Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu - Strona 48

Dział poświęcony turniejowi w Katarze

Kto wygra Mundial?

Czas głosowania minął 20 lis 2022, 15:28

Brazylia
4
22%
Argentyna
6
33%
Francja
3
17%
Polska
0
Brak głosów
Holandia
1
6%
Niemcy
0
Brak głosów
Hiszpania
0
Brak głosów
Anglia
0
Brak głosów
Belgia
0
Brak głosów
Portugalia
0
Brak głosów
Ktoś inny
4
22%
Awatar użytkownika
realmania
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: realmania » 23 cze 2006, 11:58

I popełniasz błąd Martinho obalając tą teorię. W Korei i Japonii też było wielu dobrych sędziów, któzy wzieli z pewnością w łapę. I tym razem nie można tego wykluczyć, bo nigdy nie ma 100 % pewności :wink:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 cze 2006, 12:02

realmania pisze: Korei i Japonii też było wielu dobrych sędziów, któzy wzieli z pewnością w łapę
Nawet mi sie nie chce z Toba dyskutowac na ten temat bo smieszny jestes. Jakby wzieli w lape to do tej pory wszystko by na jaw wyszlo, zreszta o czym my tu gadamy. W Korei sedziowie popelniali zwykle bledy a nie robili przeciez tego specjalnie...I nie mow juz o zadnym przekupstwie bo to nie wchodzi w ogole w gre ;)
realmania pisze:I tym razem nie można tego wykluczyć, bo nigdy nie ma 100 % pewności
Napisalem Ci przeciez ze Pol mylil sie w obydwie strony :evil:

Nie odpowiadam juz na Twoj nastepny post w tym temacie.

Awatar użytkownika
realmania
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: realmania » 23 cze 2006, 12:06

Nie musisz odpowiadać na nastepny post, bo nikt ciędo tego nie zmusza i to ty jesteś śmieszny i w dodatku żałosny :wink: Myślisz, że takie afery by wyszły na jaw ? Ja w to wątpie w piłce różnego rodzaju dzieją się matactwa :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 cze 2006, 12:09

realmania pisze:Nie musisz odpowiadać na nastepny post, bo nikt ciędo tego nie zmusza i to ty jesteś śmieszny i w dodatku żałosny Myślisz, że takie afery by wyszły na jaw ? Ja w to wątpie w piłce różnego rodzaju dzieją się matactwa
:cegła:

Sędziowanie jakie jest, takie jest, ale poza paroma błędami na tych mistrzostwach jest dobrze.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 23 cze 2006, 13:22

Sero pisze:Sędziowanie jakie jest, takie jest, ale poza paroma błędami na tych mistrzostwach jest dobrze.

Racja, sędziowie popełniaja mało błędów, a jeśli już to co jakiś czas, co jakieś spotkanie. Raczej takich większych błędow bylo malo, poza tym meczem, i tym jak to Vieira zdobył gola co nie został zaliczony z powodu tego ze pilka nie przekroczyla lini bramkowej.

Awatar użytkownika
Jamael
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 23 cze 2006, 13:55

Tia, mistrzostwa są ustawione, a piłkarze biegają, żeby jakiś frajer kupił kubek z logiem WM 2006.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2006, 15:31

Martinho pisze:Kazdy jest taki jaki jest i nie ma co robic sobie jaj z tego jak ktos wyglada... Jamael zaczynasz mnie wkurzac
dlaczego wkurzać ? przecież napisał tylko, że nie grzeszą :P
Niggaz pisze:Wreszcie joga bonito. Wreszcie Ronaldo. Zajebiście
kapitalnie zagrał wczoraj El Gooordooo :P 14 goli na mundialu :D szacuneczek, fajnie też do główek wychodził :D tak ociężale trochę :D szybko spadał na ziemię, nie przeszkodziło mu to w strzeleniu 2 goli, już od poczatku widac było, że to będzie jego mecz :D trochę nieśmiało zaczął z jednym tylko zwodem, a potem było coraz lepiej.
Choć nie wiem jak na końcu, bo ostatnie 30 minut to juz tylko Australie oglądałem :D mega mecz :D tam było wszystko, nawet kupo wszedł, bo ostawiołem, ze bedzie czerwień :lol:

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 23 cze 2006, 17:45

fieldy pisze:nawet kupo wszedł, bo ostawiołem, ze bedzie czerwień

Nie licząć innych piłkarzy, co dostali czerwone kartki. To ciekawe, czy buk by wypłacał pieniądze za czerwień w przypadku Simunicia grającego z 2 żółtymi kartkami. :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 cze 2006, 20:24

Cieszący się piłkarze i kolorowi kibice na MŚ:

http://www.smog.pl/wideo/1631/najpiekniejsze_momenty/

To chyba było ale warto jeszcze raz obejrzeć:

http://www.smog.pl/wideo/1587/trening_wlochow/

http://www.smog.pl/wideo/1624/szatnia/

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 23 cze 2006, 22:38

I po raz kolejny sędziowie wypaczają wyniki na WC. Teraz kosztem Koreańczyków. Frei zdobył bramkę z ewidentej pozycji spalonej, co wyraźnie sygnalizował arbiter liniowy, no ale w końcu główny wie lepiej. :lol: Szkoda Koreańczyków...

Fifa - My Game is Fair Play :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 cze 2006, 22:40

Wg mnie pilka odbila sie od nog Koreanskiego obroncy i wpadla w pole karne wiec spalonego nie bylo...

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 23 cze 2006, 22:42

Martinho pisze:Wg mnie pilka odbila sie od nog Koreanskiego obroncy i wpadla w pole karne wiec spalonego nie bylo...
Tego akurat nie dojrzałem. Ale tak czy siak niezależnie czy się odbiła czy nie Frei ściągał uwagę koreańskiego bramkarza. :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 cze 2006, 22:44

ATI pisze:Fifa - My Game is Fair Play
Ktoś gdzieś pisał, że złe sędziowanie a fair play to co innego :lol:

Ja nie jestem pewny całej tej sytuacji, bo chyba tylko dwie powtóreczki były, ale myślę, że był spalony w momencie podania Szwajcara.

Szkoda mi Korei. Najbardziej waleczny zespół tych mistrzostw. Z tego zasłynęli. Pozostawią dobre wrażenie, udowodili mi, że nawet bez pomocy sędziów i ścian potrafią grać na poziomie i wygrywać. Brawo Korea, należał się im awans w miejsce Francuzów.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 cze 2006, 22:44

Martinho pisze:Wg mnie pilka odbila sie od nog Koreanskiego obroncy i wpadla w pole karne wiec spalonego nie bylo...
Ale w momencie podania do 'innego zawodnika', zanim piłka odbiła się od Koreańczyka, Frei też był na spalonym, więc nie powinien uznać IMHO :> :P Fachowa analiza Gmocha rozwieje wszelkie wątpliwości :]

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 cze 2006, 22:45

Tak czy inaczej sędzia po raz kolejny oszukał Francję :? Chyba nawet sędziowie im nie sprzyjają :lol:

Zablokowany

Wróć do „Mundial 2022 Katar”