Obawiam sie ze jednak zrozumialem a Ty jestes po prostu niespojny w swoich twierdzaniach. To mnie akurat nie dziwi bo przeciez tak samo ma przez Ciebie wielokrotnie wklejany na forum Mentzen ktory bardzo by chcial zeby mozna bylo obrazac osoby homoseksualne ale zeby nie mozna bylo obrazac jego boga. Przyklad idzie z gory.DDK pisze: ↑12 cze 2021, 22:57KOmpletnie nie zrozumiałeś tamtego postu. Odnosił się do tego, że można zażartować z kogoś, że jest rudy, łysy, głupi czy blondynem, ale nie można, że jest czarny, bo wtedy to rasizm. I to wyśmiewałem, bo uważam, że można żartować z każdej osoby ze względu na jego orientację, kolor skóry, inteligencje czy cechy fizyczne. Ale jeśli dla Ciebie takie żarty są na równi z żartami o osobie, która walczy o życie to się nie zrozumiesz o co mi chodzi.
Zart jest zartem czasami przekraczaja czyjas wrazliwosc a czasami nie. Sprawa indywidualna nie uprawniajaca do agresji.
Czy ja w jakikolwiek sposob nasmiewalem sie z Eriksena? Absolutnie nie. Czy jestes z nim w jakis sposob emocjonalnie zwiazany? Watpie. Wiec skoro lajkujesz posty w ktorych ktos nazywa mnie pierdolnietym to przejawiasz podwojne standardy.