Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 18 gru 2022, 19:13
Maciek (interista)
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 18 gru 2022, 19:14
Właśnie dla mnie jego reakcje przy karnych były dziwne... Messi i Dybala praktycznie strzelają w sam środek bramki, a ten mimo, że z dużym opóźnieniem rusza do obrony, to wyciąga się na boki jak struna jakby piłka miała lecieć przy samym słupku bramki. Nawet ten pierwszy karny Messiego był po prostu fatalny w jego wykonaniu, strzał słaby, bliski środka i jedyny sposób aby tego nie obronić, to rzucić się w lewą stronę... I Lloris rzuca się w lewą stronę... Mam wrażenie jakby wyczekiwał strzału Argentyńczyków i specjalnie rzucał się tam gdzie nie leci piłka. Po prostu nie wyobrażam sobie, że tak można fatalnie odczytywać zamiary... Albo Argentyńczycy świetnie robili go w balona, albo Lloris po prostu się kompletnie spalił tudzież sprzedał w przerwie mecz, bo nie wiem... Jestem ciekaw jak w Francji ocenią postawę bramkarza przy rzutach karnych, bo dla mnie szok... Argentyna naprawdę nie strzelała dobrze tych karnych, to Lloris za każdym razem podejmował najgorszą z możliwych decyzji. Raz tylko rzucił się w dobrą stronę i nawet mając szansę obrony karnego, to wyglądało jakby specjalnie cofnął rękę i wpuszczał tą piłkę do siatki... Nie chce tu snuć naprawdę podejrzeń, ale to było strasznie dziwne zachowanie...
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 18 gru 2022, 19:16
MazurXIII
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 18 gru 2022, 19:16
Nie ciesze się.Chlopaczek pisze: ↑18 gru 2022, 19:09Jezeli nie cieszysz sie z tego powodu to powiem ci ze nie kochasz pilki noznej.
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 18 gru 2022, 19:19
uzytkownicy swiatapilki niesamowite postyMazurXIII pisze: ↑18 gru 2022, 19:16Kapitalne mistrzostwa, a finał to ukoronowanie turnieju. I cyk za 10 lat ogromny skandal korupcyjny, bo szejk przekupił wszystkich, nawet sprzątaczkę by wyszło jak z bajki (a na Wikileaks wyciek kontraktu Messiego z PSG, gdzie w jednej z klauzul gwarantują mu zdobycie MŚ w Katarze).
Życie pisze niesamowite scenariusze.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 gru 2022, 19:19
To Ci powiem stary ze przykro mi z Twojego powodu. Miales okazje ogladac najlepszego pilkarza w historii najwiekszego sportu na swiecie a jedyne to odczuwasz to mocna antypatie.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 18 gru 2022, 19:19
Mam tak samo. Jednakże z faktami nie ma co dyskutować. Geniusz, do tego wszedł na szczyt w wieku 35 (!!!) lat i był decydujący. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że be Messiego Argentyna pewnie nie byłaby nawet w strefie medalowej.Conrado pisze: ↑18 gru 2022, 19:16Nie ciesze się.Chlopaczek pisze: ↑18 gru 2022, 19:09Jezeli nie cieszysz sie z tego powodu to powiem ci ze nie kochasz pilki noznej.
Lubiłem (ale bez przesady) Argentynę Batistuty ale pokurcza nie trawię.
Nawet Cristiano z całym swoim zjebanym ego jest bardziej ludzki(nie messie nie jest bogiem) niż autystyczny niskorosły który najzwyczajniej w świecie nie budzi sympatii.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 18 gru 2022, 19:22
A jak. Każdy dostał po 1 mld $ i paszport Polsatu. To ostatnie zaważyło.moody pisze: ↑18 gru 2022, 19:19uzytkownicy swiatapilki niesamowite postyMazurXIII pisze: ↑18 gru 2022, 19:16Kapitalne mistrzostwa, a finał to ukoronowanie turnieju. I cyk za 10 lat ogromny skandal korupcyjny, bo szejk przekupił wszystkich, nawet sprzątaczkę by wyszło jak z bajki (a na Wikileaks wyciek kontraktu Messiego z PSG, gdzie w jednej z klauzul gwarantują mu zdobycie MŚ w Katarze).
Życie pisze niesamowite scenariusze.![]()
myslisz ze wiecej wzial marciniak za karnego w 116 czy kolo muani za zmarnowanie dwusetki w 123?![]()
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 gru 2022, 19:24
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2022, 19:25
A Katarczycy przez Morawieckiego dawali naszym 30 baniek, żebyśmy nie wychodzili z połowy przeciwko Argentynie.MazurXIII pisze: ↑18 gru 2022, 19:22A jak. Każdy dostał po 1 mld $ i paszport Polsatu. To ostatnie zaważyło.moody pisze: ↑18 gru 2022, 19:19uzytkownicy swiatapilki niesamowite postyMazurXIII pisze: ↑18 gru 2022, 19:16Kapitalne mistrzostwa, a finał to ukoronowanie turnieju. I cyk za 10 lat ogromny skandal korupcyjny, bo szejk przekupił wszystkich, nawet sprzątaczkę by wyszło jak z bajki (a na Wikileaks wyciek kontraktu Messiego z PSG, gdzie w jednej z klauzul gwarantują mu zdobycie MŚ w Katarze).
myslisz ze wiecej wzial marciniak za karnego w 116 czy kolo muani za zmarnowanie dwusetki w 123?![]()
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 18 gru 2022, 19:26
gusta sa rozne, wiadomo ze mowimy tez o takim intuicyjnym odbieraniu osob, ktorych tak naprawde nie znamy, ale ciekawe jest dla mnie, ze z grupy najlepszych pilkarzy swiata, powiedzmy messi, mbappe, ronaldo, lewy, benzema, suarez, neymar antypatycznym dla ciebie jest akurat ten, ktory najmniej symuluje, gra najmniej egoistycznie, najmniej marudzi na partnerow, najmniej razy puszczaja mu nerwy na boisku, najmniej sie wywyzsza w mediach (choc ma do tego najwieksze prawo z wszystkich), ma najmniej afer i skandali na koncie...Conrado pisze: ↑18 gru 2022, 19:16Nie ciesze się.Chlopaczek pisze: ↑18 gru 2022, 19:09Jezeli nie cieszysz sie z tego powodu to powiem ci ze nie kochasz pilki noznej.
Lubiłem (ale bez przesady) Argentynę Batistuty ale pokurcza nie trawię.
Nawet Cristiano z całym swoim zjebanym ego jest bardziej ludzki(nie messi nie jest bogiem) niż autystyczny niskorosły który najzwyczajniej w świecie nie budzi sympatii.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 18 gru 2022, 19:26
Najwięcej wziął Lloris by uciekać od piłki przy rzutach karnych... Sory, będę się czepiał, bo ja jakbym stał w bramce i nawet chciał aby Argentyna wygrała ten konkurs, to nie był bym w stanie lepiej uciekać od lecących piłek jak robił to Lloris, czasami miałem wrażenie, że to jego rzucanie się wyciągnięty jak struna gdzieś na lewo, to takie marne aktorstwo.moody pisze: ↑18 gru 2022, 19:19uzytkownicy swiatapilki niesamowite postyMazurXIII pisze: ↑18 gru 2022, 19:16Kapitalne mistrzostwa, a finał to ukoronowanie turnieju. I cyk za 10 lat ogromny skandal korupcyjny, bo szejk przekupił wszystkich, nawet sprzątaczkę by wyszło jak z bajki (a na Wikileaks wyciek kontraktu Messiego z PSG, gdzie w jednej z klauzul gwarantują mu zdobycie MŚ w Katarze).
Kesz
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio