2. Debiut roku (Rookie Challenge) - nikt nie miał takiego wjazdu jak ja dwa lata temu. Zresztą nie przypominam sobie, by ktokolwiek nowy dołączył, co świadczy tylko o tym, że forum ciągnę ja.
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Największy piłkarski znawca - League - lol, aż się sam zdziwiłem, że go tu wpisuję, ale w sumie to oczytany w zagraniczną prasę i wie dużo.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - cruel - Ameryka, dziwki, koks. Co Ty na to?
6. Największy dowcipniś - Diamen23 niech się cieszy, że go tu wyróżniłem.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Nikogo, skoro odszedł to lepiej dla forum.
8. Największy dziwak - Pusty głos, bo chcę znowu wygrać.
9. Najlepszy mod - Pusty głos. Najlepszy mod. xD I co jeszcze, może frytki do tego?
10. Najlepszy typer - Aker daje piękne typy. Szkoda tylko, że jak je często gram to nie wchodzą.
11. Najlepszy avatar - Ech, nie da się na pewno głosować na siebie?!? No dobra. Zagłosujmy więc na kogoś, kto ten avatar jednak zmienił... Niech będzie, że moody90, niby tylko okłada The Weeknda, ale świetnie pasuje.
12. Wydarzenie roku na forum - Polityka i wszystkie sprawy z nią związane.
13. Kto poczynił największy postęp - Morrow - już nie pisze postów w formie dwustu stronicowej książki, więc da się to przeczytać.