Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 cze 2006, 22:57
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 22:59
tylko i wyłacznie, bajki o złym wpływie miesznaia alkoholu należy odłożyć do lamusa.Lukaz pisze:Ćwiartka prawie jak 7 browarów ale ciągle nic Rolling Eyes A może wymieszać?
zmneinił Pata i zagrał świetne kilka minut, dał z siebie wiecej niż Zizou dziś, a Sagniol przed meczem kpił z Ribery'ego, ze do pięt Zizou nie dorastaLukaz pisze:PS Cloner się rozgrzewa i pewnie niedługo zmieni Zidana
hej, to był mój dowcipNiggaz pisze:Juv napisał:
A słyszeliście o tym, że Santa Cruz został wybrany najprzystojniejszym piłkarzem mistrzostw świata
A nie Krzynówek
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 cze 2006, 23:00
To cud, że przeżył
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 cze 2006, 23:03
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 07 cze 2006, 23:03
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 cze 2006, 23:04
Chcialem tylko zwrocic uwage na to, ze dziennikarz MARKI opisywal z pietyzmem co sie stalo i mine Ronaldinhopiwus pisze:Ale popłakałem się dopiero przy fragmencie o znikajacym uśmiechu.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 07 cze 2006, 23:24
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 cze 2006, 23:34

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 cze 2006, 23:42
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 08 cze 2006, 7:07
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 08 cze 2006, 7:19
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 cze 2006, 11:29
Soccer Fashion ShowNietypowe pytania zadała naszemu bramkarzowi niemiecka dziennikarka, która nazwała go „rezerwistą”.
– To pan powinien wystąpić w tym meczu. Grał pan najrzadziej w kadrze, więc popełnił pan najmniej błędów – powiedziała wczoraj legioniście jedna z dziennikarek niemieckiej telewizji.
– Myślę, że selekcjoner nie podziela pani punktu widzenia – uśmiechnął się do niej Fabiański.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 cze 2006, 11:44
Jak oni tak wybrali kadre to powodzenia...tez to widzialem...i babka mowila dosc plynnie po polsku...nawet bardzo.. to napewno byla Niemka?!Lukaz pisze:Nie wiedziałem że mamy takich dowcipnych sąsiadów:
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 cze 2006, 11:50
Musze Ciebie i tego goscia z TVNu rozczarowac i powiem Wam ze Fabianski gral w reprezentacji bodajze 2 razy, co prawda byly to epizody kilkuminutowe ale byly...dzieciol31 pisze:Zaraz za nia odezwal sie tez koles z TVN..i powidzial..ze on wogole nie gral wiec niegdy w zyciu nie popelnil bledu wiec jest najlepszy z nich wszystkich:)
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio