Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 13 gru 2022, 16:35
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 gru 2022, 16:38
Ja uzywam srebrnego i one standardowo sa wyswietlane i rozwiniete na gorze, nie da sie ominac.piotrcies pisze: ↑13 gru 2022, 13:32one są w takim małym przycisku. Ja nigdy nie zauważam ich istnienia, kiedyś było takie duże pole i nie dało się ominąć, teraz niby ten maleńki przycisk ma inny kolor, jak się nic nie zaznaczy, ale jest niewielki i łatwo pominąć. Nadal nie mogę się do tego przyzwyczaić;)
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 13 gru 2022, 16:39
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 13 gru 2022, 16:39
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 gru 2022, 16:40
No ale Messi powiedzial wlasnie taki tekst ktory moim zdaniem pasuje bardziej do tej pierwszej opcji oprocz obrazania go inwektywamiMr.Chris pisze: ↑13 gru 2022, 11:32Zapis o nie mówieniu źle o pracy sędziów bardzo dobrze pasuje do Kataru. Sędziowie czasami wpływają na wynik gorzej niż Maguire w tamtym sezonie i nie można nic mówić. Ja wiem, że oni zarabiają mniej, ale bez przesady, dopóki nie jest to obrażanie a konstruktywna krytyka ("gdzie ten pier* kretyn miał oczy, niech spier*" vs "moim zdaniem faul był w polu karnym i sędzia się myli, a przez to oceniam jego prace negatywnie w tym meczu i wyrażam nadzieję, iż nie będzie już więcej sędziował naszych meczów") to powinna być całkowita wolność wypowiedzi i nikt nie powinien się obawiać.
Magnum
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 13 gru 2022, 16:43
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 13 gru 2022, 19:21
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 gru 2022, 19:26
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 13 gru 2022, 19:29
Hannibal
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 13 gru 2022, 19:59