Zasady są proste: cztery grupy, gramy systemem mecz i rewanż, a do ćwierćfinału wchodzą ci, którzy zajmą miejsca 1-2. Co decyduje o awansie? 1.Punkty; 2. Bilans goli; 3. Bezpośrednie mecze (czy w skrajnych przypadkach mała tabelka z wyłączeniem najsłabszego w stawce i wyników z nim).
Całą zabawę moglibyśmy doprowadzić do finału w kilka dni, gdyby wszyscy się sprężyli, ale chyba aż tak się nie spieszy. Dlatego też na każdą kolejkę jest tydzień do rozegrania, tak by wszyscy mogli się spokojnie umówić na mecz i nie było nerwów, że ktoś nie zdążył/nie miał czasu. Oczywiście, może się zdarzyć, że ktoś i w takiej sytuacji da ciała. Wtedy będą przyznawane walkowery na korzyść osoby, która przejawiała gotowość do gry (walkower 7:0).
Każdy wynik muszą oczywiście potwierdzić obie strony i dopiero wtedy wchodzi on do rozpiski jako oficjalny.
W przypadku losowych zdarzeń, takich jak: "Ojej, wywaliło mnie z aplikacji" lub "Zerwało mi połączenie z netem podczas mojej kategorii" (może się zdarzyć - wiadomo), musicie się sami dogadać w konkretnej parze. Osoba trzecia nic tu nie wskóra, no chyba, że spięcie będzie ostre, wtedy powołana zostanie Komisja Arbitrażowa
Zaczynamy od nowego tygodnia, więc na spokojnie można się już umawiać.
___
W tym temacie dyskutujemy i podajemy wyniki.
Tabele i terminarz będą aktualizowane tu: forum/viewtopic.php?f=18&t=19046