Od dwóch miesięcy symulowałem w ramach testowania kilkadziesiąt spotkań i na wyższych poziomach wiele się nie dzieje. Jak padnie jedna, dwie bramki to jest sukces. Zmieniałem również prędkość gry, ale diametralnej różnicy ten zabieg nie wprowadził.Professor Chaos pisze:Od razu proponuję zmianę. Klasa światowa minimum, a najlepiej Legendarny. AI na niższych poziomach jest tak żałosne, że zarówno z jednej jak i drugiej strony będą gole po przejściu środkiem jednym zawodnikiem 3/4 boiska. Często nikt nawet nie będzie próbował go zatrzymywać.
Będę szczery - nigdy tego nie robiłem. Oczywiście, wszystkiego się można nauczyć, ale na ten moment nie mam pojęcia, jaki program, jak bardzo jest to czasochłonne itd. Może pomyślę o tym pod kątem drugiej edycji, ale na razie (zresztą Kamilowi_77 zapewne również) zależy przede wszystkim na tym, aby solidnie i rzetelnie poprowadzić tę pierwszą, ograniczając możliwość jakiegoś potknięcia do minimum.Kluchman pisze:Po drugie zamiast bawić się w opsiywanie możecie po prostu nagrywać mecze i wrzucać je na YT a następnie na forum. Nie wiem czy FIFA oferuje jakieś skróty, ale jeśli tak, to mogą być i skróty zamiast całych meczów.