Post Wyświetl pojedynczy post autor: realmania » 23 cze 2006, 11:58
realmania
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 cze 2006, 12:02
Nawet mi sie nie chce z Toba dyskutowac na ten temat bo smieszny jestes. Jakby wzieli w lape to do tej pory wszystko by na jaw wyszlo, zreszta o czym my tu gadamy. W Korei sedziowie popelniali zwykle bledy a nie robili przeciez tego specjalnie...I nie mow juz o zadnym przekupstwie bo to nie wchodzi w ogole w grerealmania pisze: Korei i Japonii też było wielu dobrych sędziów, któzy wzieli z pewnością w łapę
Napisalem Ci przeciez ze Pol mylil sie w obydwie stronyrealmania pisze:I tym razem nie można tego wykluczyć, bo nigdy nie ma 100 % pewności
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: realmania » 23 cze 2006, 12:06
realmania
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 cze 2006, 12:09
realmania pisze:Nie musisz odpowiadać na nastepny post, bo nikt ciędo tego nie zmusza i to ty jesteś śmieszny i w dodatku żałosny Myślisz, że takie afery by wyszły na jaw ? Ja w to wątpie w piłce różnego rodzaju dzieją się matactwa
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 23 cze 2006, 13:22
Sero pisze:Sędziowanie jakie jest, takie jest, ale poza paroma błędami na tych mistrzostwach jest dobrze.
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 23 cze 2006, 13:55
Jamael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2006, 15:31
dlaczego wkurzać ? przecież napisał tylko, że nie grzesząMartinho pisze:Kazdy jest taki jaki jest i nie ma co robic sobie jaj z tego jak ktos wyglada... Jamael zaczynasz mnie wkurzac
kapitalnie zagrał wczoraj El GooordoooNiggaz pisze:Wreszcie joga bonito. Wreszcie Ronaldo. Zajebiście
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 23 cze 2006, 17:45
fieldy pisze:nawet kupo wszedł, bo ostawiołem, ze bedzie czerwień
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 cze 2006, 20:24
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 23 cze 2006, 22:38
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 cze 2006, 22:40
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 23 cze 2006, 22:42
Tego akurat nie dojrzałem. Ale tak czy siak niezależnie czy się odbiła czy nie Frei ściągał uwagę koreańskiego bramkarza.Martinho pisze:Wg mnie pilka odbila sie od nog Koreanskiego obroncy i wpadla w pole karne wiec spalonego nie bylo...
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 cze 2006, 22:44
Ktoś gdzieś pisał, że złe sędziowanie a fair play to co innegoATI pisze:Fifa - My Game is Fair Play
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 cze 2006, 22:44
Ale w momencie podania do 'innego zawodnika', zanim piłka odbiła się od Koreańczyka, Frei też był na spalonym, więc nie powinien uznać IMHOMartinho pisze:Wg mnie pilka odbila sie od nog Koreanskiego obroncy i wpadla w pole karne wiec spalonego nie bylo...
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 cze 2006, 22:45
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio