No to dobrze, że Ci wstyd. Ja bym na twoim miejscu zaproponował taki punkt regulaminu, że nie wolno dawać linków na forum do streamów( a taki temat chyba nawet jest/był na forum)
Od 2006 czyli od kiedy Capello objął stanowisko trenera Realu Madryt oglądałem La Ligę w Canal+ z najlepszymi polskimi komentatorami. Przez ponad 9 lat nie byłem robakiem no ale, że teraz nie chce wspierać tego że Arabusy wykupują prawa do transmisji najlepszych lig europejskich to jestem typowym polskim robakiem
Widzę, że lubisz ubierać ludzi(dobra beka swoją drogą z tego), mówić co powinni robić a do tego przy tym obrażać ich
To ja Ci coś policzę nie robaku(były robaku?):
11x12=132 złote za 2 kanały, które oglądałbym raz albo dwa na tydzień bo w sumie z La Liga oglądałbym głównie mecze Realu Madryt a innych lig oprócz no może Premier League to nie oglądałbym w ogóle. W takim razie ja wolę pozostać robakiem ze swoim NC+ bez sports eleven
To ja teraz z nie robaka stanę się robakiem, który ogląda mecze Realu Madryt tylko na streamach a Ty z robaka przeistoczysz się w nie robaka no bo w końcu będziesz miał sports eleven. Przyjemnego oglądania.