2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - kilku użytkowników pojawiło się we włoskich tematach, ale żaden nie umywa się do dziwannadziks. Ten miał wejście smoka.
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie ma takich, niby można kogoś wpisać, ale jak się każdy zastanowi, to wchodzi na to forum właśnie dlatego, że oni są, a nie dlatego, że ich nie ma
4. Największy piłkarski znawca - Doktor oraz, i tu może zaskoczę, ale dam FRYDERYKA SZOPENA. Zawsze było widać, że ma wiedzę, niestety rzadko w postach tę wiedzę przekazywał. W tym roku duży plus. (L)oczkerson, ale to po znajomości
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - zawsze pisałem, że kaczy, ale odkąd okazało się, że to moje konto to nikogo nie wyróżnię
6. Największy dowcipniś - zawsze pisałem, że ubek, ale odkąd okazało się, że to moje konto to nikogo nie wyróżnię
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżeja, bo w wątku o I lidze siedzę sam
8. Największy dziwak - doszedłem do wniosku, że wszyscy jesteśmy dziwni
9. Najlepszy mod - maciek_88, autorytaryzm jednak mu służy
10. Najlepszy typer - bezapelacyjnie wloski i jego "nie przegramy z Sevillą"
11. Najlepszy avatar - arek_ahig i jego mikołajkowa czapka, dobrze, że dołączył do mojej tradycji. No i w sumie Vidoin wloskiego też spoko.
12. Wydarzenie roku na forum - zamach na demokrację
13. Kto poczynił największy postęp - FRYDERYK SZOPEN, patrz punkt 4