Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 17 gru 2022, 14:31
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 gru 2022, 14:51
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 18 gru 2022, 20:15
Udało sie trafić typ, w dodatku to ze Messi był w świetnej formie.Enjo pisze: ↑13 lis 2022, 20:21moody - wlasnie dla mnie wymieniles wiekoszsc argumentow, ktore ja bym wymienil w kontekscie tego, ze Argentyna to dla mnie faworyt mistrzostw.
Na pewno nie sledze ich kadry tak jak Ty, ale golym okiem widac, ze jest w koncu druzyna z dobrym bramkarzam, a nie Armanim, solidna obrona i dobrzy gracze w pomocy. Nie trzeba miec wielkich gwiazd na kazdej pozycji aby tworzyc dobra druzyne. Wazne aby jeden z drugim sie dobrze uzupelniali.
Do tego, moim zdaniem najwazniejszy czynnik - jesli Messi ma jakis powod aby sie starac sie to ten turniej. Uwazam, ze bedzie w kosmicznej formie i bedzie prowadzil te kadre. Czy beda ciezary czy nie to bedzie robil to co pare lat temu w Barcelonie.
Koledzy sa tego swiadomi takze mysle, ze dostosuja sie glownie tym aby nie szukac problemow gdzies indziej, nie tworzyc skandali.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2022, 20:25
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 18 gru 2022, 20:28
po czesci odpowiedzialem w temacie meczowym, ale fakt, wyszlo na twojeEnjo pisze: ↑18 gru 2022, 20:15Udało sie trafić typ, w dodatku to ze Messi był w świetnej formie.Enjo pisze: ↑13 lis 2022, 20:21moody - wlasnie dla mnie wymieniles wiekoszsc argumentow, ktore ja bym wymienil w kontekscie tego, ze Argentyna to dla mnie faworyt mistrzostw.
Na pewno nie sledze ich kadry tak jak Ty, ale golym okiem widac, ze jest w koncu druzyna z dobrym bramkarzam, a nie Armanim, solidna obrona i dobrzy gracze w pomocy. Nie trzeba miec wielkich gwiazd na kazdej pozycji aby tworzyc dobra druzyne. Wazne aby jeden z drugim sie dobrze uzupelniali.
Do tego, moim zdaniem najwazniejszy czynnik - jesli Messi ma jakis powod aby sie starac sie to ten turniej. Uwazam, ze bedzie w kosmicznej formie i bedzie prowadzil te kadre. Czy beda ciezary czy nie to bedzie robil to co pare lat temu w Barcelonie.
Koledzy sa tego swiadomi takze mysle, ze dostosuja sie glownie tym aby nie szukac problemow gdzies indziej, nie tworzyc skandali.
Gra drużyny pozostawiała do życzenia, szczególnie na początku ale im dalej w las tym lepiej, ale raczej dlatego ze byli bardzo solidni w tym co proponowali - były groźne momenty z Holandia i Francja, ale karne tez trzeba umieć bronić wiec mieli tam dobrego specjalistę.
moody
Boromir
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 gru 2022, 22:44
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 18 gru 2022, 22:50
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 18 gru 2022, 22:53
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 18 gru 2022, 23:01
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 18 gru 2022, 23:27