc w domku
13.Kto poczynil najwiekszy postep-

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 31 gru 2015, 20:14

Niestety krotko, za co przepraszam, ale jestem w trakcie przeprowadzki.
Dziekuje tez za wszystkie oddane na mnie glosy, zawsze przyjemnie jest czytac pozytywne glosy.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - masacra, franz, Morrow.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Nie wiem.
3. Najsłabsze ogniwo forum - nikt.
4. Największy piłkarski znawca - nie wiem, malo czytam ostatnio.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Kazdego warto poznac.
6. Największy dowcipniś - Boromir, chlopaczek, petru
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Nikogo.
8. Największy dziwak - Fieldy.
9. Najlepszy mod - Dr.Dootball1
10. Najlepszy typer - nie wiem
11. Najlepszy avatar - boromirowa
12. Wydarzenie roku na forum - problemy sercowe ;)
13. Kto poczynił największy postęp - Szopen.

blackmore
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 163

Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 31 gru 2015, 23:55

Muszę przyznać, że miałem ogromny dylemat z tym, na którego z użytkowników w danej kategorii oddać głos, ponieważ odwiedzając tę stronę każdego dnia trafiam na szerokie grono forumowiczów, którzy pisząc posty, dają znać o swojej niemałej wiedzy na temat piłki nożnej, jak i pozostałych tematów. Do tego dochodzą inne kwestie, jak charakter danego człowieka, kultura wypowiedzi, stylistyka, umiejętność budowania zdań, co wzmacnia skuteczność przekazu itd. Zawsze mam problem, jak zdefiniować np. wiedzę piłkarską. Można mieć olbrzymią bazę danych na temat jednego klubu/ligi bądź cząstkową, ale dotyczącą piłki nożnej w wydaniu wielu krajów. Czy można jedno bądź drugie wartościować, zestawiać ze sobą? Ciężko na to pytanie odpowiedzieć. Nie mówiąc już o samej aktywności. Czyli jedni piszą codziennie, drudzy sporadycznie, ale jeśli wszystkich dotyczy merytoryczne wypowiadanie się oraz przystępność wypowiedzi, to kto jest tym ważniejszym dla życia forum? Piszę tutaj od niespełna dwóch lat i postanowiłem wyróżnić jak najwięcej osób, dlatego uznałem, że nie będę przydzielać więcej niż jeden głos danemu użytkownikowi, ale wskażę też jego inne zalety, którymi mi imponuje, przez co równie dobrze mógłby otrzymać ode mnie głos w innej kategorii.

janop
zacznę od tego Pana, ponieważ był jedną z pierwszych osób, z którą na tym forum podjąłem szerszą dyskusję (oczywiście, jego nick mógłby się znaleźć w kilku innych kategoriach, ale powyżej wyjaśniłem, iż w przypadku każdego z piszących decydowałem się tylko na jedną). Staram się regularnie odwiedzać prowadzoną przez niego stronę poświęconą Glasgow Rangers, doceniam zainteresowanie zarówno ligą szkocką, jak i rosyjską. Ponadto, imponująca wiedza o kulturze. Bardzo cenię jego poglądy związane ze światem X muzy, bez wątpienia, jest człowiekiem, od którego na temat filmu mogę się nauczyć bardzo wiele. Wracając do futbolu, to wydaje się, że ma również niemałą wiedzę o historii tego sportu, nie ogranicza się wyłącznie do bieżących wydarzeń. Dlatego postanowiłem przyznać mu głos w kategorii:
Największy piłkarski znawca

EnJoy
w przypadku tego użytkownika doceniam przede wszystkim zainteresowanie co najmniej kilkoma ligami. Z tego, co się orientuję, wiodącym klubem leżącym w jego zainteresowaniach jest AC Milan, ale EnJoy to również Bundesliga (często trafiałem na jego posty poświęcone Werderowi oraz Bayernowi), Premier League (bezpodstawnie poziomu gry w Anglii nie krytykuje), czy piłka reprezentacyjna. Generalnie pisze krótkie, ale za to zwięzłe i konkretne wypowiedzi. Dlatego otrzymuje ode mnie głos w kategorii:

(L)oczkerson
w aktywności nie ogranicza się do Juventusu, jak i Serie A. Często jest w stanie sensownie wypowiedzieć się na temat zawodników z innych lig. Poza tym jego wypowiedzi nie zamykają się w obrębie 90. minut, wszak nierzadko podejmuje kwestie budżetu klubu i jego zarządzaniem, przeprowadzania transferów, czy przyszłości klubu, co sprawia, że jest człowiekiem myśląc szeroko oraz bardzo perspektywicznie. Chyba lubi również usiąść przed ekranem i obejrzeć dobry film, zatem tylko czekam, aż wzrośnie jego aktywność w odpowiednim temacie. (L)oczkerson otrzymuje ode mnie głos w kategorii:

PietroBosman
nie napisał zbyt wiele, ale wystarczająco, abym zdołał z nim podjąć kilka dyskusji. To jest człowiek, któremu z wielką chęcią przekazałbym zdobytą przeze mnie nagrodę w kategorii:
Debiut roku (Rookie Challenge )

Chemik
bardzo aktywny, napędza wiele wątków, nie tylko piłkarskich. Czuć, że piłka nożna to jego pasja. Pisze sympatycznym tonem, zachęcającym do podjęcia z nim rozmowy. Jest chętny do podzielenia się zarówno swoją wiedzą, jak i z przyjemnością przeczyta posty innych, od których może się nauczyć czegoś nowego. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Dla mnie to:
Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)

Morrow
mądry gość. Mógłby otrzymać głos również w kategorii dotyczącej wiedzy piłkarskiej, jak i forumowicza, którego chciałbym poznać. Z racji, iż z taką pieczołowitością podchodzi do swoich postów, łączy zarówno ilość, jak i jakość, to postanowiłem docenić wartość tego użytkownika i stąd głos w kategorii:

Kluchman
Primera División, liga portugalska, ale przede wszystkim podejście, jakie wykazuje w swoich wypowiedziach. To coś więcej, niż tylko oglądanie meczów. Bardzo zaawansowana wiedza na temat piłki nożnej pod względem taktycznym, przedsiębiorczym. Ponadto, doceniam jego posty w temacie poświęconym FM.

ryba_82
podejrzewam, że moglibyśmy siedzieć przez dobre kilka godzin i z pełną kulturą (pomimo kibicowania klubom walczącym o mistrzostwo kraju) dyskutować o Premier League. Spokojny, inteligenty człowiek. Życzę mu regularnego "postowania" w temacie Obywateli. Mój głos w kategorii:
Forumowicz, którego chciałbyś poznać

Tomusmc
początkowo chciałem mu przyznać głos w kategorii najbardziej wartościowego użytkownika, ale uznałem, że czymś dodatnim jest właśnie to, iż to człowiek, z którym na pewno rozmawiałoby się bardzo sympatycznie w dobrej atmosferze i przede wszystkim - byłoby o czym rozmawiać.

mete
taki włoski odpowiednik Morrowa oraz hiszpański Kluchmana. Rzadko go spotykam w innych tematach, niż AC Milan, ale nawet nie chodzi o sprawy kibicowskie, czy wiedzę piłkarską. Jego sposób wypowiedzi, to, jak operuje słowem i zdolność do umiejętnego komunikowania się sprawia, że z takim człowiekiem bezpośrednia dyskusja na pewno byłaby inspirującym doświadczeniem.

fieldy i stickstick
obydwaj mogliby się znaleźć w innych kategoriach, ponieważ bardzo cenię to, co piszą o angielskim futbolu, ale jednocześnie nad innymi mają tę przewagę, że to osoby, z którymi bardzo lubię się delikatnie "ponapinać". Taka sporadyczna zdrowa prowokacja na linii Arsenal - Chelsea zadecydowała o tym, że obydwaj Panowie otrzymują ode mnie głosy w (p.s. pozdrowienia dla tego drugiego za to, że spełnił zeszłoroczną obietnicę i zwiększył aktywność):

piotrcies
zasługuje na miano najbardziej wartościowego użytkownika, ale pomyślałem, że dlaczego nie należałoby docenić jego pracy moderatora? Bez wątpienia, z pełną odpowiedzialnością i skutecznie wykonuje swoją pracę.
Najlepszy mod

Maciekk_88
również człowiek, który w pełni zasługuje na zielony kolorek przy nicku. W trudnych sytuacjach zachowuje zimną krew, wykazuje sprawiedliwość w tym, co robi oraz rzetelność w działaniu.
Najlepszy mod

Dr.Football1
powinien otrzymać głos w innych kategoriach, na czele z wiedzą piłkarską, ale wiadomo, że i tak zgarnie niejedną nagrodę, zatem będę oryginalny i...
Najlepszy avatar (oddaje on wiedzą, jaką ten użytkownik imponuje)

Futbolowa
wypowiada się w wielu tematach, napędza i poszerza pole do dyskusji, zatem bez wątpienia, w kończącym się już roku była jednym z wiodących forumowiczów.
Kto poczynił największy postęp

Ycu
zdecydowanie zwiększył aktywność, dobrze się czyta jego treściwe posty. Oby tak dalej!

FRYDERYK SZOPEN
przede wszystkim na to, że jest otwarty na poglądy innych, jaka i sam umiejętnie broni własnego zdania. Najlepsza przemiana od czasów Gustawa w Konrada.

Ponadto wyróżnienia dla:

cloner
Salas11
MGiggs
Duch
Rezus
ddemon
guru
League
cruel
Sergek
Biały
czarny samael
Bassu
red85
Sesto Elemento
coco
maxskr

Niestety, dla tych użytkowników zabrakło mi kategorii, ale z każdym z nich miałem okazać wymienić zdanie, podjąć węższą bądź szerszą dyskusję, co również decyduje o tym, jaki poziom to forum prezentuje i wymienieni powyżej ludzie także decydują o życiu tej strony.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 sty 2016, 11:55

Na początku chciałbym podziękować wszystkim za głosy - było ich więcej niż przed rokiem, co więcej - w całej historii forum tylko dwa razy oddanych zostało więcej głosów - w 2006 (pierwsze lata forum, wiadoma sprawa) oraz w 2013 (przeprowadzka, maksymalna mobilizacja). Cieszę się, że w tym roku tak wielu z Was postanowiło wziąć udział w zabawie, zwłaszcza że mamy mały dopływ na forum, więc każda forma aktywności jest na wagę złota.

Chciałbym też przeprosić za to, że w ostatnim miesiącu byłem wyjątkowo upierdliwy - cóż, taka moja natura, poza tym chciałem wykorzystać wszystkie środki, by zwiększyć frekwencję. Myślę, że się udało;) Od nowego roku postaram się mniej irytować, takie małe postanowienie.

Wyniki podliczyłem jeszcze pod koniec roku, tzn. w dużej części, więc jeśli ktoś wczoraj edytował swój post, proszę o informację, bo wyniki mogą przez to się nieco różnić. Jeśli pomyliłem się przy jakimś nicku lub gdzieś coś źle policzyłem - proszę o informację, a poprawię. Z góry przepraszam za błędy - jestem tylko człowiekiem.

Dziękuję - tu mała prywata - zwłaszcza za głosy oddane na mnie. Było ich sporo:)

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
- Dr.Football1 – 31 :jupi:
- blackmore – 18
- Morrow – 14
- fieldy – 12
- janop – 11
- piotrcies – 7
- ubek, futbolowa – 5
- Duch, (L)oczkerson – 4
- Kamil232 – 3
- mete, Cement, Diamen23 – 2
- Carbon, Rezus, DDK, NoName1989, Magnum, Maciek_88, red85, Boromir, Cris7, Salas11, arek_ahig, MazurXIII, Chemik, Kluchman, masacra, franz – 1

2. Debiut roku (Rookie Challenge )
- Bezimienny – 8 :brawo:
- dziwannadziks, Maccaron, PietroBosman – 3
- Damper, futbolowa – 2
darioS, Efenz, fekalia – 1

3. Najsłabsze ogniwo forum
- ozob – 15 :ban:
- Kamil232, Carbon – 12
- Wilmore – 6
- MarcinW – 5
- MazurXIII, czarny samael – 3
- red85, arek_ahig – 2
- fan_R10, Professor Chaos, cloner, MGiggs, League, elita polityczna – 1

4. Największy piłkarski znawca
- Dr.Football1 – 36 :rydzyk:
- blackmore – 15
- Sammyy, janop – 13
- Morrow – 9
- FRYDERYK SZOPEN – 7
- fieldy – 6
- Rossi, Cement, (L)oczkerson, mete – 5
- Kluchman – 4
- League, Diamen23, grzegorzfcb, Mentor, Michał M, fekalia, EnJoy – 1

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
- Dr.Footbal1 – 10 :pijemy:
- ubek – 7
- fieldy – 6
- cruel, cloner – 4
- sickstick, Duch, blackmore, Kamil232 – 3
- janop, piotrcies, kaczy, rekinho, arek_ahig, DDK, NoName1989, Chlopaczek, Morrow, Tomusmc – 2
- futbolowa, Sergek, EnJoy, Sammyy, Cement, Marco Van Basten, Boromir, janop, Carbon, Biały, szefu91, masacra, myhalek_acm, red85, Magnum, ddemon, franz, Kluchman, ryba_82, mete, zapaleńcy Serie A, fani Milanu, fani BPL, fani Juve – 1

6. Największy dowcipniś
- ubek – 30 :roftl3:
- piotrcies – 24
- Chlopaczek – 10
- fieldy – 6
- Diamen23 – 3
- rekinho, Dr.Footbal1, sickstick, arek_ahig, piwus/pws/petru, kaczy – 2
- Kamil232, Boromir, ten, kto usunął konto ubekowi – 1

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
- emdżej – 23 :pogrzeb:
- czeher – 8
- Zaza, piwus/pws/petru – 6
- Marco Van Basten, nikogo – 4
- Chlopaczek, bartbuks – 3
- Sesto Elemento, Lisek, Hyypia, Krzysztof Jarzyna, metol, Arwin – 2
- Sero, Pisakk, sbQ, petrdcm, Gall, franz, OjciecTadeusz, BarcaQzYN, uznanych, których nie zdążyłem poznać, elaboratów Morrowa, userów, którzy mają ponad 1000 postów, osób, które nakierowałyby Świat Piłki na właściwe tory – 1

8. Największy dziwak
- Carbon – 21 :badziewie:
- Wilmore, Kamil232 – 10
- kaczy – 8
- ozob – 5
- rekinho, Dr.Footbal1 – 4
- blackmore – 3
- MarcinW, FRYDERYK SZOPEN, janop – 2
- cloner, Magnum, czarny samael, piotrcies, guru, MazurXIII, fieldy – 1

9. Najlepszy mod
- maciek_88 – 27 :chill:
- piotrcies – 22
- fieldy – 20
- Dr.Footbal1 – 8
- Cris7 – 3
- maestro – 1

10. Najlepszy typer
- Aker – 23 :brawo:
- BarcaQzYN – 6
- Salas11 – 3
- czeher, Dexter – 2
- fieldy, cloner, wloski, Mentor, maxskr, ddemon – 1

11. Najlepszy avatar
- Kluchman – 9 :peace:
- arek_ahig – 7
- futbolowa – 6
- fieldy – 5
- Morrow, FRYDERYK SZOPEN – 4
- wloski – 3
- League, MazurXIII, Boromir – 2
- moody90, Professor Chaos, sickstick, emski, mzatlanta, Diamen23, piotrcies, ycu, Salas11, maxskr, guru, ddemon, ryba_82, Duch, Aker, red85, Dr.Footbal1, maestro – 1

12. Wydarzenie roku na forum
- polityka – 39 :blow:
- sprawy sercowe – 20
- wprowadzenie nowych funkcjonalności na forum – 2
- dorastanie forumowiczów, De Gea vs. Neuer, walki Kamila, quizwanie, ciekawe dyskusje w domku, odchodzenie userów, to, że forum dalej istnieje, upadek głównej – 1

13. Kto poczynił największy postęp
- FRYDERYK SZOPEN – 26 :beer:
- futbolowa – 15
- League, arek_ahig – 6
- cloner – 3
- ycu, Chemik, MGiggs – 2
- Morrow, Carbon, cruel, ubek, Sergek, Ebi, Wilmore, blackmore, sickstick, Bassu, Mentor, kibice Barcelony - 1

Zablokowany

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”