Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 22 cze 2021, 8:46
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 cze 2021, 9:53
w pierwszej kolejności liczą się mecze bezpośrednie, ale tezy zespoły mają tyle samo punktów, więc jest mała tabela, w której najlepiej wypada Dania. Rosja wygrała z Finlandią, Dania z Rosją, a Finlandia z Danią - wszyscy maja zwycięstwo nad jedna ekipa, wiec liczą się bramki.Kesz pisze: ↑22 cze 2021, 8:45Małe pytanko... Cały czas myślałem, że przy takiej samej ilości punktów, liczą się mecze bezpośrednie w pierwszej kolejności, więc dlaczego Dania mimo wszystko jest druga a na trzecim miejscu są Finowie jacy przecież z Danią wygrali? Najpierw się liczą jednak bramki a potem mecze bezpośrednie? Bo trochę zdurniałem, chociaż oczywiście z awansu Dani się bardzo ciesze.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 cze 2021, 10:07
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 22 cze 2021, 11:23
Koledzy już wyjaśnili, ale żeby Ci to całkiem rozjaśnić:Kesz pisze: ↑22 cze 2021, 8:45Cały czas myślałem, że przy takiej samej ilości punktów, liczą się mecze bezpośrednie w pierwszej kolejności, więc dlaczego Dania mimo wszystko jest druga a na trzecim miejscu są Finowie jacy przecież z Danią wygrali? Najpierw się liczą jednak bramki a potem mecze bezpośrednie?
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giuliano » 22 cze 2021, 13:20
Giuliano
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio