Re: Czas podsumowań : Rok 2015

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: Czas podsumowań : Rok 2015

Post autor: ddemon » 23 gru 2015, 14:53

Gdybym miał opisać jednym słowem jaki był to rok - problemowy :D
W poprzednim roku w lutym miałem zabieg na zatoki wydawało się,że wszystko się potoczy jak najlepiej a od lipca tego roku momentalnie się pogorszyło - na tyle,że sam już nie wiem czy to są naprawdę zatoki a czy coś poważniejszego :( O problemach sercowych nie ma co wspominać - wiedzą Ci co mają wiedzieć(czyli bodajże nikt nie wie jak jest naprawdę :D) i niech tak pozostanie :D haha
Oprócz tego w życiu są problemy mniejsze i gorsze w życiu rodzinnym o których człowiekowi ciężko mówić,przypuszcza najgorsze choć stara się nie dopuszczać do tego myśli i żyje dalej :)
W pracy od listopada zaczęło się układać - mam znacznie mniej pracy(a nie istny zapierdol po 3-4 rzeczy na raz),więcej czasu na rozglądanie się,na bajery z operatorkami :D haha i najlepsze,że taki stan ma trwać przynajmniej do połowy maja więc wiem przynajmniej ile jeszcze popracuje u skośnookich :D
Kończąc optymistycznie nastaje dla mnie najpiękniejszy okres w całym roku i bez względu jaki ten rok jest dla mnie kijowy,przez te 3-4 dni mam zamiar zapomnieć o wszelkich problemach :P
A cała reszta co się wydarzyła w Roku 2015 -zmiana władzy,problemy z uchodźcami,zamach w Paryżu,5 zdobytych pucharów w jednym roku przez Barce,spadek jakości gry Górnika i tym samym walka o utrzymanie to wszystko jest tylko namiastką,oderwaniem się przez chwilę od tego co nas naprawdę w życiu otacza :)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”