Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 24 cze 2021, 12:05
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 cze 2021, 12:09
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 24 cze 2021, 12:42
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 24 cze 2021, 12:47
Mi wystarczy punkt 1 - Szczęsny w ciągu 5 minut 2x wykopał piłkę z piątki na pałę - w obu przypadkach piłkę przejęli Szwedzi. Masz 5 min do końca, musisz skonstruować akcję a ten laga do Lewego i liczymy że przejmie... To jest kryminał!czubatka pisze: ↑24 cze 2021, 12:42
Tak patrzę na tę ostatnią bramkową akcję Szwedów i takie mam januszowe przemyślenia:
1. Szczęsny źle wykopuje.
2. Nikt z przodu nie podchodzi pod tę piłkę więc Szwed spokojnie odgrywa głową.
3. Płacheta, który wszedł jakieś 15 minut wcześniej, odpuszcza zupełnie i sobie zwyczajnie truchta za akcją.
4. Glik coś próbuje ale finalnie źle się ustawia i odpuszcza obronę.
5. Bereszyński truchta w miejscu (choć może źle go oceniam i tak się powinien ustawić)
6. Zieliński też odpuszcza (ale rozumiem, że nie jest obrońcą i już się nabiegał, więc może dlatego)
7. Bednarek chyba jako jedyny próbuję być obrońcą.
8. Ergo - Szwedzi wchodzą w nasze pole karne jak nóż w masło.
Przyznam, że przed pierwszym meczem sądziłem, że wyjście z grupy jest realne. Summa summarum to był jednak mecz o wszystko i później już większych emocji nie miałem.
Souse bym zostawił, niech rzeźbi - materiał jednak wydaje się trudny do obróbki.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: andrzejmdk » 24 cze 2021, 12:49
andrzejmdk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 24 cze 2021, 12:53
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 24 cze 2021, 12:55
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 cze 2021, 12:58
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: andrzejmdk » 24 cze 2021, 12:58
andrzejmdk
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 cze 2021, 13:06
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PawelekPolak » 24 cze 2021, 13:30
Dokładnie, o jakim sukcesie mowa? Przecież ćwierćfinał na Euro2016, to było MINIMUM, które musieliśmy osiągnąć. Niestety, ale mam wrażenie, że ten turniej z 2016 roku będziemy wspominać jako czas chwały i blasku świetności. Zbudujemy wokół tego turnieju taką laurkę, że wydarzenie będzie osiągać porównanie z Bitwą Warszawską 1920, albo innym Grunwaldem 1410. Boję się, że w przyszłości polskie społeczeństwo będzie też w samych superlatywach wspominało Bońka, no bo przecież za jego kadencji Polska była w ćwierćfinale ME. Nikt nie będzie pamiętał, że głównym winowajcą Euro2020 był/jest sam prezes. Jego decyzje, a nawet brak decyzji o szybszym zwolnieniu Brzęczka spowodowało, że Sousa nie miał wystarczająco dużo czasu na prace z zawodnikami. Ale, że nie umiał się przyznawać do błędów, nie sam nie wiedział czego chciał, że zrobił tornado wewnątrz kadry i wiele więcej - tego ludzie pewnie nie będą pamiętać...
PawelekPolak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 cze 2021, 13:32
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 cze 2021, 13:33
Kluchman
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio