Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Neris » 23 lis 2015, 18:34

:roftl3:

No to dobrze, że Ci wstyd. Ja bym na twoim miejscu zaproponował taki punkt regulaminu, że nie wolno dawać linków na forum do streamów( a taki temat chyba nawet jest/był na forum) :lol2: .

Od 2006 czyli od kiedy Capello objął stanowisko trenera Realu Madryt oglądałem La Ligę w Canal+ z najlepszymi polskimi komentatorami. Przez ponad 9 lat nie byłem robakiem no ale, że teraz nie chce wspierać tego że Arabusy wykupują prawa do transmisji najlepszych lig europejskich to jestem typowym polskim robakiem :brawo: .

Widzę, że lubisz ubierać ludzi(dobra beka swoją drogą z tego), mówić co powinni robić a do tego przy tym obrażać ich :rotfl4: .

To ja Ci coś policzę nie robaku(były robaku?):

11x12=132 złote za 2 kanały, które oglądałbym raz albo dwa na tydzień bo w sumie z La Liga oglądałbym głównie mecze Realu Madryt a innych lig oprócz no może Premier League to nie oglądałbym w ogóle. W takim razie ja wolę pozostać robakiem ze swoim NC+ bez sports eleven :lol2: . Może przy następnym podpisywaniu umowy z NC+ stanę się znowu nie robakiem :mrgreen: .

To ja teraz z nie robaka stanę się robakiem, który ogląda mecze Realu Madryt tylko na streamach a Ty z robaka przeistoczysz się w nie robaka no bo w końcu będziesz miał sports eleven. Przyjemnego oglądania.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”