Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 cze 2018, 16:00
sickstick
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 cze 2018, 16:17
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 cze 2018, 16:18
Ludzie patrzą na to co jest modne a nie co im się podoba. Jak za 10 lat będzie moda na noszenie dziurawych skarpetek, będą nosić dziurawe skarpetki. Te wielkie tatuaże wyglądają ohydnie, jak jakaś dzika zainfekowana skóra. Ani to pociągające, ani estetyczne, no kompletnie nic. Podobnie mam z depilacją brwi na cienkie paski. Przecież to wygląda jak jakiś android.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 cze 2018, 16:22
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 21 cze 2018, 16:29
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 cze 2018, 16:30
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 cze 2018, 16:36
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 cze 2018, 16:41
Dlatego dla spokoju zawsze siedzę cicho, ewentualnie mogę to z siebie wyrzucić na forum
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 21 cze 2018, 16:56
fillion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 21 cze 2018, 17:07
Imo Dania Peru też trzymało w napięciu do samego końca.Kesz pisze: Czy tylko ja mam wrażenie, że ten mundial to jedna wielka antyreklama piłki kopanej ? Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem tak nudny turniej. Jak do tej pory tylko dwa mecze były na poziomie mistrzostw, mówię tu o meczu Portugalia vs Hiszpania i Niemcy vs Meksyk. Reszta meczy jest nudna jak flaki z olejem, ew. mogę wyróżnić wczorajszych Hiszpanów i Iran, że jeszcze w tym meczu tak oczy mi się nie kleiły. Ale ogólnie, na tą chwilę bez kawy mundialu się nie da oglądać.
Marcinhp
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 cze 2018, 18:48
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 cze 2018, 18:48
To samo mówią przecież faceci.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 21 cze 2018, 18:55
Ale żeś pocisnal... Miej trochę dystansu i szacunku do wyboru innych co zrobią ze swoją skórą.Kesz pisze: Więc dziewczyny, nie psujcie swojego pięknego ciała ! jako fetyszysta kobiecych nóg (zwłaszcza ud), proszę, nie tatuujcie sobie tych części ciała !
RoyKeane
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio