Myślałem, że tylko Chuck Norris może dostać dwie żółte kartki i nie opuszczać przy tym boiska
Wreszcie joga bonito. Wreszcie Ronaldo. Zajebiście
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 cze 2006, 23:05
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 cze 2006, 23:18
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2006, 23:26
Musze chyba zobaczyc skroty z meczu Brazylii, bo widze ze Big Ronnie wymiatalLookAsh pisze:Nie jestem jakims wielkim fanem Ronaldo, nie lubie tego w jaki sposob sie prowadzi ale od poprzedniego mundialu mam naprawde wielki szacunek do niego i zostanie tak na zawsze.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2006, 23:28
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 cze 2006, 23:30
ehhh chyba gwiazda dzisiejszego dniacloner pisze:BRAWO GRAHAM Laughing
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 cze 2006, 23:32
czeher pisze:Ja p........ nie znudzilo wam sie juz te debilne p........ o Chucku - co za duzo to niezdrowo a ta juz dobre polroku trwa
czeher pisze:Musze chyba zobaczyc skroty z meczu Brazylii, bo widze ze Big Ronnie wymiatal
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 cze 2006, 23:34
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2006, 23:37
Czyli jednak dobrze widzielismyonet.pl pisze:W dramatycznej końcówce spotkania nerwowa atmosfera udzieliła się również sędziemu Pollowi. W 90. minucie pokazał on Simunicowi drugą żółtą kartkę, ale ... zapomniał o czerwonej, a Chorwat wykorzystał nieuwagę arbitra i pozostał na boisku. Nie na długo - dwie minuty później ukarany został trzecią żółtą kartką ale tym razem sędzia Poll pamiętał już o czerwonej i Simunic opuścił boisko.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 22 cze 2006, 23:38
Chyba Graham na jakiś czas skończy swoją międzynarodową karierę sędziowską.cloner pisze:Czyli jednak dobrze widzielismyonet.pl pisze:W dramatycznej końcówce spotkania nerwowa atmosfera udzieliła się również sędziemu Pollowi. W 90. minucie pokazał on Simunicowi drugą żółtą kartkę, ale ... zapomniał o czerwonej, a Chorwat wykorzystał nieuwagę arbitra i pozostał na boisku. Nie na długo - dwie minuty później ukarany został trzecią żółtą kartką ale tym razem sędzia Poll pamiętał już o czerwonej i Simunic opuścił boisko.
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 cze 2006, 23:39
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 cze 2006, 23:46
Ciekawe czy to też wina Janasa. Teraz nawet FIFA będzie przeciwko pierwszemu Łowczemu RPBabel pisze:Nie trafił z formą na mundial.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 22 cze 2006, 23:46
no co ty PANEK by go zjadł i wysrałLookAsh pisze:Chuck Norris jest i bedzie na topie. Zawsze ! Wink
jeśli chodzi o jego grę to wielki postep pomijając nawet bramki wkońcu ruszał sie do tych piłek był w miare aktywny no i jest już legendąMoze nie gral oszalamiajaco ale warto zobaczyc jak przechodzi do historii wyrownujac stary rekord Gerda Mullera
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 cze 2006, 23:53
Sam jestem ciekaw, może sędziowie też zgrupowani byli niedaleko Barsinghausen. Trzeba by wynając detektywa Rutkowskiego. Myśle, że Janas mógł też telepatycznie wpłynąć na postawe Grahama Polla. Do mediów żadna wiadomość nie dotarła, ale przecież coś musieli ukrywać na treningach.Niggaz pisze:Ciekawe czy to też wina Janasa.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: realmania » 23 cze 2006, 11:38
realmania
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 cze 2006, 11:54
realmania pisze:Kto wie, czy Poll nie wziął niczego w łapę, bo jego sędziowanie było do pewnego momentu bardzo dobre i nagle zaczął popełniać tak radykalne błędy, coś mi się nie chcę w to wierzyć
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio